SLUŽBENA “ZNANOST” KASKA ZAMNOM 4 GODINE

Posted by Pas at 25/10/2015

Category: OBAVIJESTI I RAZNO

Tokom 2011/2012 godine, redovno sam i svakodnevno na svojem blogu, facebook profilu i youtube kanalu objavljivao prisutnost drugog sunca.

16.10.2015 godine službeno je poznati svjetski znanstvenik i nuklearni fizičar objavio postojanje drugog sunca koje se vidi i koje je prisutno na horizontu.

Ovo je PRVA istina koja je izašla i potvrđena a koju sam objavio prije svih ostalih zbog čega sam istrpio vrijeđanja i omalovažavanja laži i podmetanja koje su ORGANIZIRANO podmetnute kako bi se moje pisanje na blogu i nastupi u javnosti prikazali  šarlatanstvom i lažima. Ja sam bez ikakve “stručne” naobrazbe na ovom polju i bez ičije pomoći promatrajući tu situaciju – pogodio čak i putanju- orbitu tog ili tih objekata.

Pogodio sam  ORBITU iako ja nisam astrofizičar – ORBIITA drugog Sunca je u obliku broja 8 što je bilo jedino logično, jer samo takva orbita može omogućiti retrogradno progradno kretanje jednog objekta koji takvim kretanjem postaje nepredvidljivo. Još važnije od toga je da sam to objavio prije zvanične i javne objave ovog znastvenika koji je ovu vijest objavio 16.10.2015. Dakle oko godinu dana prije sam objavio na YouTube kanalu da je orbita u obliku broja 8 i to nacrtao i obrazložio.
Ovo je prva šamarčina koju su pobrali oni koji su me vrijeđali i ismijavali, slijedi druga i treća šamarčina u facu, kretenima i debilima koji nisu u stanju prihvatiti da nešto može biti drugačije i protiv svih zakona astrofizike.. No da se vratimo na temu,. koliko vam je poznato ja tvrdim da su prisutna tri sunca i još mnogo drugih objekata koji se nalaze u tom sistemu koji je ušao u sunčev sistem ma što god to značilo. Dakle, ne treba biti astrofizičar i imati završene visoke naobrazbe da bi primjetili svijetlost i oblike koji se nalaze na mjestima gdje ne bi trebali biti, treba samo imati smisla za opažanje i prepoznavanje oblika. Treba odbaciti sve što je zakon i lažna nauka kojom se ovaj svijet služi kako bi ljudi ostali glupi. Ovom prilikom bih pozdravio i našeg vrlog astronoma Korada Korlevića koji stalno gleda u nebo , ali na žalost na krivu stranu. To je kad od šume ne vidite drvo ili pak obratno.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-