NASSA NIJE OPRALA LETEĆE TANJURE POSLIJE RUČKA

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: UFO

Razumijem da čovjek može pogriješiti.Kažu da je griješiti ljudski.Ali kad NASSA pogriješi uz takove sigurnosne mjere opreza, gdje se dobro pazi da istina o tkz.letećim tanjurima ne procuri u javnost, kako bi svi koji o tome nešto znaju, ispali konspirativni luđaci i čudaci i kojima nešto fali u glavi.
Svaki pixel, svaka iole točkica na slici koja bi nešto mogla predstavljati što im ne paše ili sliči na nešto, pomno se pregleda i zatim pobriše ili zamuti u photoshopu i tekonda pusti u javnost.

No ne i ovoga puta. Na NASSA-inim službenim stranicama postoji sekcija gdje se putem vrlo dalekih satelita u svemiru šalju iz minute u munutu slike SUNCA. Znači kompletna rotacija sunca u 24 sata u slikama mic po mic stiže na zemlju o ogromnoj rezoluciji.Te fotografije nasa stavlja na svoje službene stranice pa ih može vidjeti baš svatko.Na stranici još i piše da je odgovorni oficir za tu stranicu TAJ I TAJ čovjek.

Dana 21.01.2010 u 22.15.sati – 22.16 sati na nasinim stranicama izašle su slike sunca iz tkz.pozicije BEHIND THE SUN.

Tih fotografija na toj stranici ima tako puno da to ne bi pogledali 100 godina i sve su pod linkom, pa da bi ih vidjeli morate kliknuti na svaku od njih pričekati da se otvore i tek onda ih pregledati.

Vjeruj te mi da bi nakon četvrte ili pete fotografije odustali, a to nije ni stoti dio broja fotografija iz samo jednog dana, a o mjesecinma i godinama u koje možete otići navigacijom po stranici , da ni ne pričam.

Dakle NASA je objavila fotografije iz tog vremenskog razdoblja i netko ih je skinuo SVE i pregledao jednu po jednu.Osobno sam često na tim stranicanma i “pratim” situaciju koliko stignem , a naročito ako je neki j  značajniji događa svemiru, poput pomrčine sunca mjeseca, posebnih pozicija zvijezda i planeta ili miniranja mjeseca o čemu ću vam nešto još reći kasnije.

Kvaka je u tome da su te fotografije iz tog vremena (sata) nestale nakon što su stavljene na stranicu NASSA-e.
Dakle imate čitav  vremenski niz koji ide iz minute u minutu, ali slikre iz 22.15 sati više nema, uklonjene su, nema ih
No nažalost prekasno.
Netko tko je bio brz viješt ili obavješten o tome  (dobio takovu informaciju unutar nekoga iz NASSA-e) skinuo ih je i pomno pregledao.
Pazite, ovdje govorimo o SUNCU, ne govorimo o Mjesecu ili nekoj drugoj planeti nego SUNCU.

Zašto to naglašavam, zato jer su nas u školi učili da je temperatura na SUNCU mjeri nekoliko miliona stupnjeva Celzijevih
Dakle, što bi moglo letjeti tik uz SUNCE – pa po našem saznanju NIŠTA

– E pa šipak.

Pogledajte fotografije SUNCA i svemirske letjelice koje lete uz samo SUNCE a koje su cirka veličine zemljine kugle.Ima ih više  i zaokružene su.Dobro pogledajte fotografije.To su službene fotografije NASSA-e koje su nekoliko sati kasnije povučene sa stranice i nisu vraćene čak ni u retuširanom izdanju.
Fotografije su objavljene na ovom linku: http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/21/behind/euvi/304/2048/

Evo tih fotografija uvećanih sa detaljima jasno vidljivim letjelicama enormne veličine – veličine zemaljske kugle – letjelica planet ili tkz MOTHERSHIP MOTHERBOARD

Link na stranicu: http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse/2010/01/21/behind/euvi/304/2048/


Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-