OTO LOTO MOJ TE SMOTO 2

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: RAZMIŠLJANJA


Košarkaška lopta na daljinsko upravljanje


EVO JEDNOG BISERA U SVEZI DOBITKA  NA LOTU:
Hrvatskoj Lutriji javio se i dobitnik do sada najvećeg jackpota u Hrvatskoj vrijednog 44 milijuna kuna. Igrač iz Bjelovara želio je ostati anoniman. Hrvatskoj Lutriji kazao je kako je povremeni igrač, te kako češće zaigra Loto 6/45. Kaže kako ovaj put nije mogao odoljeti visini dobitka, pa je zaigrao i ‘super sedmicu’. Kazao je i kako mu nije žao što dijeli dobitak s igračem iz Velike Gorice.
– Bio bi sretniji da je prekrižio pravo slovo, pa da smo ravnopravno podijelili dobitak. Ovo je ustinu velik novac i moram biti iskren, bilo bi mi lakše da je više nas dijelilo dobitak. Tek mi sad treba sreća da novac iskoristim na pravi način – kazao je sretni Bjelovarac.

DOBITNIK 10 MIL. JAVIO SE U LUTRIJU ČIM JE OTVORENA
Nepoznati mladić, dobitnik gotovo 10 milijuna kuna, javio se u poslovnicu Hrvatske lutrije gdje je uplatio dobitni listić. U poslovnicu u Velikoj Gorici je došao čim se ona otvorila. Kažu kako mladić nije bio razočaran što nije osvojio glavni zgoditak. Do njega nije došao jer je zaokružio krivo slovo. Svoj dobitak sretnik će moći preuzeti tek 26. lipnja jer isplata može početi deset dana nakon javnog izvlačenja. Iznos od 9.9 milijuna kuna isplatit će se u cijelosti, jer se na dobitke ne plaća porez. Igrač će odlučiti želi li novac u gotovini ili na

…ili u prijevodu ….
nepoznati ljudi su nepoznatog dana u nepoznatom mjestu nestali u nepoznatom pravcu…
…moš mislit…kakve pizdarije

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-