TAJNA ADAMA I EVE

Posted by Pas at 13/08/2011

Category: RAZMIŠLJANJA, SATIRA, SEX & SEX SATIRA

Postoje dvije vrste ljudi, jedni su mašoviti – a drugi su nemaštoviti.
Nemaštovitost proističe iz čega?
Zašto su ti ljudi nemaštoviti? ..
…pa zato jer su žrtve doktrine i učenja, koja im je usadila u glavu, da nešto može biti samo tako kako je i ni makac – nikako drugačije!!!
Zapravo oni žive u strahu od prihvaćanja bilo kakve alternative.
Njihova tvrdoglavost i skepticizam, proizlaze baš iz sakrivenog straha koji je u njima.
Oni su pametni i jaki stabilni i čvrsti momci sa argumentima.Toliko su čvrsti, da kad im izvadiš tu jednu kartu iz te njihove kuće od karata ili dodaš još jednu na vrh – nijhov svijet se ruši. No oni svoju kuću s toga vješto brane, pa su oni maštoviti vječno u opoziciji sa njima.
Mislim da je Nibiru izuzetan primjer njihove nerastezljivosti, jer Nibiru ne postoji,..zar ne?
Ako kažete da postoji, onda ste naivni tupani koje je netko dobro nasamario. Jer nauka kaže – da je to nemoguće, jer bi onda porušila samu sebe

Ama, sto puta sam pogledao u slike Adama i Eve.
Slike su bile različitog izgleda jer su ih radili različiti autori. No svako će se samnom složit,i da na tim slikama nije bilo npr. dvadeseterokatnica, ni airbuseva, mobitela, ni ruksaka…Uvijek ali uvijek su bila ispunjena tih nekoliko uvjeta koji su se nalazili u toj slici.
Drvo, Adam Eva, Zmija, jabuka, priroda, trava i poneka ptica itd. Uvijek kad ste pogledali na te slike, pogledali ste kako izgleda zmija, jer jebi ga zmija ulijeva strahopoštovanje , mogla bi ih ugristi ili zadaviti ,no mislim da je ona imala nešto sa Evom…znate ono Eva, piton, hm da…
Drugi važni detalj je, da su Adam i Eva na slici – goli, ali nisu baš sasvim goli,….na mjestu gdje se INAČE nalaze kurac ili pička – oni su imali smokvin list….
Zašto baš smokvin, ne znam ali imali su ga.
Godinama sam gledao te slike i tražeči razne simbolike u njima. Obično su nam svi odgovori tu pred nosom poput onoga sa Nibiru i Švicarskim frankom, koji nije povučen bez veze, jer je Švicarski franak iz jedne ne baš jedne hit valute poput dollara ili eura, praktički preko noći postao baš to – HIT VALUTA, a hit valutu se gleda mnogo češće – kako izgleda, pa nije baš bilo pametno da se pokazuje situacija nacrtana na novčanici.
Kad sam gostovao u emisiji RTL Exclusive sa mnom su snimili prilog od 40-tak minuta, gdje sam im na snimanje donesao novčanicu Švicarskog franka uvećanu na format A4 i onda sam još detalje uvećao na format A4 – gdje se je točno vidjelo da je položaj planeta namješten na datum 26.9.2011 i to prije 230 godina. Jeben dokaz koji je RTL snimio detaljno kamerom i umjesto sa se prikazalo to i taj dio,  pokazalo se je nevažno laprdanje koje nije uopće bitno za bit stvari. No situacija sa Švicarskim frankom i nije tako jednostavna, ma baš kao ni situacija sa Adamom i Evom i Švicarski franak ima način kako da se ga pogleda da bi vidjeli što predstavlja crtež na njegovoj stražnjoj strani, najme morate sliku pogledati u ogledalu. Do toga sam zaključka došao sam, inače položaj planeta na Švicarskom franku i njegova putanja ne bi odgovarali putanji na NASA-inom simulatoru. Tek kad sliku švicarskog franka pogledaš u ogledalu dobiješ – pravi odgovor i stanje.

Upravo se to desilo i sa slikama Adama i Eve. Dakle gledali smo u njih godinama i nismo kužili ni KURCA. Mislili smo da to sve mora tako biti.
Ali čekaj nešto mi nije jasno…
Zašto bi Adam i Eva u Raju gdje su potpuno sami i nema nikoga osim njih držali pokriven dio gdje im se nalaze kurac i pička.To baš nije logično,…pa ko će ih vidjeti,..Bog?
Pa valjda Bog zna što je napravio i kako to izgleda, šta od njihovog stvoritelja imaju skrivati, ili šta ja znam ,…od zmije,…
Ma boli zmiju kurac šta oni imaju među nogama,…hm čekaj malo …da li uopće nešto i imaju među nogama?
A šta ako smo mi sa svojom dogmom o sramu gledali tu sliku na potpuno krivi način?
A šta ako su nam svi odgovori bili tu pred nosom, a mi smo se držali naše jebene dogme ko pijan zida ili ograde, razmišljajući na moralan način.Oni su pokriveni da ne bi izazvali neugodnost pri gledanju slike,…ili možda da ne bi neki muškarac išao mjerkati Adamov KURAC  i uspoređivati ga sa svojim, ili čak zaključiti da Adam baš i nije imao neki komad među nogama – a bio je prvi muškarac, od koga su potekle sve veličine kurca na svijetu…
Ali otkuda onda oni sa pitonom od već pogađate od 25 cm?
Od kuda njima takva šnicla kad je Adam po svemu sudeći imao čevapčić ispod smokvinog lista, koji se čak nije ni odmaknuo od tijela i stoji list uz tijelo i ne mrda…sve ravno.
Hajde samo za probu skoknite do neke smokve u vrtu  i uberite jedan list i stavite ga preko vašeg kurca i onda se pogledajte u ogledalo.
Ako uzmemo u obzir da imate među nogama obični čevap (što je vrlo vjerovatno) i par  jaja u vrećici, list će stajati dovljno odignut i odmaknut od vašeg tjela – što je sasvim normalno.
E vidiš, ali na tim slikama Adamu ne stoji, mislim na list – ne na kurac…iskreno to mi je počelo biti malo sumnjivo.
Mi gledamo tu sliku i razmišljamo na naš sjebani način, mislleći da su Adam i Eva pokriveni zbog toga, što je to nemoralno da budu otkriveni na TOM mjestu.
A šta ako to nije tako, već se radi o sasvim drugom PROBLEMU?
Šta ako Adam ispod lista nije imao – NIŠTA, ili po naški zdravo rečeno bio je bez kurca?
Šta ako taj list zapravo sakriva tajnu izgleda ljudskog bića prije nego što je on dobio – KURAC a i Eva pičku…?
Na to niste nikad pomislili,..jel tako?
Svi ste gledali to na onaj prvi način, čednosti i srama, autor nam je od davnina pokazivao sasvim drugu priču.
Znači postojali su dva Adama i dvije Eve. Prvi su bili bez ičega među nogama , a oni križani su dobil – Adam je dobio KURAC, a Eva je dobila  PIČKU. Adam je lošije prošao dobio je kurac u životu…
Šalu na stranu, jer opće je poznata stvar da se na figurama i crtežima starih civilizacija, nalaze vanzemaljska bića sa izuzetno dugačkim spolovilima, da ne kažem kurčinama, koja su nam križanjem odnosno intervencijom ugrađena. No možda je Eva i imala picu od vajkada i mogao ju je ševiti samo bog, pa su naši vanzemaljski intervenisti okačili Adamu kitu da čovjek jebe ko ljudi.
Možda su ih zato izbacili iz raja, možda je kvaka baš u tome, što je sve otišlo u KURAC.
Na taj način mogla se je raširiti nova rasa i više time nije upravljao neki drugi bog koji je ševio Evu i imao je samo za sebe i koju je do tog momenta, kontrolirao BOG iz raja.
Da je Eva imala onu stvar i prije dok je Adam bio bez kurca, ponukala  me je ona stvar iz bibilije, gdje kaže da su bogovi stigli na zemlju i vodili ljubav sa lijepim zemaljskim ženama i odvodili ih sa njima…ili tako nekako – nekamo.
Znači postoji mogućnost da je Eva več imala pišu prije nego je Adam počeo stojeći pišat.
Kako ta priča ne bi bila tako sama i neargumentirana, odmah sam se sjetio na kult obožavanja kurca, koji u čitavom svijetu ima javni ili tajni pristup, pa i svi spomenici poput onoga u Washingtonu, Egiptu ili  Vatikanu ali i svuda širom svijeta  (obelisk)  je zapravo simbol kurca i obožavanje kurca u prenesenom smislu. O tome je govorio i Davd Icke u onom interview-u sa Credo Mutvom šamanom Zulu ratnika iz Afrike koji na svojoj ogrlici staroj 1200 godina ima i zlatnu figuru vanzemaljca sa dugačkom dignutom kitom.

Sve u svemu List na Adamu i Evi postavlja mnoga pitanja.
Sakriva li taj list njihova spolovila koja im je dao bog odmah na početku, ili ti listovi sakrivaju prazan prostor na kojemu nema ničega?
To je pitanje koje može za sobom povući bezbroj drugih pitanja. Ako damo malo mašti na volju i proširimo svoje misli, na mogućnost da smo prerađeni, dotjerani  ili smo izgledom skrenuti na tuđi mlin – a nekoć smo bili drugačiji, hoće li nam se konačno ukazati taj bog ili bogovi i objasniti ovaj nesporazum?
Samo da se ne posvađaju ako ih ima više, jer tko zna šta bi nam u toj svađi mogli još prišiti za tjelo. Možda je nekoć Eva imala i kitu i pičku ,..ali i Adam, ….možda to listovi sakrivaju. U svakom slučaju da su bili normalni ne bi to nosili na tom mjestu, ..
Pitate se zašto ?-…e pa stavite si smokvin list dolje na kitu ili pišu – pa će te vidjeti zašto! Da je onda kojim slučajem bilo video zapisa, danas bi na youtubeu gledli Adama kako češe jaja svakih dva metra dok šeta po raju,…. nego čekaj malo,….sad sam se sjetio,…. možda od tuda ono kad se kaže ženi da ništa ne radi i cijeli dan češe pizdu – to je zbog snmokvinog lista – nisu picajzle!!!!

Obratite pažnju Eva ima obrijano međunožje a onda nije bilo žileta

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-