ORBSI MARKERI BUDUĆEG ŽIVOTA

Posted by Pas at 03/11/2010

Category: PARANORMALNO

Orbs iznad kompjutera koga mi je poklonila majka nesretno poginulog dečka u saobraćajnoj nesreći koji je bio kompjuteraš i koji je poginuo dok se je uključivao u promet svojim motorom gdje mu je auto oduzeo prednost.

Pažljivo pregledavajući snimke sa fotografija koje sam dobio e-mailom , a koje su mi poslali razni posjetitelji bloga, na e-mail i uglavnom bez potpisa, anonimno, iako neznam čemu to, primjetio sam jednu zajedničku crtu na svim fotografijama. Orbsi su isključivo vezani za neku materiju i predmete  oko kojih se nalaze ili sakupljaju. Postoji određeni domet na koji se udaljavaju od njega, no uvijek su blizu njega. To me je navelo na razmišljanje  o njihovoj ulozi kao i na razmišljanje, čemu oni zapravo služe – odnosno služe li nekome ili nečemu?
I tako razmišljajući, došao sam do zaključka da bi orbsi mogli biti ,određene markacije ili pokazatelji puta duši i  bivšem vlasniku u ponovnom životu. To bi značilo da kad se osoba ponovo rodi, ona može doći ponovo u posjed tih stvari, ukoliko postoje, ili su te stvari odnosno orbsi oko njih, samo poveznica za nastavak života i tamo gdje ste stali u prošlom životu. Poput nekih svijetlećih putokaza nedostupnim našim očima, a vidljive samo našoj duši. U našoj zbilji i stvarnosti to bi se zvao instinkt, znači kretanje ka stvarima ili osobama i mjestima na kojem smo već bili i nevidljivim nitima, nastavljamo nešto što ne vidimo- poput nevidljive paučine. Definitivno su orbsi vezani za materiju blizu koje se nalaze, a koja je bila u njihovom vlasništvu za života. To zapravo i objašnjava zašto se najčešće nalaze u starinskim kućama sa starinskim namještajem, odjećom ili osobnim predmetima pokojnika. Na taj način otkrio sam jednu od tajni života koja je povezana sa prošlim životom. Duh te osobe vjerovatno te signale dekodira i pronađe i sa njima se služi orentacijono, što samo dokazuje i potvrđuje, da slučajnost ne postoji i da je odabir nečega, točno definiran vođenim utjecajem iznutra. Kakva su orbsi materija i da li imaju ili sadrže određenu informaciju unutar sebe, ne znam, no primjetio sam da su živi i da savršeno dobro pokazuju promjene kad ih uočite ili pričate o njima. Kad počnete o njima govoriti ili komentirati  ih na mjestu gdje se nalaze, postanu mnogo svijetliji i puniji (vidno puniji na slikama odnosno fotografijama) izrazitih boja i postanu iluminirani u svojoj okrugloj jezgri poput aure. Da li je to vid komunikacije i potvrde da bi pokazali da vas sve čuju i znaju što mislite ne znam, ali predpostavljam da je to točna konstatacija.Neobjašnjive stvari koje nam se dešavaju i kojima se čudimo za života i u koje nas dovode u čudne životne situacije, sve mi više sliče na jedan vrlo složeni plan sa nečije strane, koji mi obavljamo tokom našeg života i koji se ne prekida smrću – već se nastavlja umrežen poput spora gljiva. Najme gljive su umrežene sporama. Da li je to segmentalno i ovisno o samo jednoj određenoj i zadatoj lokaciji ili je to random, nisam uspio otkriti bar ne za sada, ali ako postoji lokalno znači da djeluje i globalno a možda i dalje.
S toga ako u kući imate orbse, oni su tamo vjerovatno, zbog nekih predmeta koji su pripadali nekome. Mogao bih logično pretpostaviti da kad taj predmet odvojite od originalne lokacije, da sa sobom donosi i određene akcije i reakcije. One se mogu manifestirati poput zvukova, sjena, kvarova u kući na električnim aparatima, pa čak i povredama unutar kuće, a u krajnjem slučaju i bolestima pa čak i dodirima po vašem tijelu koje osjećate a ne možete locirati. Morao sam zabilježiti ovu misao kako je ne bih izgubio, a vama koji čitate možda potakne neku misao koja bi nas realno mogla dovesti do pravog odgovora ako je to moguće. Za sada imamo jednu sigurnu činjenicu – smrt nije kraj ničega već privremeni prelaz u drugu dimenziju. to je i razlog da se zapitamo oko mnogo stvari o kojima ne znamo ništa – a prisutne su tu oko nas.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-