PROLAZ DRUGOG SUNCA NA JUŽNOM POLU 30.11.2011

Posted by Pas at 30/11/2011

Category: DOKUMENTARNI FILMOVI, OBAVIJESTI I RAZNO

Dragi prijatelji bloga, sada dok gledate video sa dva sunca , moram vas obavijestiti da su nakon objave mojeg videa ugasili kameru na Južnom Polu i više nije dostupna.Da li je to samo privremeno ili za stalno – vidjeti ćemo narednih dana.

23.11.2011 godine objavio sam prvi video sa drugim suncem na Južnom Polu nakon čega su me idioti ismijavali po internetu i slali mi svakakve uvredljive e-mailove, nazivajući me lažljivcem, i da ne nabrajam kakvim sve imenima. Ja POTPUNO vjerujem u sve što pišem i stojim imenom i prezimenom iza onoga što sam napisao. To što imamo dva Sunca samo je jedan mali djelić prikrivane istine, koja se drži podalje od običnog čovjeka. Po mojoj procjeni, u Sunčevom sistemu nalazi se barem tri ili četiri planete /objekta iz svemira  -koje ne vidimo zbog našeg totalnog krivog učenja i shvaćanja kako nešto je i kako može biti. Nebitno je, kako sam ja to nazivao Elenin, Vesta, Osmica, Nibiru ili Jupiter. Nažalost nemam svemirsku letjelicu da to mogu ići pogledati, ali nisam ni toliko glup da ne znam pogledati oko sebe, ..ali imam i drugih izvora koje drugi nemaju i neobjašnjivi su.
Usotalom pogledajte sami. Samo bih još na kraju dodao da tema oko Nibiru sa time nije riješena – ali ni sa Jupiterom, jer on je za mene još uvijek sumnjivac broj 1, najme sve što se događa- događa se od kad se je približio Jupiter, a najjači potresi su u njegovoj konjukcij se desili baš tada kada, je bio u konjukciji sa drugim planetama.

I još nešto.

Elenin nije nikakav komet od dva kilometra promjera – to je obična laž. Zar je normalno prešutiti da omamo dva Sunca, pa to nije marginalna vijest – već SUPER VIJEST, no nitko je nije objavio osim Kineza.

 

..a ovo je klip iz 2008 godine čovjek koji ovo govori je doktor nauke, pogledajte i poslušajte

 

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-