POGLEDAJTE OVAJ VIDEO – David Flynn – Roswell’s Link to 2012

Posted by Pas at 17/01/2011

Category: DOKUMENTARNI FILMOVI

Evo konačno sam pronašao video davida Flyna Rosewell connection to 21.12.2012 kojeg obavezno pogledajte, gdje je sve lijepo objašnjeno što nas slijedi u toj godini i zašto je ona proglašena krajem života na zemlji.Ovo je nabolja i najpreciznije utemeljena teorija koja ima čvrste matematičke izračune i korjene koji su sve samo ne slučajni. Ovo će vam dati potpunu sliku da razmislite stvarno o onome što nas očekuje.za vas koji ne znate dobro engleski ukratko ću objasniti uvodni dio :

Moramo ići nekim redosljedom jer je tema vrlo složena i nimalo neozbiljljna. Svi ste već vjerojatno čuli za majanski kalendar , veliki kameni okrugli kalendar isklesan u kamenu veličine kotača, na kojemu su isklesana četri kraja svijetske populacije (do sada odnosno tri, a četvrta je ova koja slijedi i kojoj smo mi svjedoci. na majanskom kalendaru prošle tri kataklizme nastale su potresom, vodom, a ova naša zadnja koja se očekuje 21.12.2012 godine gdje završava majanski kalendar kao kraj svijeta biti će povezana sa VATROM. Kad su Asteka i Maje pitali odakle im ti podaci rekli su da su im to dali bogovi(bogovima su zvali vanzemaljska bića koja su se netom prije kataklizmi spuštali na zemlju i pomagali ljudima da opstanu nakon toga kao vrsta).Sva kazanja povezana su sa Marsom.
1325 godine prije Krista Maje su se preselile (imigrirale) na područje današnjeg Novog Meksika, nakon što je njihov vrač u snovima dobio poruku od boga da se relociraju južnije od područja gdje su do tata živjeli. Preselili su se na paralelu 19.47 stupnjeva širine u sredinu jedne močvare.
Jedna godina na Marsu traje 687 Zemaljskih dana.
Od dana preseljenja 1325 godine do 2012 godine ima točno 687 godina.sad se na trenutak moramo preseliti na motiv američke novčanice ONE DOLLAR na kojoj se nalazi piramida (nezavršena piramida sa odrezanim vrhom inad koje se vidi u ODVOJENOM trokutu takozvano ALL SEEING EYES). koliko vidite na slici TROKUT u kojem se nalazi to oko koje – NE dodiruje piramidu.
Ako pažljivo izbrojite redove kamenja na toj piramidi vidjeti ćete da ima 13 redova obrađenih kamena što su 13 masonskih perioda odnosno kad u svaki taj red upišete (katuns) godišnji period od 19 ,7 godina počevši sa 1756 godinom onda taj period završava 2012 godine.
Tada se očekuje povratak Velikog boga koga još i zovu Quetzalcoatl (vidi sliku). takvih proročanstava ima i u bibliji Revelation 12;3:4

Znači ako zemlju i njezin ciklus samo uništenja koji nastaje svakih 25 920 godina podjelimo na tri djela onda jedna trećina kruga je 33,33 – što je zamislite samo kakve li slučajnosti masonski broj ili takozvanai najviši (poznati) stupanj masonstva, tada dobijemo period ili ciklus od 8640 godina koji točno naliježe na rep sazvježđa DRAKONA (drakoni znači gušteri) čiji bi se rep trebao nadviti nad zemlju vidi sliku sazviježđa
Po gregorijanskom kalendaru(gregori znači promatrati na grčkom), kad se broji od krista ispada jedan interesantan i vrlo karakterističan broj 666 Pojavljuje sie i godina razapeća Krista koji je imao 33 godine 33 godine To bi nam moglo dati naznaku o nepostojanju krista i njegovu pojavu koristili su isključivo da bi obrazložili ovaj izračun koji će vas ostaviti otvorenih ustiju

I sad ono najvažnije što je sudbonosno u čitavoj toj priči u vrijeme rođenja Isusa Krista sunce je bilo na stopalima sazviježđa Djevice.
Vidjeti ćete značaj Djevice i tog sazviježđa u konačnici ove teorije, no ono što je najbitnije u svim masonskim ložama – a posebno one u Washingtonu, kao i na svim freskama i crtežima po loži naslikana je Djevica ili njeni simboli.Konačni događaji uz 2012 godinu vezani su za djevicu i biti će vezani upravo za nju i za taj period pojavljivanja tog sazviježđa na nebu iznad zemlje.
1325 godine u doba kad su se Maja indijanci preselili sa svojeg bivšeg staništa na paralelu 19,47 stupnjeva širine Sunce je bilo u istom ekvinociju kao i u doba rođenja Krista. Kada dođemo u ekvinocij 2012 godine Sunce će biti između lava i djevice.
U Meksiku su pronašli skulpturu koja ima oko metar visine i koja je vrlo znakovita jer predstavlja neko biće koje je po građi pola čovjek a pola puma i koje gleda u nebo. kad ovu skulpturu usporedimo sa glavom pronađenom (slikanom) na marsu uočiti ćete priličnu sličnost najme i glava na masru je pola čovjek pola puma.
Ono što je prilično interesantno svi budući hramovi u jeruzalemu ukrašeni su sa ovakvim likovima i oni se ponavljaju vrlo često i Ezikel ih spominje često u motivima budućnosti.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-