OZONSKA RUPA

Posted by Pas at 26/01/2015

Category: RAZMIŠLJANJA

NASA_and_NOAA_Announce_Ozone_Hole_is_a_Double_Record_Breaker

Kad god nešto lažovima krene po zlu, a posebno znanstvenim lažovima, nastaju teorije sa kojim to zakrpavaju.
I tako ležim ja jednog dana u krevetu kasno navečer ili rano ujutro( kako kome) i razmišljam o Zemlji i kako tbi to moglo funkcionirati, zatim se sjetim da sam negdje kao relativno mlad dečko slušao priče i pričice o OZONSKIM rupama , ..o kakav je to bio problem,..je, je, tu je i počeo problem .
Nego zamoslite sad ovo.

Ozonska rupa je rupa u ili na OMOTAČU oko zemlje, što bi reklo da je na omotaču nastala rupa. Interesantno zar ne… Ali znate li koje godine je to nastalo…1984, ..85. Zaista nevjerojatna podudarnst sa godinom kad je pronađen NIBIRU. Z a nevjerovat što su nam oni utopili pod ozonsku rupu. Znači u kupoli oko Zemlje nastala je rupa, a kroz tu rupu moglo je ući svašta ,…pa i Nibiru ili planet X ili ma bilo što,..komarci
Možemo li mi uopće zamisliti gdje živimo ?

Je, ako si naivni kreten u glavi zemlja ti je kugla.
To si prihvatio, nikada ne presispitavajući opravdanost te tvrdnje, bio si zadovoljan sa slikama , filmovima i zakrivljenošću horizonta u daljini.

Čekaj malo, koliko ono čovjek može vidjeti u daljinu.?

100km?

Je, možeš ako si superman, jer vrlo malo ljudi može razanati što se nalazi na 10 ili 20 km , a kamo li 100.
Ali ajde, da budemo dobre volje i da si poklonimo mogućnost da možemo gledati 100 km u daljinu.

Zemlja ima oko  12756 km(šta god) to je 120 puta više od onoga što čovjek vidi kad bi vidio udalj 100 km.
Znači u reali ne vidiš ni kurca ni palca, tek mali dio (stoti dio)
Gdje se mi zapravo nalazimo ?
Da li je zemlja ravna ploča, okrugla ravna ploča, kugla, kocka možda?

 

2014-11-01 00_27_07-1410_040_AR_EN.mp4

 

Nauka je išla u obranu Zemlje kugle toliko daleko da se samo iznimno pametni mogu dokučiti da tu nešto duboko ne štima , ..a takvih je jako malo. No ne moraš biti previšre pametan da bi zaključio da u ovoj teoriji ima nešto jako šuplje – ali jako šuplje.

S jedne strane imamo takozvane naučno dokazane(?) wormhole) is kojih skačeš ko pile iz GALAKSIJE u galaksiju, ali to isto ne možemo primjeniti na Zemlju koja je ravna ploča, pa kad dođeš do kraja , jednostavno se vratiš na početak, tamo od kuda si krenuo. Dakle takva pizdarija je neprihvatljinva , ali savijanje čitavog svemira je prihvatljivo,..stvarno čudna stvar.

Da skratim, kako bih vam savršeno lijepo i vremenski točno pokazao lakako stvari funkcioniraju.

Prije neki dan znanstvenici su pomaknuli sat katastrofe na tri minute do 12.

Mislim koja je to farsa, ali nije to bitno, već nešto drugo.

Znate li kad je taj sat postavljen?

1947 g.

A znate li što se je značajno dogodilo 1947 g- ako ne znate da vas podsjetim.
U Roswelu u New Mexicu srušio se je leteći tanjur koga su zapljenili vojska i djelatnici NASA-e.
Problem tog „pada“ leži u tome što smo tada kao čovječanstvo, dobili poruku o katastrofi koja nas čeka – i to na vrijeme.
Što se je dogodilo odmah iza toga?
Pa nastao je Izrael 1948…interesantno zar ne, ako se uzme u obzir tko zapravo radi i vodi NASA-u
Izrael plaća židovima širom svijeta ogromne svote novaca da svi koji su židovi, a žive izvan Izraela dođu živjeti u Izrael.
Zašto?

Zato što je to područje za vrijeme prethdnih katastrofa bilo tkz. sigurno područje.

I kad mislite da je koincidencijama kraj …

1983/84 Harington otktiva tkz. Planet X, to se objavljuje u novinama, ..novinski se članak povlači i o tome više niti riječi , ali vidi vraga 1984/85 pojavljuju se OZONSKE rupe, ili da prevedemo to kako je nastala rupa u kupoli iznad Zemlje, koja je visoka 100 km i kojoj se nalazi i Sunce i Mjesec,..o da, da, da, dobro ste shvatili,..Sunce je manje od Zemlje. Problem je nastao onda kad e ispod kupole stigla ekipa prethodnica koju je „vidio“ Harrington. Trebalo je izmisliti priču za koju će se zaljepiti dovoljno nula(0) kako bi to izgledalo zastrašujuće veliko i beskonačno vremenski i prostorno, ali istina je sasvim drugačija , manja po dijametru i razdaljini i kraća po vremeskom razdoblju.

To znači da Nibiru ili šta god to bilo, nije tako rijedak gost u interakciji sa Zemljom. Sunce nije veliko kao 1000 i nešto „zemaljskih kugli“ već znatno manje od Zemlje i na visine je od 100 do 200 km maksimalno – ali prije 100km nego 200km, a ne na razdaljini od 150 milona kilometara. Meni sve to izgleda tako da kad ljudi, to počnu kužiti da netko uništi Zemlju i ljude i ponovo i vuče za nos slijedećih 360 g a ne 3600 g. Nije li interesantno da Sunce koje je na razdaljini od 150 miliona kilometara vidimo prostim okom, a galaksije koje su sjajnije nekoliko tisuća puta od sunca i veća od njega nekoliko tisuća puta – ne vidimo,..ups. Siguran sam da i za takvu konstataciju postoji „znanstvena“ zakrpa.

Još jedna stvar koja mi je upala ili zapela za oko su KRVAVI mjeseci. NPR, Izrael je napravio državu 1948 g, a krvavi mjesec bio je ma zamislite 1949. To bi bila još jedna koincidencija koja se tako lijepo harmonski ukapa i u ovu moju priču, jer ovo i jeste priča za maloumnike, a za pametne ljude to su gole činjenice. Dakle sve se poklapa jedno sa drugim i za sve postoje zakrpe, poput odbljeska svijetlosti ili zakona gravitacije, koji nikako ne dopušta da ikakav planet ili Sunce, a kamo li kompleks planeta sa svojim suncem, uđe u naše dvorište kroz ozonsku rupu i onda zađe za horizont 40 minuta prije sunca dolazeći sa sjevera pi tome crvenjevši jer mu je jako neugdno zbog znanstvenika.
Koja je definicija jednog „educiranog“ znanstvenika,..to je jednostavno , znanstvenik je educiran i to je dovoljno, ali kad znanstveik skuži da nešto ne štima i ode kod prepostavljenog postoje samo četri odnosno pet scenarija,

  1. To nema veze sa mozgom

  2. Dajte da to pregleda nezavisni tim znastvenika završi u ladici i ne vidi više nikad svijetlosti dana

    3 . Novčana nagodba uz;… da malo popričamo, pa zavežeš labrnju..i

  1. Smrt koja je uvijek neupitna iako se radi o samoubojstvu sa pištoljem koji ima ogućnost primitka samo jednog metka, ali u glavi mu je 25 metaka

Neću više , pogledajte ovaj video klip pa ćete vidjeti kako je lik sjebo sve znastvene zakrpe i dokazao da je Zemlja ravna ploča Volim ovakve likove koji tako lijepo povezujju stvari, sjednu za stol uzmu olovku i papir i odjednom – ne štima- NIŠTA!!!

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-