NE OKREĆI SE SINE

Posted by Pas at 25/03/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

 

Molio bih Vas, da prije nego počnete ovo čitati, uzmete u obzoir da ovaj članak nema nikakvu NACIONALISTIČKU ILI ŠOVENISTIČKU osnovu ili namjenu, koju bi netko mogao prozvati prilikom čitanja, jer se u nekoliko slučajeva radi o osobama Srpske nacionalnosti, a ja nisam odgajan da ikoga mrzim po nacionalnoj liniji, a iz mojih postova na blogu kao i komentara po raznim dnevnim novinama je to lako provjerljivo i dokazivo.

 

Vrlo je teško na pametan način započeti ovu temu, a da pri tome prenesem kvalitetno ono što sam primjetio, a da pri tome ne spomenem neka imena koja su poznata u krugovima tkz. teorija zavjere ili sličnih tema. No ja ću biti toliko hrabar i čista srca, da iznesem svoje mišljenje ne štedeći nikoga i pokušati ću biti vrlo realan i praktičan, služeći se samo neoborivim dokazima iz stvarnosti, odnosno našeg realnog života.

1. Nisam pripadnik niti simpatizer nikakve političke organizacije ili stranke

2. Nisam član niti simpatizer nikakve masonske lože ili slične organizacije ili tajnog društva

3. Nisam sponzoriran od nikakvog poduzeća ili organizacije

4. Razmišljam isključivo svojom glavom

5. U konfliktu sam i sa najbližim poznanicima i prijateljima pa i članova obitelji zbog mojeg načina razmišljanja.

6. Ne jebem nikoga i neovisan sam i ne prihvaćam nikakve kuloare i kružoke

7. Nisam vođa nikakve sekte ili nekakvih pristalica o onome o čemu pišem

 

Mogao bih početi ovu temu iz više različitih krajeva ili početaka, no niti jedna mi se ne čini dovoljno dobrom da bi vam mogao prenjeti što mislim. Ali idemo ovim redosljedom.

Moj prijatelj sa facebooka Nenad J. Iz Beograda jednom prilikom mi je porukom na FB poslao ovaj link: http://www.youtu.be/VBZIY5uIuis

Osobu koju sam gledao na tom videu, nisam poznavao, niti išta znao o njoj, jer se ne bavim gledanjem u sunce i nikada nisam prema gledanju u sunce imao pozetivan – ali niti negativan stav, no nešto me je od toga odbijalo. Gledajući tu osobu na videu, koja je očito bila grubo fizički napadnuta sa vidljivim posljedicama na glavi, primjetio sam u nekoliko navrata da ton glasa  i pokreti pri govoru i obraćanju putem videa, ne odgovaraju iznesenoj istini sadržaju videa. Shvatio sam, da je osoba sa videa vješto iskoristila ovu nepogodu u svoju korist, kako bi promovirala ono što radi i čime se bavi, na taj način navlačeći naivne i neinformirane ljude na svoj mlin. Nekoliko dana kasnije, primio sam od te osobe zahtjev za prijateljstvom – koje sam prihvatio. U principu, sa tom osobom, osobno nikada nisam  bio u ikakvom sukobu oko ičega.

 

U doba ovogodišnjeg karnevala (2012) moj sin je uplatio u jednoj turističkoj agenciji izlet u Veneciju na Venecijanske maškare. Igrom slučaja na dan polaska (dan prije) uhvatila ga je visoka temperatura i nije mogao otići, ali istovremeno zbog niskih temperatura i poznatih vremenskih nepogoda u to vrijeme, otkazan je i izlet u Veneciju i odgođen za tjedan dana.

Nakon tjedan dana moj sin je sjeo u autobus, ali sasvim «slučajno» do njega je sjela osoba koja je autor knjige o Riječkoj masoneriji odnosno o Riječkim masonskim ložama. Iz razgovora po putu saznao je da su masoni u Rijeci uhljebljeni u svim porama društva, u policiji, u pravosuđu, u izvršnoj gradskoj vlasti, fakultetima i drugdje i to nije nikakva tajna.

No Riječki masoni nisu tema ovog posta.

 

Druženje sa Miroslavom Kiš-om Cybermikanom na FB bilo je interesantno i povremeno smiješno, zapravo najćešće smiješno. Miroslav Kiš  se je jako angažirao sa svojim krugom prijatelja, oko preživljavanja prolaska kometa Elenin/Nibiru, za koga je NASA predvidjela da će 26.9.2011 godine ili 15.10 2011 napraviti okretanje polova na zemlji.

Taj simulator NASA-e još uvijek stoji aktivan na njihovim stranicama i moguće ga je vidjeti.

Kako se je približavo 26.09. 2011 tako je Cybermikan počeo sakupljati grupu za preživljavanje, koju će on osobno voditi na Rtanj, piramidu u Srbiji koja je na velikoj nadmorskoj visini. Počeo je čak sakupljati i novčane priloge.

Iz privatnih fotografija na facebooku koje je Cybermikan stavio na svoj profil bilo je vidljivo da je čovjek lošeg materijalnog stanja. Naravno to uopće nije upitno, tko je uopće danas dobrog materijalnog stanja – samo poslušnici ili pripadnici neke od na početku nabrojanih institucija. Ono što mi je upalo u oči  kod tih fotografija, iz privatne kolekcije je, da je na njima bio upaljen TV prijemnik ili’ti TELEVIZIJA. Neobično za nekoga tko gleda u sunce i koji se bori protiv hipnoze društva i za njegovo osvještavanje,…jer,…jedan od prvih uvjeta je da trajno ugasiš televiziju. Recimo ja TV ne gledam 2 i pol godine odnosno od 26.1.2010.

 

Tokom ljeta 2011 godine kontaktirala me je Ema Branica, novinarka NOVA TV i jedna od saradnica novinarki emisije Provjereno. Pitala me je da bi joj bio voljan pomoći oko realizacije emisije «Provjereno», a čija je tema bila «duhovi». Rado sam se odazvao.

Sa mnom je snimljen prilog u trajanju od oko cca sat,.. sat i pol vremena.

Ekipu NOVE TV odveo sam u Opatiju, pokazavši im stare ville, koje su bile poprišta događaja vezanih uz pojavu duhova , dajući im podatke, koje nisam naveo čak niti na blogu, pokazujući im autentične zgrade gdje su se sastajali Opatijslki i ini sptiritisti, još od vremena prije drugog svijetskog rata. Sve što sam ispričao, pokazao, rekao bila je istina, za koju sam u svakom trenutku spreman sjesti na detektor laži i potvrditi sve izrečeno i to mislim najozbiljnije. Kako je prilog emisije o duhovima imao samo termin od 10 minuta, a samo sa mnom je napravljeno više od sat vremena programa i znajući da će u emisiji biti još jedna ekipa, očekivao sam podjednaki «tretman», no moja kratka zastupljenost u emsiji išla je u koristpriloga  Ratka Martinovića i njegove ekipe, koja je u mračnoj kući čekala duhove u živo. U čitavoj emisiji zastupljen sam nešto više od 30-tak sekundi.

No to nije važno.

Nakon što sam pogledao prilog, obratio sam se u nekoliko navrata Emi Branici e-mailom i zamolio je, da mi pošalje snimljeni materijal , jer sam smatrao pravom štetom da to ljudi ne pogledaju tim više što smo obradili nekoliko autentičnih mjesta u Opatiji poznatih po jako, jako, čudnim pojavama unutar tih kuća. Obećala mi je to dostaviti, no to nisam dobio – ništa. Nakon još nekoliko molbi i pozova na mobitel, na mail više nisam dobio odgovor, a mobitel je isključila.

Big deal, bilo pa prošlo.

No, nakon par mjeseci, zazvonio mi je mobitel i sa druge strane se je javila ženska osoba sa prezimenom koje nisam odmah zapamtio jer je bilo fucked up . Rekla mi je da za emisiju Red carpet, snima prilog o duhovima i da li bi joj htio pomoći oko toga, te da me je preporučila Ema Branica – dakle novinarka koja je radila prošli prilog sa mnom za emisiju «Provjereno». Rekao sam joj na to, da imaju već u arhivi Nove TV sat i pol snimljenog materijala i neka ga slobodno iskoriste, čemu snimati sve ponovo.No osoba je inzistirala da snimimo novi prilog.  Možete li zamisliti, kad smo se sreli po dogovoru na određenom mjestu, a iz auta NOVA TV izašla je ni manje ni više nego glavom i sisama – Hana Hadžiavdagić, mislio sam da se netko zajebava samnom i da se snima skrivena kamera. Nakon kraćeg dogovora na perivoju Trsatske crkve uz kamermana i tonskog snimatelja(tonca) počeli smo snimati. Zamolio sam je da prije nego počnemo, mi samo ukratko kaže, što će me pitati – kako bih se mogao pripremiti za kvalitetan odgovor. Kad je počela čitati pitanja, skužio sam da ona zapravo uopće nema pitanja, jer su pitanja bila na nivou djevojčice iz drugog razreda osnovne škole, mislio sam da se zajebava, pa sam joj pomogao preformulirati pitanje. I tako dok smo snimali emisiju uslijedila su odjednom iz vedrog neba dva vrlo FORMULIRANA pitanja, koja su me stvarno zatekla  i iznenadila – jer su odskakala od teme.

 

Prvo pitanje je bilo da li ja imam kakvih psihičkih problema i da li sam kad išao kod psijihatra na pregled.

No drugo pitanje bilo je još bolje a glasilo je : Da li biste otišli u Institut Ruđer Bođšković ispitati vaše paranormalne sposobnosti.

Naravno da bih, odgovorio sam, bilo bi mi jako drago da mogu ustanoviti takve sposobnosti i da se to može izmjeriti.

Pogađate već ili možda ne. Ta emisija nije nikada bila prikazana, ali to nije sve..

Hanu Hadžiavdagić sam zamolio da mi pošalje ovu i prošlu emisiju na dvd-u na što se je ona svečano obavezala. Pogađate,…telefon sa koga je zvala više nikada nije bio u funkciji.

 

Sada pročitajte ovo: http://forum.net.hr/forums/t/285152.aspx

 

A onda ovo:  http://www.fx-files.com/x-files/iluminati-u-rh/789-otkriva-za-vas-pozadine-prie-o-monolitu-u-rijeci-iidio.html

E, sada smo već jako blizu teme, koju vam želim prezentirati. Tokom ljeta 2011 godine Miroslav Kiš Cybermikan preko noći je promjenio ploču. Sad je na repertoaru bilo neće biti nikakve kataklizme, a na red je došla GALAKTIČKA FEDERACIJA SVIJETLOSTI i matični brodovi koji će nas spasiti. Mikan je počeo dobivati od Marsovaca direktne poruke, a svi koji smo bili u filmu da se u Sunčevom sistemu nalazi nepoznat broj planeta ili mjeseca postali smo glupi. Mikan nas je mjesec dana uvjeravao o Kasiopejcima i GALAKTIČKOJ FEDERACIJI. U međuvremenu Miroslav Kiš Cybermikan, naručio je od mene jednu Hopi narukvicu, molivši me prije toga  danima da mu je sačuvam. Kad je konačno rekao da ju je platio, novac nisam dobio. Na to je on rekao da je došlo do greške u kompjuterskom sustavu Western Uniona. Tako me je zavlačio nekoliko dana pravdajući da se je preselio u NOVI STAN(???) Novac sam dobio nakon 15 dana. Slike novog stana na FB ukazivale su na značajan financijski pomak, jer je apartman bio lijepo uređen sa novim tehničkim uređajima. Valjda je čovjek kupio ili možda DOBIO stan. To ne znam niti je to dio mojih razmišljanja, no znamo koliko to košta. U međuvremenu važno je spomenuti jave nastupe Miroslava Kiša Cybermikana, pazite sad gdje:

Na fakultetima – nad kojima srpska masosonka loža ima kontrolu

Na rubu znanosti (postavlja se pitanje vjerodostojnosti Krešimira Mišaka o čemu ću kasnije)

Na Pink Tv-u (???)

Čak se je Miroslav Kiš Cybermikan angažirao oko pravde u svezi zapljenjene jahte Srpskog bogataša i vlasnika kuće PINK, kojemu je Hrvatska Vlada konficirala jahtu zbog utaje poreza. Neobična gesta za jednog OBIČNOG čovjeka koji miroljubivo gleda u sunce, da bi par dana kasnije, nastupio upravo na toj Televiziji, čiji je vlasnik….pogađate već član koje lože.

Sve je to tako išlo do jednog dana, kad sam ujutro otvorio FB i zatekao komentar Miroslava Kiša gdje me je bezrazložno i ošto napao nazvavši me GUŠTEROM i masonom koji ljude odvodi u krivom smjeru, te da sam pod izravnom kontrolom reptila. Naravno imao je i potporu od svog prijatelja koji u je otvaranjem bloga napisao da sam prevarant – pazite sve se je to dešavalo u isto vrijeme, ..sinhrono.

E,  ali onda šlag na tortu, šetajući se gradom tražeći knjige koje volim čitati (ja sam još uvijek onaj koji kupuje knjige) primjetio sam da u bilo koju knjižaru uđem – Mikanova knjiga Solarna joga  je SLOŽENA u izlogu među najvećim i najprodavanijim svijetskim knjigama – U PRVOM REDU. Znate li koliko je knjiga izdano u isto vrijeme i koja je mogućnost da vam se knjiga izloži među tim knjigama – NIKAKVA , ravno nuli. Recimo ja da izdam knjigu u Hrvatskoj, ni pod razno ne bih bio u knjižari u vidljivom spektru, a kamo li u izlogu među najprodavanijim hitovima. Za tako nešto moraš imati ili članstvo u loži ili pokrovitelstvo lože koja po nekoj agendi ima interesa da ljudi GLEDAJU U SUNCE!!!!

U izlogu možete naći knjigu Davida Ickea, Krešimira Mišaka(???) i Miroslava Kiša Cybermikana. Tko je ovdje lud. Umišljam li ja nešto van pameti ili postoji zajednički naziv (interes) za ovaj trio fantastikus?

Odavno sam vas upozoravao na Davida Ickea koji u zadnje vrijeme nešto mnogo baulja po Hrvatskoj. Ne razumijem samo zašto, što mu je intersantno u Hrvatskoj, zar nije Mađarska , Španija, Grčka ili Italija, Irska ili Portugal interesamtnija za njegova istraživanja. I uvijek je u igri Krešimir Mišak. Niste li zamijetili da je emisija NA RUBU ZNANOSTI jedina koja pere mozak ljudima u Hrvatskoj na teme o kojima čitamo na internetu. Koja je šansa da sa Davidom Ickeom ugovorite interview. Ratko Martinović napravio je interview sa Davidom Ickeom – stvarno čudno. Nisam jedini koji se tome čudi, od više ljudi čuo sam prezir prema portalu 4D, na pitanje zašto i u čemu je problem,.. nitko nije znao objasniti,…intuicija.

Stvarno mi je žao da nisam išao na sajam u Pazin i da poslušam istraživača Ratka Martinovića koji je držao predavanje o HAARP-u. Predavanje o HAARPU…o jebo te, Vrhunski doktori nauka, ne znaju šta točno HAARP radi, ali to će vam u Pazinu za 10 – 20 kn objasniti Ratko Marinković – istarživač.

 

E sad smo na konju to je bio uvod!

 

Gledanje u sunce postoji navodno tisućama godina. Spominje se u raznim knjigama. Mislim vam reći kako to nije stvar od prije tri godine, kad se je u emisiji Na rubu znanosti pojavio Mhagwaghavarahtrhreghwagwa Indijac koji zuri u Sunce i pije dva čepića (od pelinkovca) milijeka, jede kvarat banane i dvije suhe grožđice i funkcionira normalno.

Prije tri godine, nakon te emisije počela je popularizacija gledanja u Sunce.

Koji su kurac čekali do onda?

Ako to postoji već tisućama godina, zašto netko nije gledao u Sunce 1983 godine?

Kažu da se je to jako tajilo do prije tri godine i da su neke ljude ubili zbog toga, one koji su to otkrili. Tipična fora kad pričamo o nečemu čemu želimo dati vjerodostojnost – ubili su ih!!!

No, nitko tko gleda u Sunce, nije razmišljao o jednoj stvari, zašto je netko sada paralelno sa događajem dolaska Nibiru i djelovanja galaktičkog vala na strukturu DNK, počeo promovirati na sva zvona BULJENJE U SUNCE ili SUNGAZING.

Niste razmišljali o tome?

Naravno da niste, već ste poput muhe bez glave počeli zuriti u sunce.

Ali pustimo to malo po strani, kako bih vam još jasnije objasnio o čemu se tu radi i kako lako nasjedate na nešto o čemu nemate blage VEZE!!!

Posljednjih godima na internetu, odnosno internetom, počele su kružiti razne FREKVENCIJE koje slušanjem otvaraju čakru, poboljšavaju rad bubrega jetra.

Skinite ovaj MP3,…. to je frekvencija od 537 herca koja djeluje na vašu auru i čisti je.

Otvara vam krunsku čakru.

Za samo 1200 kn gospođa sa 569 Hz vam aktivira 5 D dimenziju

I budale – SLUŠAJU:

Pitanje: Tko od vas koji to radite, zna kako ta frekvencija djeluje na npr. vaš DNK?

Sve sami stručnjaci do stručnjaka, koji se odlično kuže u svaki Herz.

Jedan mi je čak rekao, kad sam mu postavio pitanje i upitnost gledanja u sunce, da nisam normalan i da je njemu super i da bulaznim bez veze.

Ok, pazi i narkić koji si uštrca heroin u vene se super osjeća. Njemu je sve ljubičasto i bezbrižno. Kako ćeš mu reći da u širem vremenskom razdoblju umire, da kad ne bude imao dozu šuta da će imati strahovite bolove,..

ALI NEEEE ja sam lud , pa šta nevidim, pa on zna – ja ne znam,… da mu je super,… tko zna bolje ja koji se drogiram ili ti koji tu trabunjaš bez veze, a nisi ni probao heroin.

Ljudi su glupi ko ovce, uz malo medijske pozornosti, bez mozga u glavi i razmišljanja, prihvaćaju nešto što uopće ne poznaju u punom smislu djelovanja. Ljudi skidaju frekvencije i slušaju ih,, meditiraju uz njih i vjeruju kako NE BI NJIMA NA INTERNET NETKO STAVIO NEŠTO ŠTA NIJE DOBRO.

HELOOOOUUUU?????

Još jednom pitam što znate o djelovanju frekvencija na gene ili DNK?

Što znate o djelovanju sunca na DNK?

Zašto je to sad izvučeno iz naftalina, kad su u toku izmjene lanca DNK?

Raspolažete samo sa informacijama koje su filtrirane i sa namjerom plasirane prema vama. Oni koji vladaju svijetom, su vas uskratili za sve vitalne informacije o tome.

I dok iz galaktičkog vala, stiže promjena u naš DNK lanac, od naših stvoritelja i dok se iz SERAPENTE vadi SERA GENOM, na dugoj strani, postoji ekipa koja ga vraća natrag na mjesto, na sve moguće načine, vodom, mobitelima, televizijom, gmo, hranom, chemitrailsima, CO2, kompjuterima, LWF i svim mogućim otrovima i zračenjima koje djeluju na naš genom i našu DNK. Prije nego stignu kreatori, ljudi će imati potpuno novu struktuiru DNK  , tako da kad dođe do bilo kakvog uništenja, naše tijelo odnosno biće, neće imati nikakvih posljedica, jer mi smo robovi samo dok smo u ovom materijalnom svijetu dok smo SERA PENTA(11). Nalazimo se u beskrajnom ciklusu iz kojeg sa ovakvom strukturom DNK ne možemo izvući. Tek razdvajanjem sere i pente postajeno neranjivi, a svi oni koji ne mijenjaju svoju DNK ili koji je ne mogu promjeniti jer nemaju PENTU samo su SERA – oni ostaju i biti će trajno uništeni. Još jednom napominjem pogledajte kronološki od kada se je popularizirao (raširio) sungagizng i koji je razlog tome. Sunce u koje gledate nije Sunce koje smo nekad imali i nema iste vrijednosti. Nekada si mogao biti na suncu 4-5 ili 6 sati bez prestanka i nije ti bilo ništa.Odi sada na to isto sunce 6 sati , pa da te vidim.Madonna je na svom Superbowl nastupu, imala na sceni rimske vojnike, koji su na prsima imali sunce, svi iluminatski i masonski znakovi imaju u logotipu sunce. Ti ljudi su nam zadnjih tisuću godina nanjeli toliko zla i patnje – a njihov je simbol – Sunce.

Gledate li u sunce – gledajte i dalje.

Želim vam dobru zabavu.

Super vam je,… vjerujem vam potpuno.

Da je to nešto, (gledanje u Sunce) čega se plaše naši izrabljivači i oni koji nas tlače tisućama godina –Miroslav Kiš Cybermikan bi već odavno bio mrtav, pojeo bi ga mrak, knjiga mu ne bi bila izložena na vidnom mjestu u prodavaonici knjiga, a onaj Mhagwaghavarahtrhreghwagwa,… Indijac koji zuri u Sunce i pije dva čepića (od pelinkovca) milijeka, jede kvarat banane i dvije suhe grožđice i funkcionira normalno, nestao bi između miljardu Indijaca, da nitko nikad ne bi ni znao da je nestao. Lako je u Indiji naći kandidata koji će reklamirati Sunce, Mjesec ili zbor Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gornja Vukojebina, postoji i nešto što se zovu mediji, novac, MIND CONTROL, a tu su uvijek Mišak, David Icke i slične face, koje će netko iskoristiti za svoje ciljeve, ili će to raditi dragovoljno. Okupljanje mase oko sebe pod opravdanjem borbe protiv NWO je oblik kontrole gdje se grupa osviještenih ljudi zaustavlja. U Rijeci imamo jednog profesora koji je oko sebe okupio grupu istomišljenika i koji je kobajagi borac protiv NWO i koga osobno poznam, a  koji kad prođe pored mene se pravi da me ne pozna i ako je dolazio kod mene kući, a njegov je brat mason na visokom položaju u Beogradu u znanstvenim krugovima, ..a jabuka ne pada daleko od stabla, gledam to stado i smijem se,..da nije žalosno bilo bi smiješno. Srećom tome dolazi kraj, a oni to tako dobro znaju…

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-