PUCANJ U MJESEC

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: UFO

Prije otprilike dva mjeseca ili nešto malo više re-objavio sam vijest, koja je bila objavljena na indexu, a koja je ukazivala na to kako će NASA bombardirati mjesec.

VIJEST BROJ JEDAN

AMERIČKA svemirska agencija NASA priprema lansirati letjelicu s projektilom kojim će se bombardirati Mjesec i nakon toga proučavati reakcije na eksploziju.

NASA planira analizirati svemirsku prašinu koja će se podići nakon eksplozije te tražiti u njoj znakove vode ili magle. Očekuje se da će udar izazvati veliki oblak prašine, plinova i isparenog leda visokog do deset kilometara. Taj će oblak biti vidljiv i ljudima na Zemlji, piše Telegraph. Raketa će duboko prodrijeti i u unutrašnjost Mjeseca.

Potraga za mjestima na koje bi se mogli spustiti astronauti

Ako potraga za ledom bude uspješna to bi moglo udariti kamen temeljac za postavljanje baza na Mjesecu. Taj prirodni Zemljin satelit je većim dijelom suha pustinja, no postoje nade da je led zarobljen u kraterima u kojima nema sunčevog svjetla. Raketa će u Mjesec biti ispaljena dva puta većom brzinom od one kojom putuje metak.

Svemirska letjelica će godinu dana kružiti oko Mjeseca i tražiti moguća mjesta za spuštanje astronauta. Tu godinu iskoristit će se i za stvaranje najdetaljnije karte površine Mjeseca ikad napravljene. Dugo vremena se vjerovalo kako je kiša kometa donijela vodu na Mjesec.

Zabilježene čestice vodika i kisika

Posljednjih godina su najmanje dvije američke letjelice zabilježile postojanje vode kroz očitavanje čestica vodika i kisika koji su njezini sastavni dijelovi. Te su se čestice nalazile zamrznute duboko u kraterima  oko sjevernog i južnog pola.


VIJEST BROJ DVA

U PETAK oko 13.30 sati prema hrvatskom vremenu na Mjesecu bi trebao eksplodirati projektil kojeg će lansirati Nasa. Kako su izvijestili iz svemirskog centra u Cape Canaveralu, eksplozija bi na južnom mjesečevom polu trebala načiniti krater dubine četiri i promjera 20 metara, a bombardiranje Mjeseca Nasa će izravno prenositi na svojim internetskim stranicama.

Riječ je o eksperimentu kojim se želi dokazati kako tragovi vode postoje i ispod površine Mjeseca. Znanstvenici se nadaju kako će u oblaku koji će nastati nakon eksplozije pronaći ostatke leda i vodene pare. Satelit LCROSS, koji se nalazi u misiji pronalaska vode na Mjesecu, proći će nakon eksplozije kroz oblak i prikupiti materijale za analizu.

Vjerovatno se više nitko ni ne sjeća tog članka, no danas 9.10.2009 godine u 13.20 sati po Američkom vremenu NASA će ispaliti projektil na (u) mjesec.I ništa to ne bi bilo čudno, da u prvom članku nisu rekli da će se explozija vidjeti sa zemlje u obliku velikog oblaka prašine.No jučer 8.10.2009 na vijestima Nove tv objavili su da će bomba proizvesti krater dubine 4m (četiri metra) a stup dima i prašine da će biti visok 18 metara.Kako će to moguće biti vidjeti sa zemlje – nije mi jasno, no jedino ako Nova tv nije pogriješila, pa prave mjere iznose 4 km i 18 km što još uvijek ne bi bilo vidljivo sa zemlje.Što se točno događa i kako se je NASA požurila ili ishitrila sa nekoliko uzastopnih vijesti u svezi mjeseca koja su redom objavljene .

1.Da su izgubili originalne snimke prvog slijetanja na mjesec koje su greškom pobrisali

…nedugo zatim vijest broj 2

NASA će ispaliti projektil na Mjesec zbog ispitivanja tla, da ustanovi ima li vode na Mjesecu .
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nasa-u-potrazi-za-vodom-projektilom-gadja-mjesec/454266.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nasa-planira-raketiranje-mjeseca/438372.aspx

i ne dugo zatim vijest broj 3

Na mjesecu ima vode priopćila je NASA

VIJEST BROJ TRI

KORISTEĆI podatke prikupljene u tri različite misije koje su proučavale površinu Mjeseca, znanstvenici su pronašli dosad najuvjerljiviji dokaz o postojanju vode na tom našem satelitu.

“Kad kažemo ‘voda na mjesecu’ ne mislimo na jezera, oceane, ili čak bare. Voda na mjesecu znači molekule vode i hidroksila (vodika i kisika) koje ulaze u interakciju s molekulama kamena i prašine, pogotovo u gornjim milimetrima Mjesečeve površine”, rekao je voditelj istraživanja Carle Pieters.

Letjelice američke NASA-e Cassini i Deep Impact, zajedno s indijskom letjelicom Chandrayaan-1, prikupile su najnovije podatke. Tijekom misija Apollo u 60-im i 70-ima godina prošlog stoljeća, NASA je pronašla kamenje u kojemu je pronađena malena količina zaostale vode, ali se smatralo da je ona tamo došla prilikom kontaminacije na Zemlji.

Znanstvenici su prije mislili kako je Mjesec potpuno suh, iako je njegova tamna strana dovoljno hladna da podržava nastanak leda. No, kad se tamna strana okrene prema Suncu, led bi brzo ispario. Prije se vjerovalo kako bi moglo biti tekuće vode oko polova Mjeseca, ali moguće je da postoji puno mokrijih područja diljem našeg satelita.

Tim američkih znanstvenika istražuje gdje bi ta mjesta mogla biti. Voda je važna, jer iako razne svemirske agencije već razmišljaju o uspostavljanju baza na Mjesecu, trošak prebacivanja vode i hrane tamo je jako velik. Ukoliko bi astronauti mogli koristiti vodu s mjeseca za piće i uzgoj biljaka, to bi uvelike olakšalo stvaranje baza.

…………….no projektil još nije bio ispaljen.Ispada da su to šarlatani koji nepovezano i nelogički govore i djelujuPostavlja se zapravo pitanje, na koga ili na što pucaju Američka vojska i NASA. Jer gdje ima vode ima i kisika – a rekli su da nema, rekli su da je mjesec pust i da ga više neće istraživati, rekli su da na mjesecu nema gravitacije, rekli su da je mjesec napravljen od komada planete Zemlje, koji se otkinuo od nje.No potvrđeno je da je mjesec stariji od zemlje 5 000 000 godina. Kakve kontradiktornosti. Sve NASA-ine fotografije snimljene na mjesecu su obrađene u programu poput photoshopa i sva pozadina je zacrnjena, no s obzirom da je mjesec puno bliži zvijezdama od zemlje, trebale bi se te zvijezde vidjeti mnogo jasnije nego sa zemlje – no pogledajte slike, nema niti jedne jedine zvijezde. Slike ne prikazuju šire područje oko astronauta već su fokusirane na njih kao da su oni tema putovanja na mjesec – a ne mjesečeva površina. Znate li što su sve sakrili na tim fotografijama
pogledajte film (dokumentarni) “How NASA mooned you” pa će vam sve biti jasno. Sve Nasa-ine slike su razotkrivene i sad se sva pozadina se vidi prilično jasno – pa prosudite sami.Današnji dan vrlo je važan za blisku budućnost svih na zemlji, to je početak jedne nove misteriozne priče sa nesagledivim posljedicama, a usko je povezana sa događajima 9/11 i rušenjem WTC centra., koji nije bio samo WTC već zapravo nešto sasvim drugo – poput matrixa.Znam da vam zvuči nevjerovatno , no bombardiranje mjeseca nema veze sa objavom kakva je objavljena u javnosti.Kakve će biti posljedice toga saznati ćemo putem raznih šaptača i zvizdača na internetu.Ali to nije nimalo bezazleno.Živimo u velikoj obmani, a istina će biti toliko nevjerovatna da u nju neće nitko htijeti vjerovati.Godinama nas se laže i drži u mraku sa raznim spoznajama kako u znanosti tako i u zemljopisu, geologiji, fizici pa i u religiji.Danas je važan dan.Zapamtite ga. 09.10.2009. NASA-i se nešto strašno žuri , najme mogli su ispaliti projektil u mjesec i onda to naknadno objaviti u sklopu znanstvenih istraživanja – -ali nisu.Plasirali su kontradiktorne vijesti jednu za drugom , pravdajući se pred ljudima, ali iz nekog razloga  – Kojeg ? Saznati ćemo za koji dan.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-