NIBIRU I PROMJENE NA LJUDIMA UCRTANE NA ŠVICARSKIM NOVČANICAMA

Posted by Pas at 29/07/2011

Category: PARANORMALNO, RAZMIŠLJANJA

10 FRANAKA

Pogledaj valove svjetlosti koji se šire preko stranice od visoke do niske frekvencije. Svjetlo se pojavljuje polarizirano i uključuje sve valne duljine. To je ono što nam donosi ELENINE, visoko polarizirano svjetlo koje je izvan vidnog kruga ili faze od 30 stupnjevas našim prostornom i vremenskom dimenzijom.Plavi val predstavlja svjetlu svih valnih duljina u fazi sa zemljom.Crveni val predstavlja svjetlo elenina .Svjetlo iz ELENINA je oko 30 stupnjeva izvan faze našeg vidokruga kao što je prikazano na novčanici. Materija 30 stupnjeva izvan faze nije vidljiva u našem prostoru ili vremenskoj dimenziji. Samo stvar koja vibrira na istoj frekvenciji kao naša može zauzimati prostor u našoj percepciji svemira.
Sada pogledajte osobu u prozoru. To predstavlja osobu koja se nalazi između svjetova, ne posebno ni na jednom svijetu u ovom trenutku.
Jeste li vidjeli komet na ovoj novčanici? Kladim se da ste niste. To je vrlo sakriveno i zakamuflirano. Pogledajte s lijeve točke gdje se svjetlosni valovi započinju Tu je narančaste i žute boje asteroid koji gleda lik. Narančasta točkica predstavlja fotone koji se emitiraju iz predmeta. Jedan od njih je proširen na svjetlo vala crteža pokazujući ono što te točkice predstavljaju.Svjetlosni valovi počinju sasvim blizu ruba kometa.

50 FRANAKA

Obratite pažnju na crvene i plave slomljene kružne linije. Te linije predstavljaju slomljene kromosome koji su izvan faze našeg vidokruga i energije te ponovno podizanje tijela i rušenje DNA i restrukturiranje.

100 FRANAKA

Bijeli ljudi će mutirati u 3 metara visoke izvanzemaljace koji podsjećaju na stvorenja iz filma Bliski susreti treće vrste. To smo mi  nakon što smo se popeti u vremenski prostor, a ne u prostorno -vrijeme. Obratite pažnju na ucrtani Stonehenge

200 FRANAKA

Sada pogledajte na 200 franka. Možete li vidjeti objekt koji zrači nekakve zrake  kroz nebo, od tamo gdje se na nebu nalazi kod broja  200 na novčanici.Objekt uranja u ocean i napravi ogromne valove koji uništavaju gradove i nebodere u njima. To se događa  nakon prolaza NIBIRU-a u studenom.

1000 FRANAKA

Obratite pažnju na figuru u obliku Boga koji gleda dolje na Novu Zemlju. Pogledajte  par kromosoma koji su bili slomljeni  sada više nisu i u savršenom su redu.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-