NEPOZNATI ENTITET U JEDNOJ RIJEČKOJ KUĆI DRUGI DIO (FOTOGRAFIJA)

Posted by Pas at 06/02/2012

Category: PARANORMALNO

Ovo je fotografija kupaone koju je sa svojim mobitelom 26.01.2012 fotografirao  vatrogasac sa  mobitelom (3,5 megapixela kamera) koji je izašao na intervenciju na poziv jedne obitelji, kojoj je nešto probilo podne pločice u kuhinji i kupaoni. Koliko vidite na fotografiji se gotovo ne raspoznaje ništa iako su uvijeti fotografiranja bili optimalni, no vidljiva je sjajna neonska “šipka” koja viri iz poda kupaone na mjestu gdje su podignute pločice.

 

Gotovo isti dan kad sam primio fotografiju nepoznatog entiteta iz Riječke kuće samo 12 sati kasnije moji prijatelji iz Amerike koji su mi poslali fotografiju sa nepoznatom pojavom – entitetom u njihovoj kuhinji (i na taj način me zainteresirali za ovu temu i pojavu) , poslali su mi novu fotografiju – ali ovoga puta iz dnevnog boravka – sobe. na slici je jasno vidljiv entitet koji se savija i ima auru i djeluje potpuno živo.

Molio bih vas ukoliko imate fotografije sa ovakvim pojavama u kući da mi se javite i obavezno pošaljete sliku uz nekoliko detalja koji me interesiraju na adresu

kostelac88@gmail.com

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-