PIRAMIDA SA ODREZANIM VRHOM U KOJEM JE OKO JE – NIBIRU

Posted by Pas at 17/08/2011

Category: RAZMIŠLJANJA

Zamislite slijedeću situaciju. nalazite se u školi – maturant ste, prošli ste sve niže razrede bez problema  i sad dolazi vrijeme mature. Na završnom ispitu, imate kontrolni rad sa 70 pitanja i dva sata vremena da ga riješite. Dok pišete vaš kolega /prijatelj, za koga ste oduvijek mislili da je dobronamjeran, počne sa vama razgovarati i stalno vas nešto pitati, čas olovku, čas ravnalo, čas gumicu, itd. Odjednom zazvoni zvono i oglasi se kraj testa – a vi zaključite da ste riješili tek 60 od 70 pitanja.U prijevodu najebali ste, niste prošli maturu, a bila vam je tu pred nosom, još samo par pitanja.
Vaš test je – PIRAMIDA SA ODREZANIM VRHOM, oko iznad piramide je ZVONO KOJE JE ZAZVINILO, a vaš prijatelj jkoji vas je stanno zadržavao je ILLUMINATI u toj priči.
Eto tako bi se ukratko mogao objasniti znak piramide sa allseeing eyes na vrhu.
Vi ste sjebani, ne prolazite maturu, trebalo vam je još samo riješiti par pitanja, ali se je vaš prijatelj potrudio da izgubite dragocijeno vrijeme sabotirajući vas sa glupim i na oko bezazlenim pitanjima.
U stvarnom životu ta bezazlena pitanja su način na koji živimo u ovom svijetu i način na koji poznajemo stvari.
Dolazak Nibirua, koje simbolizira OKO NA VRHU PIRAMIDE je “destroyer” koji je zaustavio proces napretka – gradnju naše piramide svijesti, do kraja, uz “pomoć” illuminata – za “napredovanje” i izgradnju svijesti čovječanstva.
Zadatak illuminata i njihovih pomagača (religije) je spriječiti na sve načine čovjeka da izgradi tu piramidu svijesti  do kraja u kojoj zadnji kamen na vrhu simbolizirao – svi smo jedno, što je vrhunac svijesti i što nas potpuno oslobađa od ropstva u kojem se nalazimo. Zadatak illuminata je bio da potrošimo naše dragocijeno vrijeme u ovom periodu, kako bi stigao doći NIBIRU – DESTROYER i zaustavio i porušio nam izgrađeno društvo i opet ga moramo graditi iz početka. Zato su padale civilizacije zemlje, Sumerani, babilonci,.. koje su bile napredne i koje su nekad živjele na zemlji.Bile su uništene od NIBIRU-a uz pomoć ilumimnata, koje su mu držanjem ljudi u neznanju, omogućile da nam istekne vrijeme u kojem smo mogli izgraditi našu svijest – odnosno simbolički našu piramidu. Zato je piramida sa odrezanim okom simbol illuminata – jer nam je oko (NIBIRU) onemogućilo da dođemo do kraja izgradnje – vrha piramide. Nismo stigli. Zadržani smo do njegovog dolaska. Da smo izgradili piramidu svijesnosti do kraja, Nibiru više nikad ne bi mogao doći – jer bi ga naša svijest totalno onemogućila i postao bi nevažan i nemoćan. Illuminati bi nestali – jer oni egzistiraju samo do ovog nivoa piramide, 13 nivoa , što im je i smbol.  Njihova uloga u kompletno izgrađenoj piramidi je nevažna  i besmislena i ne egzistira. Ovo što će se desiti, dio je vješto pripremljene manipulacije koja je popločana dobrim namjerama, naukom koja nam je data – a koja je potpuno kriva i koja nas je zadržala godinama na mjestu. Zadržala nas je dovoljno dugo da stigne NIBIRU- DESTROYER 3650 godina .
Znači Oko na piramidi ne simbolizira nikakvu zvijezdu, oko reptila, niti illuminate koji upravljaju zemljom, oko simbolizira NIBIRU koji je zasjeo i prekinuo progres čovječanstva i ljudi.To je poput utega koji nam ne daje mogućnost gradnje naše piramide, koja je zapravo hijetrarhija svijesti , jedan procseor koji se je sa godinama grradio i ubrzavao sve brže i brže , da smo uspjeli izgraditi zadnju ciglu – vrh piramide, brzina tog procesora bila bi strahovita, toliko brza, da joj ništa ne bi moglo se uvući u sistem i upravljati sa njom – sa nama. Upravljati sviješču se može do ovog nivoa do kuda je odrezana piramida – do 13 nivoa, zato je ovdje  na 13-om nivou postavljena kočnica i uteg sa okom u sredini. Zato dolazi NIBIRU. Pogledajte ovaj video i zaključite sami.

1 Comment

  1. […] napisao sam ovaj članak http://igor-kostelac.com/2011/08/piramida-sa-odrezanim-vrhom-u-kojem-je-oko-je-nibiru/  – tri, četiri mjeseca NAKON MENE, poznati američki youtube poster Jonathan Kleck […]

+(reset)-
+(reset)-