LOGIKA

Posted by Pas at 27/10/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

Logika je jebena stvar. Logika je valjda, još jedina, ili možda najmanje zagađena stvar koju čovjek ima u sebi. Logičko razmišljanje, riješava većinu zapleta, koji su nam nelogični – a dolaze  iz matrixa, jer matrix je postavljen po logici, no ta rupa u matrixu, nikada nije začepljena do kraja i stalno se zakrpava LAŽIMA.

To je vrlo lako dokazati, ali i otvara nova pitanja po logici, jer postoji ona situacija kad kažeš ; Radio sam tako i tako i logično bi bilo, da se je to desilo tzako i tako,  ili očekivao sam po logici tako i tako,…ali kurac, desilo se je nešto neočekivano, Murphy-jev zakon.

Gdje ćeš bolji dokaz, da se stvari dešavaju SPIRALNO, a ne koncentrično, odnosno logičnim KRUGOM. Upravo mi je za oko zapela riječ SPIRALA, koja u sebi ima riječ SPIRIT – odnosno duh i to je onaj nezatvoreni dio kruga, spirale – spiritualni otvor, koji se količinom okretanje proširuje sve više i više, a ta rupa, otvor postaje sve veći i veći i u jednom se momentu više ne može zatrpati nikakvim lažima.

Sada se nalazimo u takvom periodu.

Čim ide vrijeme naprijed, sve više i više i bez ikakvog utjecaja na mene, zbog pročitanog štiva ili pogledanog filma, shvaćam da smo mi zapravo zarobljeni na ovoj Zemlji, odnosno da je ova Zemlja, zauzeta od nekoga ili nečega i omotana atmosferom, koja to zapravo nije već je dio obrambenog uvjetovanog dijela naoružanja, kojom se zauzeće planete, brani od ostalih koji je okružuju. Poput paukove mreže – niti, kojom pauk omota svoju žrtvu i svako tko bi to išao pokušati otplesti postao bi žrtva te mreže ili te ljepljive niti ili pauka.

Ne bih ulazio u detalje jer bi to zahtjevalo veliku dizertaciju.

Logikom sam došao do zaključka, da živimo omotani hologramom i da nam je kisik uvjetovana droga, da ostanemo svijesni na ovome svijetu u ovoj dimenziji. Došao sam vrlo jednostavno do te informacije, čistom logikom. Za primjer ću uzeti UFO letjelice, koje NITKO službeno ne priznaje da postoje, jer kad bi ih priznao, morao bi definirati odakle dolaze ili čije su, a onda bi se neke institucije našle u nebranom grožđu, jer su letjelice- upravo njihove,… naravno, ali ne baš sve.

Gledajući snimke NASA – e, gdje se vrlo jasno vidi da UFO objekti dolaze iz niotkuda i onda  se materijaliziraju u našoj atmosferi iz NEMATERIJALNOG u MATERIJALNO, pomislio sam;
Hej čekaj, ne kužim,.. idu iz nevidljivog u vidljivo. da bi se u konačnici sakrivali od nas i bježali od nas. Nema logike. logika je slijedeća;
Nisu oni nevidljivi i ne prolaze između dimenzija. već oni prolaze kroz HOLOGRAM. koji im daje takav efekt – nevidljive maglice kroz koju oni prolaze, ulazeći u našu atmosferu,…jer da nije tako, mogli bi i dalje ostati nevidljivi i ne bi se uopće trebali sakrivati, već bi slobodno letjeli po nebu – NEVIDLJIVI….čista logika…

Interesantan je patern ili način na koji se «spuštaju» kroz hologram. Patern je isti kao i znak firme NIKE, dakle na takav se način spuštaju kroz hologram, kao po toboganu,..a ne pravocrtno – upravo kao znak firme NIKE,…. zanimljiv logo firme, zar ne?

 

 

 

Prema nekim parametrima ili prema svim službenim parametrima mi se sada nalazimo u takvoj i takvoj službeno proglašenoj situaciji – povećane solarne aktivnosti i bla bla bla, kojom se manipulira, jer izvještaji o svemu, dolaze upravo iz kuhinje onih, koji obmanjuju javnost – o svemu. Logika kaže, zašto da uzmem njihove parametre u obzir, kad uporno prstom upirem u njih da – lažu, naravno da lažu i manipuliraju, upravo su im ti parametri o svemu i svačemu u javnosti, glavni aduti i karte, na koju igraju, a mi smo žrtve…

 

Da bih pojasnio logiku države prema meni kao pojedincu – meni, ali i svakome od vas koji to jeste, uzeti ću jedan logični primjer, jer logika je tema, ali ne pod «must»
Uzeti ću za primjer grad u kojem živim.

Rijeka,..ima 200 000 stanovnika,..uzeti ćemo za primjer napad Izraela i SAD na Iran gdje bi se umješala Kina i Rusija i kratku izmjenu atomskih raketa sa ciljevima u Europi i USA. Recimo da je cilj Irana – Italija, no i Hrvatska je članica NATO-a pa i mi možemo dobiti po koju u dvorište, ali uzmimo u obzir  situaciju da nismo direktne mete – već indirektne..ja sada vas pitam; gdje bi se sklonilo 200 000 Riječana,… jedino mjesto je da vas kasnije kad krepate od radijacije, u naboljem slučaju zakopati da ne smrdite po cesti ili kućama, jer ste raspadnuti ili se raspadate i još k tome ste radioaktivni, što je dodatna opasnost.
200 000 Riječana ili 300 000  Splićana ili pak 1000 000 Zagrepčana nemoguće je smjestiti u atomska skloništa npr. na razdoblje od godinu, dvije, jer takvih skloništa nema za SVIH I SVE !!!

Logika..jebeno, sad se pronašite u toj situaciji..
Da li bi vi i vaša obitelj, bile žrtve atomske bombe, ili lošeg pak smještajnog kapaciteta u atomskim skloništima, a sada k tome pribrojite, da bi neki «određeni ljudi» završili u skloništima, pa se glasno upitajte, zašto je on unutra – a ja i moja familija nismo?
Ovo pitanje je vrlo LOGIČNO!!!

Kako nam je svemir nama običnim ljudima POTPUNO i 100% nedostupan, a pri tome je dostupan manjem broju ljudi, koji sjede upravo u agencijama, koje su nam najveći neprijatelji, opet ćemo upotrijebiti logiku – a ona je spiralna ima rupu, koja se širi.
Tema je Nibiru.
Moram zbog izuzetno glupih ljudi, napisati da je ovaj temin Nibiru, samo po nazivu takav, odnosno  da ćemo slučaj pojave jednog ili više planeta ili nečeg drugog u Sunčevom Sistemu (SS) nazvati slučaj NIBIRU, iako je Nibitu – JUPITER, da ne bude zabune.
Naravno, da nitko nije zaboravio kometu Elenine, koju je zamislite slučajno otkrio neki Rus amater koji se zagledao teleskopom u svemir. Je da nije smiješno bili bi žalosno..
A sada LOGIKA..
Imamo nekoliko svemirskih agencija u svijetu od kojih je najpoznatija NASA, a koja je napravila (via illuminati i masoni) sve ostale svemirske agencije koje su pod njezinim patronatom.
Opremu sa kojom barata NASA, ne treba uopće stavljati pod povećalo, jer znamo (znamo li?) sa kakvim se igračkama služe – odnosno,  ne znamo, ne možemo niti zamisliti.
I sada u svoj toj tehničkoj opremljenosti, gdje je pokriven svaki tisućiti dio milimetra na nebu i gdje NASA otkriva najudaljenije galaksije sa ruba svemira,.neki amater otkrije KOMETU pred nosom, koju NASA nije vidjela, ali ni sve druge sestrinske labaratorije laži.

Koliki moraš biti naivni idiot, da u tako nešto povjeruješ.

Ovdje ne treba ni logika, ali tu priči nije kraj, opet je neki amater otkrio novi komet,….koga NASA nije vidjela.I oper ga je tek nakon toga NASA objavila na svojim stranicama vjerovatno su i dijagrame i izračune napravili za samo dan razlike od objave…

Zašto se ne vidi NIBIRU, odnosno točnije Planet X?
Za to postoje samo dva logična, odnosno tri logička objašnjenja. Jedno je da takav planet ne postoji…, drugo je da se taj planet nalazi izvan holograma, pa je logično da ga ne vidimo, ali osjećamo posljedice njegovog magnetnog polja, treći je da se on nalazi sa druge strane Sunca i okreće se sinhrono sa Zemljom.

Tu logički postoji način, da ga se zataji i sakrije, jer bi bio vidljiv samo sa satelitima koji drži NASA i sestrinske joj firme i koje sistematski sakrivaju njegovo prisustvo.
Oko u trokutu, prikazuje planetu koja izlazi iz vortexa, a voretex nije nikakav VORTEX već je VOTREX – HOLOGRAM kojim smo opasani. Na taj način osjećamo sve posledice magnetnog polja planeta X, koji nema nikakve veze sa DRUGIM SUNCEM.

Planet X je zasebna planeta, a drugo Sunce je drugo Sunce.

Sada bih se pozabavio meteoritima za uvod.

Svakome od nas, poznati su meteoriti ili kako ih narod zove zvijezde padalice.

Oni za sobom, ulaskom u našu atmosferu, ostavljaju iza sebe dugačak svijetao trag (rep) koji je ovisno o veličini meteora, duži ili kraći, zapravo on padajući zbog trenja – gori. Većina ih sagori u atmosferi, no neki ne sagore, pa onda padnu na Zemlju, pa ih onda astronomi traže.

Kakva je razlika između kometa i meteorita. U principu nikakva, osim u njihovoj veličini, ali i brzini. Ako kometa koja prolazi kroz Sunčev sistem ostavlja iza sebe rep (zvijezda repatica) to znači, da se radi o planetu (uvjetno kazano) koji je uljez u Sunčevom sistemu, a to znači da u Sunčevom Sistemu, postoji atmosfera, sa  kojim to tijelo prolazeći velikom brzinom, sagorijeva  i brani se od izgaranja, jer je predviđena za takvu priliku. Prema tome komete (poput Venere koja je dobila status planeta) su zapravo planete – Planete X, koje su prodrle u unutrašnjost našeg sistema.

Komete su planete meteori.

Zato ih NASA sakriva, ali i krivo prikazuje – a pronalaze ih AMATERI…

Da nije istina bilo bi smiješno.

Koja je misija tih «kometa» to nam iz poznatih razloga nije poznato.

Još malo logike,..

Primjetio sam da određeni avioni iza sebe ostavljaju trag, koji se nakon toga dugo zadržava na nebu i širi po nekoliko stotina metara.

Ne ostavljaju svi avioni takve tragove.

To se ne dešava svaki dan i ako avoina na nebu uvijek ima isti broj, u isto vrijeme.

To me je navelo da (za sada) samo posmatram situaciju, ali ubrzo ću početi zapisivati situaciju, da vidim o kakvom se vremenskom paternu tu radi.

Za sada sam primjetio, da se to dešava samo u određene dane i u određeno vrijeme.

Meta je – SUNCE!!!
Logičko pitanje glasi:
Zašto bi netko, u određeno vrijeme, unakrsno išarao nebo, pri izlazu ili zalazu sunca, samo u određene dane u tjednu.

Nema logike – osim ako je ima.

Logički bih mogao zaključiti, da se sa tim želi postići smanjena vidljivost prema Suncu i oko Sunca.

Što bi se sa takvom količinom moglo efektno sakriti?

Kako skrenuti od javnosti pravu namjenu takvih šaranja nebom?

Logičko objašnjenje je slijedeće:

Oko, uz, ili ispred Sunca, se povremeno (u određene dane) pojavljuje nešto zaklonjeno jakom svijetlošću Sunca i njegovim zrakama (što je dovoljna zaštita sama za sebe tokom dana) ali ne i ujutro i poslije podne, kad zrake sunca slabe i Sunce izlazeći ili zapadajući, slabi po sjaju i zrakama. To što se vidi, dovoljno je prekriti tragovima aviona, no kako se ne bi postavljalio pitanje vidljivog objekta na nebu (koje je mnogo važnije od trovanja ljudi) plasirali su priču o ZAPRAŠIVANJU i sa njome pokrili glavni razlog zaprašivanja sakrivanje drugog SUNCA.

Uporedo sa time, IZMISLILI su globalno zagrijavanje i krug je zatvoren,…ali nije, logika je ostavila rupu u tom krugu, jer ne zaboravite, najbolje se sakriva ono, što vam se nalazi pred nosom. Ispred ili ponekad pored Sunca, a kad je pored – onada šaraju, naravno da su u mlazove stavili i otrovne supstance i tako zainteresirali još više naivne zagovornike trovanja, ali i spojili ugodno sa korisnim…

I za kraj nešto, što će vas možda najviše iznenaditi. U roku od godinu i pol dana, ukrali su nam oko 9 minuta vremena samo ove godine, a prošlih godina tko zna koliko. Najprije 7 minuta, o čemu sam već pisao, a u kratkom roku nakon toga,  pošto sam namjestio sat po kompjuteru na sekundu točno,..još dvije minute niti u mjesec dana. To su primjetili i drugi i dojavili mi.

E, sada moram malo dublje ući u to i s pravom se zapitatai da li je POMAK SATA za jedan sat naprijed, pa jedan sat nazad, napravljen prije mnogo godina, u svrhu manipuliranja vremenom.
Koliko nam je u gotovo 40 godina ukradeno vremena?

Zapamtite vremenom upravljaju državne institucije koje sa time manipuliraju.

Npr. vi legnete spavati, tokom vašeg spavanja, ja pomaknem sat za 2 minute svako toliko , zapravo,.. onoliko za koliko ćete vi misliti. da već dugo niste rihtali sat. pa da vam sat ide naprijed.

Kad se probudite usred noći, a vani je mrak i vi nemate sat, da li znate koliko je sati ?

Naravno da ne znate, zato i imate sat – upravo je tad vrijeme za manipulaciju.

No, sad sam ih uhvatio u praksi, ali ne samo ja, ljudi su počeli pratiti situaciju sa vremenom. Napisao sam krivo zadnji puta kad sam pisao o razlici od 7 minuta, da se je putanja Zemlje izdužila – trebao sam napisati da se je skratila, jer se je počeo na našim satovima  pojavljivati višak vremena, a višak nastaje stezanjem – a ne rastezanjem putanje.

Logika zar ne…

Nešto se definitivno događa, što ne odgovara poznatim paternima, koje su nam prezentirali, jebe ih SPIRALA ili SPIRITIZAM, duhovnost našeg bića koja je očito nekome promakla iz porobljavanja ali i zbrajanja.

1988 godine, govorio sam ljudima da će biti građanski rat u Jugoslaviji. Rekli su mi  da sam LUD, tri godine kasnije dogodio se rat… kad sam počeo svirati sam kao ONE MAN BAND 1987, rekli su mi da sam lud i da neću tako moći raditi, ..za tri godine Rijeka je bila grad sa najviše ONE MAN BAND-ova u Jugoslaviji, one man bandovi postali su zakon u svim lokalima pa čak i velikim terasama, 2011 rekao sam i napisao na blogu SVE što sam imao o događajima koji slijede i temi Nibiru, no vrijeme se ubrzava, pa tri godine – više nisu što su bile, možda sam ja opet ipak samo lud.

Nemam potebe više išta pisati o temi Nibiru, jer sam sve napisao o tome i objavio o tome dvije knjige.

Budem li imao poterbe nešto nadodati – onda ću to napisati. Stojim iza svake napisane MOJE riječi objavljene na mojem blogu, vrijeme je relativno, ali događaji ne. Ništa nisam pogriješio.
Nije fora zaključiti, da imamo dva Sunca, kad budu oba stajala jedno do drugoga na plavom nebu, fora je to prokužiti prije svih kad se ono transparentno ne vidi.
Kad sam svirao u noćnim barovima, gdje je bio program sa  mađioničarom, prvu večer bih bio fasciniran  trikovima koje je pokazivao publici, nakon tri dana skužio sam sve trikove i kako ih izvodi/ radi i dok se je masa divila fascinantnim trikovima, ja sam to gledao sasvim drugačijim očima, jer sam prokužio kako se to izvodi. Vi ste većina od vas koji to čitate još pod dojmom mađioničara i još slijepo vjerujete, da je moguće dva željezna prstena koja mađioničar daje publici da ih provjeri da su u jednom komadu (službena znanost)  trikom moguće spojiti da uđu jedan u dugoga, ne shvaćajući da se mađioničar služi trećim prestenom koji je razdvojen, a mjesto na kojem je razdvojen – NEVIDLJIVO je iz publike i publici, no uvijek se nađe neki muzičar koji prokuži stvar,..jer gleda sa druge strane ,..ali i taj prsten ostaje u njegovim rukama,..njega on ne daje da ga isporobaju u publici,..logično ,..pa nije lud… inače ne bi masu mogao držati zainteresiranom i nitko ga ne bi došao gledati..

Onog dana kada ljudi budu okrenuli leđa  znanosti (mađioničaru i njegovoj prelijepoj seksi asistentici u uskim gaćicama i izbačenim sisama od kojih staje dah) više nitko neće gledati mađioničara (znanost), …i to će biti njegov (njihov)  kraj…logično zar ne…

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-