O MUŠKIM I ŽENSKIM STVARIMA – JEBO TE MOBITEL

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: RAZMIŠLJANJA

Za uvod OVO:

CURA 1 drži mobitel u ruci i tpka sms –  CURI 2

Cura1: Ej, bok šta radiš = 0,50 kn
Cura2: Ništa. = 0,50 kn
Cura1:Češ doč van. = 0,50 kn
Cura2:Neču, a ti? = 0,50 kn
Cura1:Ma, šta ja znam, možda.. 0,50 kn
Cura 2: Dobro, onda ništa = 0,50 kn
Cura1:Videla sam te danas u školi =0,50 kn
Cura2: Gdje? =0,50 kn
Cura1: Na maredndi sa Ivanom =0,50 kn
Cura2:Nisam te vidila =0,50 kn

… i tako u nedogled, jedan glupi razgovor koji se je 1 pozivom mogao obaviti u 10 sekundi po cijeni od 1,20 kn – koštao je 5 kn ili više, ne ide loše tom Vip-u, puta milion takvih debila, jebem ti zaradu….

Ali nije to što me brine, već sam se sjetio jednog prijatelja, koji kao – sve zna i upućen je, pa mi je rekao i ovo:
Jeb’ate, al se ovi mladi danas jebu, ti to ne biš vjerovao, nema tu puno priče; on nju uhvati za ruku i odvede je u portun ili park zabije joj ga – i kara je – i onda ide dalje.Nema tu više romantike, prijatelju moj , da samo vidiš kako se karaju.Pičke se jebu ko štuke, sad ona njega gnjavi jer hoće kurac. Super, pomislio sam u sebi , konačno ćemo nešto opalit.
No ništa se nije desilo, nisam čak ni primjetio da se o tome u društvu, javno priča, nikakvih tragova jebačine unaokolo, o kojoj je pričao moj prijatelj – jedino što sam vidio, je bila gomila mladih pičkica, koje su se tako nasrale i povraćale,  da mi nije – uopće ni sličila na žensku – pa je ne bi ni štapom dirao.
Nigdje u parku ili u nekom portunu ili na klupi – nisam vidio, nikog da se ševi.
Odnosno jesam jednom kasno navečer kod Sterea u Rijeci, vidio kako tip ševi neku pijanu curu – na sred ceste bez pardona , ali to je bio jedini puta i ne bih to uzeo za primjer. A i tip nije baš nešto jebo…šonja, ne zna ni jebat kako spada…

Situacija prva,
dvije pičke, sjede na klupi, a ispred njih litra vodke, litra Amara 18, jedan Jeger i boca od Cole 2L.
Njih dvije same, piju ko zmije, oči im sitne, jedva gledaju – ko letve.
5 metara od njih tri ili četiri dečka piju Žuju iz plastike i pričaju.Pičke su dobre, komadi, sise, faca, guza sve ok još su i cuga – pis of kejk, dođeš i jebeš – a oni ni MAKAC.
Pričaju, kako je neki nogometaš, trebao brže trčat da uhvati neku loptu, na nekoj utakmici.
Malo dalje,cca jedno10,15 metara u autu sjede, 4 dobro skockane i našminkane, prekrasne cure sa brdo malih bočica Pelinkovca, Ruma, Vodke, Jegerai  kole i svakakvih drugih pizdarija.Slušaju muziku u autu i jedna spusti prozor i vikne mi :
Hej barba možete malo doć, …ostale tri se smijulje, a oči im se sjaje od cuge i veselja.Prilazim autu, ona me sa facom koja se kaje, pita da joj otvorim jednu bočicu, koju ona ne može otvorit.Cure u minicama i mrežastim čarapama, prekrasne duge kose , jedna ima cvikere, ali joj strava dobro stoje, pa je jebozovna.
Pitaju me da popijem nešto sa njima.Pristajem i maknem malu bočicu vigorove vodke, pitam ih gdje su im dečki?
One odgovaraju…nema dečki mi smo slobodne, oćete nam vi biti dečko…smiju se, dođite kod nas tu napravićemo vam mjesta, ja se smijem i kažem im, ako ja uđem unutra, nećete tako brzo kući…one se smiju..Šta da? Šta nećemo? , Oh vi ste neki opasni čiko.Šta ste tako opasni ?- dobaci jedna sa stražnjeg sica, sa opasnim dekolteom…
Više sam se napio od mirisa u autu, što je kuljo kroz prozor, nego od one vodke…u to dolazi moja žena i zove me da idemo ..Jebi ga cure moram ić, ubit će me ova moja…smiju se.Odlazim.

Situacija dva:

Hodamo dalje preko Delte na Mrtvom kanalu..ispod jednog pina, parkiran crveni ford, sa zaparenim staklima,… opa evo akcije i brzo se sjetim, na mog frenda sa početka priče. Kažem ženi; Vidi al se ovi praše onutra.No ipak mi je nešto čudno…frajar je spustio šoferski sic, skroz dolje a pička ga žvali i drka mu kurac, neobično,a od ne mrda.Ne trese se auto….
Ne da mi vrag mira,prilazim bliže i onda …PAF ….to uopće nije tip već dvije – CURE.
Ova, ovoj na šoferskom sicu, gura prste u pizdu i ljubi je po vratu i ustima i nešto joj govori u uho…ova na sedmom nebu.Osjeća se miris trave koja izlazi iz kabine auta, koji jedva ima otvorene prozore pri vrhu.Kažem ženi, kad dođemo doma najebala si…kurac mi stoji ko stup od gradske rasvjete.

Situacija treća

Nismo prošli niti 50 metara dalje, kad na ogradi sjedi jedan dečko u sjeni ispod divljeg kestena – uz Riječinu.
Ograda je visoka.Ispred njega stoji dečko njegovih godina, s glavom u ravnini njegovih kukova..Supruga me lupi laktom i kaže vidi tamo dolje desno – na ogradi.Čim nas je ugledao, dečko koji je sjediona ogradi odmaknuo je rukom ovoga što stoji, spremajući  -ne baš mali kurac u hlače, koji se je dobro kočoperio u zraku. Čim smo odmakli ,ovaj ga je izvadio i stavio na mjesto, gdje je bio i prije – u usta “prijatelju”.

Sreli smo još nekoliko pijanih skupina koje su slavile nešto, ili rođendan, zatim nekoliko odvojenih grupa, dečki i djevojaka, koji su odvrnuli cajke, u autu na sav glas, nekoliko upišanih i ispovračanih pojedinaca, ali nećete mi vjerovati niti jedno društvo mladih – koji bi barem koketirali, sa curama ili dečkima.
Alkohola svih vrsta u takviim količinama da to ne možete zmisliti – niti u najcrnijoj mašti i što je naj gore- cure deru po alkoholu više od- dečki.
Dečki su zainteresirani samo za pivu. Jedan drugome pokazuju, porno klipove, na mobićima i slike, a cure piju ili ih uopće ne jebu ni 5 %. slušaju mjuzu sa mobića i deru se na sav glas neku pjesmu iz doba marije terezije -naravno, van tonaliteta.
Još sam primjetio jednu čestu “pojavu”.Pičke se skinu bez pardona nasred ceste – i pišaju, zatim se bez puno žurbe ustanu i obuku pokazujući pišu ili guzu – smijući se pri tome. Pijane, naravno.
Subota.
Ah… još ono…. kad smo došli doma…. dobro smo se opalili – kad već oni nisu.
Jebo vas mobitel…


1 Comment

  1. Mishko says

    hahahahahahaha najaci si Igore ! 😀

+(reset)-
+(reset)-