MA, PUŠI KURAC

Posted by Pas at 06/06/2010

Category: SEX & SEX SATIRA

Sad prije nego što sam počeo pisati ovaj tekst, zapravo sam se zamislio, {++++}oko kategorije u koju spada pušenja kurca – gdje smjestiti pušenje kurca – u sex ili gastro sex?
Postoji li recept za pušenje kurca?
Ma ja sam siguran sam da postoji, kao što postoji i recept za neko jelo – da bi bilo bolje ili ukusnije.
Postoji čitav niz caki da bi jedan kolač bio ukusniji, pa postoje i cake kod pušenja kurca.
Doduše nikad nisam razgovarao sa nekom ženskom, o tome nakon što mi je pušlia kurac ili kako je nekom drugom i na koji način pušila kurac.
Ali…
Otkrio sam da postoje tri vrste žena ili djevojaka, (ma štogod).
Jedna je gropa oniih koje ga ne bi pušile, ni za što na svijetu, ma da ih neznam kako uvjeravaš ili moliš.
Ma nema šanse.
Takvo uvjeravanje ne postoji! Ne postoji niti cijena…da se razumijemo jer problem je u MOZGU!
Zatim druga grupacija žena, koje ga puše, ali onako više da bi udovoljile partneru, nego što im se to sviđa i na njima vidiš ,da jedva čekaju da to bude čim prije gotovo, te ga više ga drže izvan usta – nego u ustima.
Na samu pomisao da bi im sperma ušla u usta, ili da bi ih uopće dotakla po licu – nema ni govora , ma ni primisli.
Najme one kad vide da tipu “ide” ili da je “blizu” , odmah se udalje, držeći ga u ruci na sigurnoj udaljenosti, totalno nesretne, jer se još mora desiti “ono”!!!
I na kraju, treća grupa žena ili djevojaka, to su one koje bi ga sisale ili držale u ruci cijeli jebeni dan, lude su za pušenjem, a svaka kap sperme mora završiti kod njih u ustima, na grudima ili licu.
Od takvih ga komada moraš skrivat – jer svaku priliku iskoriste da bi ga popušile ili imale u ruci…

Zašto postoje te tri grupe žena?
Nisam o tome nikad razmišljao, no shvatio sam da je to ovoj prvoj i drugoj grupi, jedan osuđujući doživljaj ponižavanja, gadosti i jednostranog iskorištavanja ženskog bića u niže svrhe muškaraca(o jebote kako sam ovo lezbejski napisao i udruženje BABE bi me primile u članstvo nakon ove rečenice)
Ali griješe, …nije tako
Ne kažem da nema likova, koji kad to skontaju, stvarno se tako i ponašaju, te dominacijom (silom) ili grubošću mogu “prisiliti” žensku, na takav oblik zadovoljenja svojih “nižih” potreba, koje ih tom prilikom na takav način posebno uzbuđuju, da mu ga popuše poput neke sluge da je on primorava na to protiv njene volje -a ona to mora raditi , jer je ON gazda.
Patrijahalna dominacija.
Recimo kad usporediš obratnu situaciju, gdje muškarac jezikom liže partnerici pizdu, ne stječe se takav dojam dominacije , osim ako tip nije u baš kavezu sa pasjom ogrlicom oko vrata, dok  ova ima bič u lijevoj ruci.
No, za to postoji  i objašnjenje – koje je   objašnjivo vizuelno.
Najme dignuti kurac ima tenziju izgleda – KUKE (eng.HOOK) pa pri tome žena izgleda uhvaćena (zakvačena) u položaju u kome se nalazi.
Da bi žena mogla popušiti kurac muškarcu, mora se sagnuti ili kleknuti, što je odmah dovodi u ponizni položaj i u hijerarhiji dovodi muškarca kao nadređeno biće. Ali jebote nisu ovo izbori za župana i dožupana – ovo je sex.Tu nema ponižavanja, osim ako to nije baš tako potencirano kroz dominaciju.
Pušenje kurca, nije “nova” stvar nastala pojavom pornografije u ranom srednjem vijeku, kad su se počele komercijalizirati “proste slike” već znatno ranije, tako da na freskama i posuđu iz doba Pompeja imamo čitav niz crteža pušenja kurca.
Svećenici (naročito viši svećenici po hijerarhiji) pa i vladari, imali su u to vrijeme – pušačice kurca, koje su se bavile isljučivo pušenjem kurca – vladarima ili bogatoj vlasteli i to  u određeno doba dana.
Te žene toliko su usavršile pušenje kurca, da su se ne rijetko muškarci pri orgazmu – onesvijestili.
Pušenje kurca je vrlo složena radnja.
Koliko god izgledala jednostavna – nije uopće.
Recimo iz osobnog sjećanja znam, da je to  vrlo mali broj djevojaka ili žena uspjelo na meni obaviti uspješno. Ja sam na posebno osjetljiv ali i izbirljiv i znam kako i na koji način to hoću
Jedno je popušiti kurac muškarcu, koji nema sex redovito – pa puca na pogled ili na dodir ženske ruke ili jezika, nakon minutu ili dvije, a drugo je pušiti kurac muškarcu – koji jebe redovito, svakodnevno, par puta na dan i koji ne puca odmah, već se oko tog  pušenja treba dobroi vješto potruditi.
Kod ove druge grupe muškaraca – osoba koja mu puši, mora biti izuzetno vješta i poznavati jako dobro anatomiju muškarca ili njegove erogene zone koje opuštaju ili pak stežu mišiće prije nego dođe do ejakulacije, odnosno orgazma.
Kod pušenja kurca, vrlo je važna i anatomija usne šupljine onoga koji puši, odnosno razmak između lijeve i desne strane reda zubiju, zatim arhitektura (anatomija) grla ili ždrijela, kao i mekoća odnosno tvrdoća jezika, ali i njegova dužina.

Vrlo je važno da vam napomenem da je higijena usta vrlo bitna, jer ako je osoba prehlađena ili ima nekakve bakterije u većem broju od normalnog broja , kasnijim spolnim odnosom , odnosno ulaskom kurca u pičku može kod žene doći do ozbiljnih komplikacija , osim ako se ne radi o sexu sa kondomom.Isto tako može imati potreškoća i muškarac, a jedna od najgorih opcija je pokupiti herpes, kojeg kasnije prenese i u vaginu(pičku) te se je toga jako teško riješiti ponekad i nemoguće.
Neke žene ili djevojke, imaju izuzetno dugačak jezik, što može dodatno pojačati užitak tokom cijele igre. Dodatne stvari koje može partnerica raditi je lizanje jaja (testisa) štipanje za muške bradavice (što strahovito utječe na jačinu erekcije) kao i stimuliranje prstom po anusu pa i guranje prsta u anus, zatim pritiskanje točke između anusa i korjena kurca.
Ima jedna važna stvar koja mi je promakla, a koja može biti uzrok nastanka one druge grupe žena koje imaju averziju pušenja kurca..najme neki muškarci nakon što mu ženska popuši kurac ne libe se svoju partnericu poljubiti u usta, dajući joj tako do znanja, da ono što mu je uradila – nije mu odvratno ili gadljivo i da mu se zbog toga ne gadi.Upravo ti muškarci, koji na to ne obraćaju pažnju, pa se prema ženskoj – nakon što mu popuši, ponašaju gadljivo i prezrivo, pa čajk se i ne žele ljubiti sa njom – dodatno kod ženske osobe ili partnerice, pojačavaju nepovjerenje i nesigurnost za takvu vrstu zabave ili obred u sexu, pa čak i gađenje.

Po katoličkom, odnosno kršćanskom svijetonazoru, pušenje kurca se smatra nemoralnim seksom, isto poput i analnog sexa -koga još zovu i protivprirodni sex.

No upravo u katoličkim crkvama taj oblik sexa (sa djecom) je najčešći oralni i analni.

Koja ironija.

Kod oralnog seksa kako se još to “pristojno” kaže, imamo pet načina pušenja kurca.
Jedan način je gdje partnerica sve obavlja sama, držeći kurac u ustima pomićući glavu gore dolje i ne dotičući ga rukama, dok rukama stišće šćipa muške bradavice na prsima, ili ga mazi po tijelu, zatim onaj drugi način i najčešći – a to je gdje ga drži jednom rukom u šaci i pri tome drži glavić u ustima, a drugom rukom mjesi partneru jaja i drka mu ga, ili ga stimulira po anusu, zatim treća vrsta – gdje partner drži kurac u rukama i drka joj ga u usta, dok ga ona povremeno uzima u usta glavić i pri tome ostatak vremena, provodi ližući i sisajući njegova jaja, zatim četvrti način – gdje partnerica (one sa većim grudima, ali nije uvijet) uzmu među sise kurac te ga omotaju sisama, a pri tome s obje ruke drže stisnute sise naokolo kurca i pri tome sisaju glavić u ustima ili ga oblizuje jezikom, čitavo vrijeme pri tome dižući i spuštajući grudi niz kurac.
Takvo pušenje još popularno zovu Španski drkanac.
Za ovakvu vrstu pušenja, partner bi morao imati poduži kurac, jer se to sa malim kurcem, ne može kvalitetno izvesti, a naročito ako je žena jako sisata.
Peti način je tkz. pasivno pušenje, gdje ga partnerica drži s obje ruke kurac, izuzetno čvrsto ili pak vrlo nježno (ovisi o ukusu muškarca i kako mu se sviđa) u klečećem položaju, pri čemu je muškarac drži za tjeme glave i pokretima iz kukova naprijed i nazad, ulazi i izlazi iz njennih usta ili grla (ovisi o veličini kite) dok ona drži nepomično glavu, i čeka da muškarac dođe do orgazma.

Kod pušenja kurca ima nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir, a o kojima sam često pričao sa ženskom populacijom nakon seksa ili negdje na kavi..Neke žene ne vole pušiti veliku kurčinu, neke ga vole progutati (kad je manji ) cijeloga i pri tome i to im daje posebno zadovoljstvo. Kod velike kurčine to nije moguće, osim posebnom tehnikom, što opet ne može izvesti svaka žena.
Iznenadili bi se što je žena u stanju uvući u ždrijelo, kad ga puši, kad to izađe van iz nje očima ne možete vjerovati, da je to bilo u njenim ustima.
Iz razgovora na tu temu i propitivajući detalje, mnoge partnerice sa kojima sam se družio (vrlo kvalitetno), shvatio sam da žene vole debeli glavić i da ih pri pušenju to najviše stimulira za pušenje.
Ne uživaju svi muškarci u ovakvoj vrsti sexa, tako da postojie i muškarci koji su isto tako gadljivi prema pušenju kurca kao i one cure iz prve dvije kategorije.
No imam jedan recept koji funkcionira 100 % u svezi toga. Da bi vam ga popušila ženska, ako ste prvi puta sa njom, učinite slijedeće.
Zapamtite ovo ;ne postoji partnerica, koja vam neće popušiti nakon što učinite ovo.

Budite upravo vi taj koji će razbiti taj tabu.Često sam znao iznenaditi moje partnerice sa kojima sam imao sex sa tom “forom”
Neke su reagirale strašno sramežljivo i trebalo mi je neko vrijeme da ih odobrovoljim za to – no nakon toga sve su staze bile prohodne.
Nemojte ništa raditi na silu! Naravno, osim ako im se to na takav način sviđa.
Uvijek sam sa partnericama prvi ja započeo oralni sex.
Nakon što bi im skinuo gaćice, vješto sam ih ljubio po trbuhu i dok bi se snašle, ja bih već jezikom bio unutra.
To je nevjerovatno nakon toga, što su žene u stanju napraviti.Nakon toga se ustanete izvadite pitona i ne brinite – puše ga same i to često i po prvi puta u životu , bez odbijanja ili problema, doduše malo nesigurno, ali to zna biti i tekako simpatično.
Znalo se je desiti da je ženskoj bilo neugodno, jer joj nikad nije nitko jezikom ušao u mačkicu (naravno pod uvijetom da joj nije krepala, no da li joj je živa ili mtrva, osjetiti ćete i prije nego joj spustite gaćice. Nakon toga sva su vam njezina vrata otvorena.

Kod pušenja kurca najinteresantnije su situacije u kojima nastaju i u kojima dođe do njih.
Ne brojim tu sada, kad ga puši dok ste u kući, na krevetu, u sobi, već one nepredviđene situacije, kad nastanu odjednom i iznenada. Kad odjednom osjetite njena topla usta.
Npr,. meni je u sjećanju ostala jedana zgoda iz putovanja u Šibenik autobusom Autotransa. Išao sam na neku gažu, jer mi je auto bio u kvaru.
Jedina opcija mi je bila – autobus, što mi baš nije bila jako draga opcija, jer ne podnosim dobro vožnju autobusom.
Smjestio sam se u sredini autobusa na sjedalo uz prolaz. Do mene je sjedila lijepa djevojka nekih 23-24 godine .
Ja sam tad imao 27.
Kad sam sjeo pored nje, gotovo da me je prijekorno pogledala, da ne kažem sa gađenjem.
Put do Šibenika bio je po noći.
Mic po mic počeli smo od neke glupe teme, pa na ovo, pa na ono i tako ona mene pita, kamo idem i šta radim i ja joj kažem, da idem na gažu, kako mi se je pokvario auto i bla bla bla….
Tokom vožnje skrenula je tema na sex i mic po mic, prilično me je taj razgovor narajcao – ali i nju.Tenzija je bila tako jaka, da smo se mogli pojebat svaki čas i bili bi to učinili – da nam je mjesto i vrijeme, odnosno prostor to dozvoljavao.
Imao sam užasnu i vidljivu erekciju i u jednom momentu kad je šofer zamračio svijetla u prepunom autobusu- ja sam ga izvadio – a ona je učinila ostalo. Erekcija mi je bila tako jaka, da sam imao bol od korjena kurca od nagona.
Dva puta mi je popušila, usred prepunog autobusa punog putnika, koji nisu imali pojma šta se dešava, odmah tu iza njihovih leđa, pored desne ruke na susjednom sicu..
Jedino sam primjetio, da je šofer češće pogledavao u retrovizor autobusa i pretpostavio sam da zna što se dešava.
Cura je izašla u Zadru, nikad je više nisam vidio. Kad sam silazio u Šibeniku, šofer se je smijao i namignuo mi, vrteći glavom uz komentar
“-A joj jo joj”.

Dakle u pušenju kurca, naj interesantniji je zapravo moment, kad do njega dođe; u autu, parku, na kupanju (to je poseban gušt kad ti ga popuši ispod vode, em nitko ne vidi , em mora stalno po zrak) u šumi, u zahodu, ispod stola sa velikim stoljnjakom usred restorana,dok sjediš na ogradi uz lungomare, u noćnom baru u separeu, ili u sauni, teretani. Dakle pušenje kurca je zaseban odvojen segment sexa, izvodljiv na licu mjesta bez posebnog svlačenja i priprema, dovoljno je da muškarac otkopča šlic i izvadi nadignutu kitu, koja u određenim situacijama uopće nije vidljiva.
U slučaju nailaska “slučajnih prolaznika” sprava se jednostavno pokrije majcom jaknom ili košuljom te se nastavi nakon kratke stanke.

Kod žena to nije moguće, jer žena nažalost ne može svoju pičkicu izvaditi van – da je popušimo. Njoj je za to potrebna posebna pozicija i mjesto što bi u slučaju izvršavanja izazvalo veliku pažnju.
Zamislite žensku, na klupi u parku, sa raširenim nogama i muškom glavom među njima. impresivno nema šta – nema isprike.
Ali ženska koja tipu puši u parku na klupi , uvijek se može podignuti iz te pozicije i reći glasno da čuju prolaznici koji su slučajno naletili;
– Vidi našla sam pet kuna…ili mislila sam da tu imaš nekakvu fleku, …ili tko zna tko je to urezao u klupu,…
Hm, nego neznam….
Smijem li napisati da je ovo pizdarija ili nije
Ma ko vas jebe…pušite kurac

1 Comment

  1. marla says

    hahaha, e igore, igore. preko naslovnice došla ovamo. zabavan post. poz

+(reset)-
+(reset)-