NA ŠTO NAS PRIPREMA NASA?

Posted by Pas at 02/12/2010

Category: RAZMIŠLJANJA, UFO

NA SLICI: HEXAGON NA SATURNU – NASA-ina  fotografija

Neznam da li vi to pratite ili ne, ali posljednjih godinu dana izašlo je u medijima izuzetno mnogo vijesti iz američke svemirske agencije NASA. Razmak između vijesti toliko je kratak i neobjašnjiv, da sam se upravo iznenadio, kad je prije samo tjedan ili dva objavljeno da se ponovo pokreće potraga za izvanzemaljskim bićima i života u svemiru i to nakon  25 godina, da bi NASA samo nekoliko desetaka dana kasnije otkrila da su pronašli život na nekom od Saturnovih mjeseca.
No krenimo redom tragom tih čudnih vijesti i događaja i pokušajmo u našim glavama zamisliti imaginarnu točku – kuda sve te vijesti vode ili streme.
Sve je zapravo počelo oko Mjeseca i bombardiranja mjeseca. Zašto je NASA uopće takvu vijest objavila javno, kad su mnogo složenije i važnije vijesti – prešutjeli unatoč videosnimkama koje su im ukrali hakeri ili koje su jednostavnom nepažnjom iscurile u javnost. Neću sad postavljati nikakva pitanja, poput onoga što sakrivaju ili slično, već se možemo sa razlogom upitati ŠTO ZAPRAVO NASA RADI U SVEMIRU?
To je pravilno postavljeno pitanje.
Zašto je počelo sa bombardiranjem mjeseca i raketom koja je ušla 1200 m u unutrašnjost mjeseca – razlog je navodna potraga za vodom  na mjesecu.

No prije nego što zavirimo u redoslijed ovih događaja, vratimo se malo na razvoj nauke odnosno na razvoj priče, sa kojom nas se drži u potpunom neznanju. Sve što ste naučili o zemlji, svemiru, suncu, mjesecu i životu na zemlji, uključujući njezin postanak, priča je o Crvenkapici i 7 patuljaka u kojoj se je odjednom pojavila used priče Pepeljuga koja je imala lezbo odnos sa Snjeguljicom. Čudna neka priča, pomješana izopačena sa pomješanim likovima i sadržajem  ali svi su nam sudionici poznati.
Ili da se poigramo sa pričom pa kažemo da su 7 patuljaka živjeli u homosexualnoj zajednici, ili…ma…
Čemu zapravo cijela ta priča koja je poput one kupole iz filma THRUMAN SHOW koji vrlo znakovito prikazuje najvjerovatniju verziju našeg  života na zemlji.
Naravno ta priča građena je stoljećima i tisućama godina i tko bi uopće posumnjao u njum ili tko bi pomislio da npr. sunce uopće nije užarena kugla, ili..da je mjesec šupalj iznutra , baš kao i zemlja.U svim verzijama ovih priča, ima jedna zajednička crta – svuda stoji nepremostiva crta za čovjeka koja je – smrtonosna.
Npr. Sunce ima temperaturu od nekoliko milona stupljeva, na mjesecu nema zraka, niti vode i čovjek bi – umro, u zemlju ne možemo zaviriti jer je zemlja užarena iznutra i čovjek bi – umro, kad bi se samo usudio ići to istražiti. Prepreke, prepreke i prepreke, svuda je prijetnja- smrt, a čovjek se najviše boji upravo smrti i sa time si je napravio nepremostivu prepreku – ali najprije u glavi.

Povežemo li onu “glupu” teoriju da su nacisti nakon II svijetskog rata pobjegli na Mjesec i sakrili se ispod njegove površine, onda bomba ispaljena u unutrašnjost Mjeseca postavlja jedno hipotetično pitanje koje glasi; Postoji li nekakav tajni rat ili pakt sa tim ljudima na Mjesecu?
Jesu li oni nekako umješani npr. u rušenje WTC centra u New Yorku?
Je,.. znam da se to čini nevjerovatnim – ali što je danas još uopće nevjerovatno, kad je NASA pronašla život na jednom od saturnovih Mjeseca (Titanu) u roku od tri mjeseca od objave pokretanja novog programa traženja života u svemiru nakon 25 godina.
Zašto je uopće taj program obustavljen?
Zato da netko drugi ne bi otkrio ono što “oni” već znaju STOLJEĆIMA.
Sada kada su se poklopile neke činjenice, koje su u potpunoj suprotnosti sa onim što su nam rekli i što su nas naučili u školi i čime nas je šopala nadgledana “znanost”, nastupa plan B, u priču je ušla ptica trkačica koja je ulazeći brzo i žurno u tu priču potrubila karakterističnim i poznatim zvukom “bip bip” i sve su se oči okrenule za njom. Zaboravili su na onaj kupleraj od prije i na likove iz bajke, na njihove intimne probleme i upale, jer…na mjesecu su pronašli VODU i to u VELIKIM količinama, a ona se nalazi ispod površine Mjeseca.
Do jučer ispričana priča o mjesecu koji je siv, hladan, napušten i na kojem nema ni zraka ili ikakvih uvijeta za život, gravitacije ili vode – odjednom je to sve dobio preko noći.
Na mjesecu ima vode. Bip bip…roarrrr
Zatim su pronašli još barem 5 planeta poput zemlje i da ne nabrajam, jer je popis aktivnosti NASA -e je toliko velik, da u 2009/2010 godini sve ono što su uradili (tokom te dvije godine) prestiglo je ukupan promet pronalazaka iz cijelokupnog štaža NASA-e od kad je osnovana.
Na što nas priprema NASA?
Kakav je slijedći scenario?
Slijedi li nam napad iz svemira i otkrivanje neke druge vrste koja nam je tobožnji saveznik, ili se NASA bavi stvarima kojima ne bi smjela, pa je ugrožena od strane svemirskih bića koje ju učestalo napadaju u svemiru (za sada), no možda i na zemlji…
Pisao sam o nevidljivim zrakama koje su se izdizale sa zemlje prema svemiru i zamisli,… na mjestu srušenih WTC nebodera u NewYork-u postavili su dva jaka reflektora koji prema svemiru šalju dva snopa svijetla odnosno dvije zrake – ma kako simbolično, dvije zrake umjesto dvije zrake No simbolično je i nešto drugo, najme ta dva svijetla dodiruju se u jednoj točki i tako čine ogromno slovo V okrenuto naopako, a isti taj simbol možemo naći ukomponiran u sve logotipe NASA-e ili bilo koje druge agencije koja se bavi istraživanjem svemira uključujući i misiju Apollo.
Tajanstvena LAMDA.
No pozabavimo se malo značenjem Lamde
Lamda je 11 slovo grčke abecede i ima matematičku vrijednost 30
No, najzanimljivije je što se ona koristi, kao znak za valnu duljinu u fizici kakvu poznajemo, a to vodi ka FREKVENCIJAMA koje su povezane sa ZVUKOM, a zvuk je povezan sa solfegiom.
Sjećate li se solfeđa iz škole?
Onda kad ste išli u školu, nitko vam nije rekao da to ima veze sa svemirom ili možda nema…
Možda je to sve samo slučajnost i koincidencija. No slučajnosti ne postoje. Previše ima slučajnosti da bi bile slučajne.
U nekoliko Hollywoodskih filmova naznačen je napad iz svemira. Mars attack, Independace day, The day the earth stood still, u tim filmovima pojavljuju se ogromni svemirski brodovi veliki po nekoliko kilometara. Znakovito je to što se je točno u jednom periodu promjenilo pojavljivanje u filmovima, to da su tkz. leteći tanjuri zamjenjeni upravo tim ogromnim letjelicama.Otkud odjednom tako drastična promjena.Suviše velika i drastična razlika, osim ako netko to nije vidio uživo i prenio na filmsko platno – naravno kao fikciju, no razlika je drastična, ali i svi ti svemirski brodovi nalikuju jedan na drugog..
Možemo li iz toga izvući neku pouku?
Jesmo li dovoljno pametni da shvatimo poruku?
Manipuliranje istinom kako bi se skrenulo u laž.. To je laž na bazi istine i ona je jako zajebana stvar jer je teško dokaziva. da li e NASA-i stvarno došla voda do grla i satjerani su u kut pa moraju nešto ispustiti u javnost, ili je to samo generalna proba kako bi se vidjela reakcija publike na Zemlji. Za sada je sve logično i očekivajuće.Istina mislio sam osobno da će se to desiti malo kasnije, ali izgleda da im se nešto jako žuri. Saturn je jako važan u cijeloj priči jer broj 666 dolazi upravo psa Saturna, po SATURNU se zove i subota SATURDAY,  a nju jako štuju – židovi. I tako mi se čini da se ovdje ipak radi o nacistima i židovima, postrojenim u raznim strukturama društva, rušenje WTC-a je samo rezultat njihovog obračuna.dakle rat njie završio 45 već se je nastavio iza kulisa.Kakvu ulogu u tome ima NASA, to nećemo saznati na konferenciji za štampu, niti se to vidi teleskopom.
Ali se primjećuje prostim okom. Ima li života u svemoru,..ma daj šta ti je pa pogledaj nema nikoga…

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-