ROSEWELL+KENNEDY+NIBIRU =33°

Posted by Pas at 14/05/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

Stvari koje sam čitao i gledao i naravno odvagnuo, inspirirale su me da logički zaključim, da ove tri stvari, koje sam nabrijao u naslovu su – usko povezane. Slučaj Roswell i atentat na Kennedy-ja, su vjerovatno dvije naj istraživanije misterije među tkz. teoretičarima zavjere i među običnim ljudima. Zašto je ubistvo jednog predsjednika, izazvalo toliku znatiželju, kad svi znamo da Kennedy, nije jedini američki predsjednik, koji je ubijen atentatom, a s obzirom na njegov napad na Kubu, vjerojatno nije ni najpopularniji predsjednik kojeg je Amerika imala. Ono što kod Kennedy-ja odskače od ostalih američkih predsjednika je, što je on bio – katolik. To je jedina «važnija» osobina iz njegove biografije, a oni obavješteniji kažu da nije pripadao illuminatsko – masonskoj lozi. No, osobno mislim da je to nevažno za njegovo ubistvo,,ali isto tako je i važno. Ne znam ni sam, koliko sam dokumentarnih filmova pogledao o slučaju Kennedy. Verzije zavjera, rastezale su se na sve strane, od droge,  do vojno oružanog lobija, koji je opskrbljivao vojsku i ratove oružjem. Kako su nam nudili opcije kroz razne dokumentarce, tako su nas zapravo udaljavali od pravoga razloga. Trebalo mi je vrlo mnogo vremena, da ovo povežem. Tek kad sam došao do «gradiva» oko Nibiru teme, otvorila su mi se vrata koincidencija i slučajnosti koje su se nevjerovatno poklopile.

Kennedy je ubijen zbog Nibru-a, koliko god to nevjerojatno izgledalo i zvučalo. Nemojmo zaboraviti da je Nibiru, najstrože čuvana tajna, koja se čuva više od ijednog događaja koji vam je poznat na Zemlji. Čak i tema o nacistima, koji su nakon drugog svijetskog rata pobjegli na Mjesec, nije više tabu tema – ali Nibiru je konstantno negiran od SVIH službenih institucija.

Nibiru je toliko potiskivana informacija, da iako je jedna od najiskorištenijih tema na internetu o njemu nema nikakvog službenog i suvremenog traga. Zar je toliko ljudi zablesavljeno sa baba – rogom zvanom Nibiru, među kojima ima i doktora nauka  i drugih znamenitih osoba? Ne bih rekao. Nibiru je moment, kada se sa istinom brani laž i kad istina postaje laž, koja se unatoč tome – negira. Kad kronološki krenemo od početka i kad pogledamo tok događanja, iznenada ubistvo Kennedy- ja dobiva sasvim novi smisao, koji ima znatno uporište u samim govorima i planovima pokojnog predsjednika. Činjenica je,  da je Kennedy svojim načinom života i druženjem sa «običnom elitom» iz Hollywood-a  dobivao važne informacije, koja su mu je kao predsjedniku saopćene van krugova prave elite, kojoj on nije pripadao –ali,..bio je predsjednik, a to nije mala stvar.

Datoteka:Kennedy vonbraun 19may63 02.jpg

29. srpnja 1958. osnovana je NASA (engl. National Aeronautics and Space Administration) s ciljem osiguranja da mirotvorno istraživanje svemira od strane SAD-a provodi civilna, a ne vojna organizacija. Američka je vojska istodobno nastavila voditi svoj paralelni vojni svemirski i raketni program, 1984. godine konačno ujedinjen pod autoritetom Američkog svemirskog zapovjedništva (engl. US Space Command), koristeći se glavnim pripremnim i lansirnim područjima u vojnom dijelu Cape Canaverala (Florida) i Vandenberga (Kalifornija).

No krenimo od početka, koji seže u ljeto 1947 godine, točnije u Julu mjesecu.  Tada se je  dogodio  poznati slučaj iz UFO-logije, koji je tkz. obavezno štivo i lektira kad se priča o UFO letjelicama.

Kod slučaja Rosewel, interesantno je to što  to nije usamljen slučaj, ali je vrlo indikativan iz jednog razloga – desio se je na 33 – ćem stupnju sjeverne zemljopisne širine (33°23′14″N 104°31′41″W). Nitko nije od čitatelja tog slučaja nikada išao za tim koordinatama, jer mu nisu značile ništa, no te se koordinate poklapaju sa mnogo stvari.Npr. Nibiru ulazi ispod Južnog pola pod kutem od 33°, neobično zar ne,…  zatim imamo legendarnu planinu na kojoj je Mojsije dobio Deset zapovjedi božjih isto na 33 °. Kennedy je ubijen u Dalasu na 33°.

Što je zapravo bio incident u Roswellu (u stvari na farmi pored Roswella koja je točno na 33°) ?

Da li je ta letjelica oborena ili se je sama srušila spletom okolnosti, zapravo uopće nije važno. Ta letjelica i ekipa koja je bila u njoj, donijela je Zemljanima vrlo važnu poruku. Poruku koja je trebala zaobići illuminate – no na žalost nije. Poruka se je ticala upravo opomene i upozorenja o dolasku Nibiru – a kao i vremenu u kojem se čovječanstvo može na vrijeme pripremiti za taj događaj. I možete se okladiti da su ih toga dana shvatili ozbiljno, tog dana su se i počeli pripremati. U strogoj tajnosti čitav slučaj je zataškan. Kako je do onda svemir i nebo, bilo u rukama i nadležnosti vojske, sa tim slučajem se je bavila isključivo vojska, koja je to u sklopu vrhunske vojne tajne, čuvala slučaj Roswell, koji se je odvijao u vojnim hangarima, koje je dobro čuvala vojska. Niti jedan američki predsjednik, najvjerojatnije nije bio upoznat sa misijom iz slučaja Rosewel. Ako je možda i znao za detalje – nije mu prenijeta poruka koju su donijeli astronauti iz drugog svijeta. Kad vojska nije mogla opravdavati goleme izdatke  sa kojima je krpala traganje po svemiru, deset godina kasnije dosjetili su se kako će izvući dodatno i legalno novac iz državnog budžeta i napravili su NASA-u, državnu agenciju za istraživanje svemira, koja je bila i još je uvijek najprije VOJNA organizacija , a zatim opet vojna pa tek onda CIVILNA. Dvije godine kasnije nakon Roswella amerikanci su otkili NIBIRU.To je postala tajna nad tajnama..

1960 g. kada je Kennedy došao na mjesto predsjednika, došao je i do podataka o Nibiru i aktivnostima vojske oko toga. U svom znamenitom govoru u Berlinu rekao je nešto što nije smio iz dva razloga, jedan je to što je dirnuo u svemirski program, a drugi je to što je spomenuo Mjesec, gdje su se smjestili odbjegli nacisti, koji su imali u NASI svoje doušnike uključujući i Vernera Von Brauna, koji je Ameriku mogao mnogo brže odvesti na mjesec, ali nije, jer onima na Mjesecu to nije još odgovaralo u to vrijeme, jer se još tehnološki nisu snašli odnosno tehnološki stali na noge. To prvenstveno mislim na infrastrukturu.. U tome je Zemlja, imala jako važnu ulogu, a posebno NASA. Vernerovo zabušavanje i odugovlačenje pod isprikom traženja idealnog riješenja odgovaralo je i Verneru i vojnom lobiju koji je bio pod patronatom illuminata, jer su sa tim pokusima uzimali novac iz državnog buđeta pod izlikom istraživanja. Kad je Kennedy vidio da u tom smjeru završava jako mnogo sredstava posumnjao je da se unutar NASA-e nešto čudno dešava, te je u svojem govoru najavio odlazak na Mjesec. Naravno da nikome nije odgovarao odlazak na Mjesec, niti nacistima niti illuminatima, jer se je sa Mjeseca pružao mnogo bolji pregled na situaciju na nebu, nego na Zemlji. Od 1947 do danas rapidno se je počelo dešavati masovno pojavljivanje UFO letjelica na nebu.

1983 g. Dvojca znanstvenika i astrofitičara sa američkog univerziteta koji su surađivali ili radili za NASA-u uhvatili su teleskopom NIBIRU te to objavili 1984 godine u New York Timesu i Washington Postu.  NASA je nakon dva dana povukla tu izjavu , a dvojca astronoma su umrla u kratkom roku u 50-toj godini, od rapidne vrste raka koji im je uzeo život u roku od tjedan dana. Od tog dana ili te godine o NIBIRU više nikad nije ništa rečeno ili službeno spomenuto. Kennedy je to platio glavom (doslovno). Da je to tako, tome u prilog ide još jedna vlo važna i indikativna činjenica, a to je da je DOSJE KENNEDY zatovoren za javnost i zapečaćen na 50 godina. No nakon što je isteklo 50 godina – slučaj Kennedy nije objavljen i dosje nije ugledao svijetlo dana – ali niti javnost. Zapečaćen je na još 30 godina?????  Zašto? Zato jer se njegovo ubistvo dotiče onoga što najviše taje od javnosti – NIBIRU. No još jedan slučaj, koji je bio zapečaćen otvoren je nakon 60 godina, pogađate već slučaj Roswell, u kojem nije bilo ničega, dosje je bio prazan i ništa posebno što se već ne zna nije u njemu bilo objavljeno. Razlog je što je slučaj Rosewell povezan sa NIBIRU. Važno je na kraju napomenuti da se događanja u svezi Nibiru ne događaju samo zadnjih 10 godina ili malo više , već da je ta kazaljka pozicionirana mnogo niže i seže do slučaja Roswell. Kako bi grafički ili vizuelno mogli predočiti što je u ovom vremenskom periodu godina 1947 ili 1950 nacrtajte krug i podjelite ga na 3657 djelova, i zatim pogledajte koliko je 1947 godima blizu 2012 godini u tom prikazu, to je kao 5 do podne ali u doslovnom smislu. Vjerovatno se pitate zašto bi nas stanovnici ili bića iz nekog drugog svijeta upozorili na taj događaj i na tu opasnost iz svemira. Da bi to shvatili pročitajte odlomak iz knjige Zacharia Sitchin-a «Stepenište za nebo» (naslov originala Stairway to heaven) gdje opisuje od stranice 122 do 147 kako je svijet uništen bez da se je to reklo ljudima – a znalo se je, no ipak nekako jedna grupa anunnakija je obavijestila ljude da se pripreme (Noina barka) davši im nacrt za brod  koji je bio nepotopiv, pomogli su im čak i u izgradnji sagradivši im brod koji je mogao ići i ispod vode i tako spasiti vrstu (Noa), u jednom pasosu tog štiva kaže…

«Zemlja je ulazila u novo ledeno doba, i ugodna klima se mijenjala. Dok je postajalo sve hladnije, bivalo je i sve suše. Kiše su bivale rjeđe, rijeka je bilo manje. Usjevi su slabo rađali i širila se glad. Čovječanstvo je trpjelo velike patnje; kćeri su skrivale hranu od svojih
majki, majke su jele SVOJU djecu. Po Enlilovom nalogu, bogovi su se uzdržali od pomaganja ljudskom rodu: Neka pomru od gladi, neka budu desetkovani, naredio je Enlil.
Na “Velikom dnu” – na Antarktici – ledeno doba također je izazivalo promjene. Iz godine u godinu ledena kapa koja je pokrivala kontinent na Južnom polu postajala je sve deblja. Pod rastućim pritiskom njene težine, na njenom donjem dijelu zbog trenja je rasla temperatura. Uskoro je ogromna ledena kapa počela plutati na klizavoj blatnjavoj bljuzgavici. Iz broda u orbiti oglašen je alarm: ledena kapa postala je nestabilna; sklizne li s kontinenta u ocean – enorman plimni val preplavit će cijelu Zemlju! To je bila realna opasnost. Na nebu, Dvanaesti planet ponovno se približavao točki križanja između Jupitera i Marsa. Kao i u prijašnjim slučajevima kad se približavao Zemlji, njegovo gravitacijsko privlačenje izazivalo je potrese i druge poremećaje na Zemlji, kao i u njenom kretanju. Sada je, prema proračunima, ovo gravitacijsko privlačenje lako moglo potaknuti skliznuće ledene kape, i preplaviti Zemlju globalnim potopom. Ni sami astronauti nisu mogli biti imuni na katastrofu tolikih razmjera.
Dok su se obavljale pripreme za okupljanje svih Anunnakija u blizini svemirske luke, i dok su svemirski brodovi pripremani da ih prebace prije udara plimnog vala, približavanje kataklizme se pomoću lukavština cijelo vrijeme tajilo pred ljudskim rodom. Bojeći se da bi gomila mogla nahrupiti na svemirsku luku, svi su se bogovi zakleli da će čuvati tajnu. A što se tiče ljudskog roda, Enlil je rekao – neka nestanu; neka sjeme Zemljana bude zbrisano s lica Zemlje”

Mnoge stvari iz ovog odlomka već se dešavaju, postoje i jasni znakovi koji pokazuju da će se dogoditi i drugi. Poanta je da je tajna zvana NIBIRU- ipak najveća tajna. Prema nekim novim saznanjima javnosti su putem raznih serija i filmova poslati znakovi , koje će im pomoći da se pripreme i prepoznaju pravo stanje stvari, a na taj način vrši se selekcija pametnih i sposobnih i nesposobnih i glupih. To je poput rebusa. Pogledajte Denverski aerodrom Treba znati prepoznati znakove onoga što dolazi, a ne kada dolazi, jer to je sasvim nebitno Budale čekaju datum, budale čekaju da im to obajve u javnom glasilu, budale ne razmišljaju svojom glavom , budale su najpametnije – a mi koji riješavamo rebus ili smo  uhvatili njegovu bit, mi smo naivčine – jer je znanost rekla, da tako nešto ne postoji, ona ista znanost koja je tvrdila da je Zemlja ravna ploča tisućama godina, dok je paralelna znanostn znala da je zemlja okrugla, što se jasno vidi u portretima kraljeva i kraljica koji u svojim rukama (na portretima iz perioda kada je Zemlja bila ravna ploča) , drže u ruci zemaljsku kuglu i time pokazuju moć vladanja svijetom – SVIJET JE U MOJIM RUKAMA. Budali i kad kažeš riješenje neće ga prepoznati.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-