U LAŽI SU KRATKE NOGE

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: UFO

Prije nego prijeđem na “stvar” podsjetiti ću vas na dvije važne stvari, koje su zapravo jako jako važne za ovo što ću napisati.
U laži su kratke noge.
Često smo tokom našeg života, pročitali razne važne stvari, koje su za čovjeka i njegovo znanje, ali i svijest bile važne.
Jedna od tih stvari je i silazak čovjeka na Mjesec 1969 godine u misiju Apollo 11.
No, prije nego što je čovjek kročio na mjesec, desile su se neke stvari koje su tome predhodile , a važne su za ovu priču.Ova priča će (a već i je) ponukati mnoge ljude, koji razmišljaju o životu na zemlji i onim što ga okružuje, da se zapitaju:
Da li je sve ovo što se događa oko mene (nas) stvarnost i praktična istina ili se od mene (nas) kao ljudskih bića i stanovnika ove planete, krije neka jako važna činjenica, koja nam nije dostupna iz X razloga. Da li je zemlja okrugla ili je ravna ploča, da li je možda kocka ili da li uopće postoji nešto dalje od ovoga što vidim i živim.
Gledam li ja zapravo neki film, kojeg vidim samo ja, ili stvarno sve postoji što ja ili mi vidimo ?

3.11.1957 u svemir je lansirana letjelica SPUTNIK 2, u kojem se nalazio pas LAIKA (detalje pročitajte tu : http://en.wikipedia.org/wiki/Laika ).
Dakle, prije toga nikad nitko živ, nije bio u svemiru ili zemljinoj orbiti – barem ne službeno, o čemu je javnost bila obaviještena putem medija.
Nakon tog pokusa sa živim bićem, za kojeg se je pretpostavilo da će uginuti (a nije), u svemir su poslali čovjeka.

12, April 1961 godine, Jurij Gagarin bio je prvi čovjek koji je poslan u zemljinu orbitu.
Nikad nitko, od ljudske posade, nije prije toga bio u svemiru.Barem što se tiče povijesti i činjenica.
Nakon, što su Rusi prvi “osvojili” svemir, u Americi se podigla prava prašina, zavisti i ljutnje što su Rusi prije Amerikanaca otišli u svemir.

Kennedy je odmah nakon toga najavio, program slanja ekipe sa ljudskom posadom na mjesec. Počele su pripreme i realizacija programa, Apollo svemirskih letjelica. Organizirana je i posebna agencija za tu namjenu NASA. Prije toga tim i sličnim pojavama bavila se je CIA i to joj je bio glavni cilj, istraživanje vanzemaljskih bića i letjelica.
Kasnije je CIA dobila drugačiju namjenu ,no prvotna joj je bila upravo ta, praćenje vanzemaljskih objekata UFO.

Za vrijeme drugog svjetskog rata , (ali i prije) Njemačka je već uveliko napredovala po pitanju naprednih letjelica, pa i po pitanju antigravitacionih letjelica (letećih tanjura), za koje je bio zadužen poseban tim znanstvenika, na čelu sa Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun – om (1912 – 1997).
Von Braun je sa svojom ekipom, napravio prvu raketu u vojne svrhe, koja je saveznicima , a naročito Englezima nanijela strašne štete i kojih je palo nekoliko tisuća samo na Veliku Britaniju, bez drugih evropskih država i gradova.

Po kapitulaciji Njemačke vojske 1945, većinu tih znanstvenika su abolirali od nacističkih zločina i preselili u Ameriku sa svim postojećim patentima, a Von Braun je postao vođa raketnog programa i osvajanja svemira u NASA-i.
No, najinteresantnije je da većina tih znanstvenika netragom nestala, nikad nisu pronađeni ni živi ni mrtvi.
Evo tu ćemo stati sa poviješću.

A sada glavno pitanje: Da li je čovjek ikada kročio nogom na Mjesec?
Odgovor je NIJE.
100%.
Evo, kako su se čudnim načinom, otkrili da lažu – ljude na cijelom svijetu.
Upravo je otac raketa Von Braun ponudio odgovor na to pitanje. Vrlo je to jasno i znanstveno dokazao, ne biste vjerovali gdje, ..u filmu Walt-a Disney-a “Man In Space”
Ma , daj nemoj me zezat, pa valjda ne vjeruješ u takve stvari, bio bi tekst svakoga tko nije pogledao taj igrano- animirani dokumentarac
O čemu se zapravo radi.
Niste valjda mislili da se radi o crtiću ili filmu za djecu.
A, ne…
To je serija, od tri dokumentarna nastavka, koja su jako važna za ovu temu.Tokom emisije upotrebljene su neke animacije, no sav materijal je toliko poučan i realan, da niti jedan dokumentarni film koji sam gledao na temu Mjesec i svemir, mu jednostavno nije ni do – gležnja.
No naj interesantnije tek dolazi, program je vodio glavom i bradom Wernher Von Braun. Tata svemirskih letjelica i raketa.
Što je najprije ubolo u oči, pazite sad dobro:
Emisija je snimljena 1958 godine. Još nitko nije bio od ljudi u svemiru , a kamo li na Mjesecu.

U jednoj igranoj sekvenci tog dokumentarca prikazan je Mjesec i mjesto gdje se je navodno spustila imaginarna raketa točno u detalje, kao 10 godina kasnije Apolo 11. Sa svim pojedinostima.
Pa šta, to su mogli vidjeti i snimiti teleskopom reći ćete (whats the big deal), da istina je, no ima nešto što što se nije moglo vidjeti teleskopom 1958 godine, a to je tamna strana mjeseca sa svim detaljima koji su potpuno točni i osvijetljeni vidljivi u detalje i snimljeni iz prilične blizine. Otkud im te slike ili snimke 1958 godine kad je čovjek išao tek 1961 g prvi put u orbitu zemlje a tek 8 godina kasnije na mjesec, a do tada se kretao isključivo u zemljinoj orbiti.
Opa.
11 godina vremenske razlike.
Neću postavljati nikakve teze, malo napregnite maštu i mozak, ali ako ste mislili da je to sve, glavno tek dolazi.
Vernher von Braun u tom filmu kaže sljedeće. Citiram:
Da bi čovjek mogao otići na mjesec ima samo dvije opcije.Prva je da napravi tri rakete veličine Empire state buildinga(400m je visina zgrade) koje bi bile teške (svaka) deset puta koliko teži Queen Mary odnosno 800000 tona.Najme to bi bilo taman dovoljno, da čovjek ode do mjeseca, napravi krug oko njega (bez spuštanja) i sigurno se vrati na zemlju. No, to bi bilo ekonomski nemoguće učiniti, čak i u daljnjoj budućnosti, jer bi ukupni troškovi premašili nekoliko ukupnih budžeta države (USA)

Opa.
Evo još jedne interesantne činjenice, Apollo 11 težio je svega 3000 tona i bio je tri puta niži od Empire State Buildinga , a sastojao se je od samo jedne rakete.

Teorija broj dva bila je nešto odmjerenija i realnija, a sastojala se od teorije da se u zemljinoj sferi na visini od 400 milja napravi svemirska stanica, do koje bi letio veliki avion (Space Shutlle) te izgradila stanica sa koje bi se lansirao ili lansirala, letjelica koja bi onda dalje letjela prema Mjesecu, koji se nalazi na razdaljini od 280 000 milja.
Uzmite u obzir da sadašnji Space shutlle leti na visini od 280 milja i kruži oko zemlje i to je vjerovatno najdalje što je čovjek ikada letio u svemir od zemlje. Nikada nitko nije kročio na mjesec, a kako sada stvari stoje, postoji mogućnost da će se to desiti tek 2024 godine i to u suradnji sa rusima i kinezima.Koliko znate Skylab i Mir su već decenijama u orbiti zemlje. Šta tamo rade, to znaju samo oni.No nažalost svemirski program se pretvorio u vojni program iz čiste nemogućnosti da se dalje napreduje tehnički i znanstveno.

Jedna od interesantnijih stvari je ta, da Wernher von Braun u filmu dok priča o putovanju u svemir i orbitu zemlje, u ruci drži maketu rakete, koj na vrhu ima avion (space shutlle), a emisija je snimljena 1958 godine 40 godina prije upotrebe Space Shutlla
(zanimljivo).Evo još jedne zanimljivosti iz dokumentarnog filma Apollo 0 (zero), u kojoj je autor služeći se isključivo NASA-inim snimkama totalno opovrgnuo svaku teoriju, da nismo išli dalje od zemljine sfere ili orbite.
Na jednom seminaru na kojem je sudjelovao i Neil Armstrog, autor dokumentarca Apollo Zero, ustao je sa svoje stolice i prišao na pozornicu, na kojoj je govorio Armstrong, izvinuo se na prekidu i upitao ga je, da li je on stvarno hodao po mjesecu.
I prije nego se Armstrong snašao, autor dokumentarnog filma Apollo 0, izvadio je Bibliju i 5000 dollara i rekao mu:

– Evo, ako jeste, stavite ruku na bibliju i kažite glasno svima: Ja sam hodao po mjesecu.
– Ako to napravite dati ću vam 5000 dolara, koje možete uzeti za sebe ili ih odmah pokloniti u dobrotvorne svrhe.
Ponovio mu je to nekoliko puta., ali Neil Armstrong to nije učinio.
No trebate pogledati izraz lica, Neila Armstronga pri tome.
Jer lice govori za sebe.

Još je jedan moment u tom filmu vrlo važan, a to je kada posada Apollo 11 daje interview na nacionalnoj televiziji, tri dana nakon spuštanja na zemlju.
Najme, neki novinar postavio im je jedno naoko bezazleno pitanje, koje je kod astronauta izazvalo pravu nedoumicu i zbunjenost, iako je pitanje bilo – banalno.
No, astronauti ne pripremljeni na takovo pitanje, šutjeli su dosta dugo prije odgovora i jedva se nevješto izvukli iz škripca.
Najme, jedan ih je novinar samo upitao, da li su sa mjeseca vidjele zvijezde.
Glupo pitanje ili samo tako glupo i jednostavno zvuči.
To je isto kao da ja vas pitam, da li ste danas u centru grada u podne vidjeli automobile.
Odgovor bi došao brzo, jer nemate što razmišljati, pa sigurno da ste ih vidjeli u centru je uvijek velika gužva, naročito u podne.No odgovor astronauta uz popratni BODYLANGUAGE(govor tijela) je bio više sve samo ne uvjerljiv – jer nisu bili na mjesecu i nisu znali odgovor. Autor je u tom dokumentarnom filmu pokazao više dokaza, koji su montirani pod prave i autentične slike i zvukovne komunikacije – što u stvari uopće nisu bile, već su (ne)vješto namontirane i to tako traljavo, da bi i malo dijete to shvatilo, a kamo li ne – netko ozbiljan i upućen..
No zbog ozbiljnosti filma, trebate ga detaljnoj pogledati. “Apollo Zero Revisiting the Manned Moon Landings” autoru svaka čast na obavljenom poslu, jer je otklonio svaku mogućnost da smo kao vrsta, ikada bili van prostora i omotača ove zemlje sa ljudskom posadom.

Nedavno prikazan film na HTV-u, o tome kako je snimljen film o spuštanju na mjesec u Hollywoodskom studiju u Režiji Stanleya Kubricka i tko je sve u tome sudjelovao. Javno je obznanjeno i službeno je potvrđeno da je stvarno lažirano spuštanje na mjesec, ali samo kao pokriće za loše uvijete snimanja na mjesecu.
Koliko vam je poznato, svi akteri snimanja tog filma – su ubijeni, ili su poginuli pod čudnim okolnostima .
Jedna od najbizarnijig samoubojstava jednog snimatelja tog filma,kojeg su našli sasječenog na komade u zavezanoj plastičnoj vreći i to su okarakterizirali kao – SAMOUBOJSTVO.
Jedini preživjeli, a koji nje umro prirodnom smrću bio je Stanley Kubrick, koji se je zbog tog sudjelovanja u snimanju tog filma, skrivao na svom imanju u Engleskoj od CIA-inih plaćenih eskadrona smrti i ubojica.
Čitav ostatak svoga života – do svoje smrti.

Ako je suditi po planovima čovjek bi trebao tek 2024 godine krenuti putem spuštanja na mjesec, no ovih dana iscurilo je iz službenih krugova da se neće ići na mjesec nego na Mars.
Vrlo neobično?
Kako sad to?
Što se je desilo u međuvremenu?
Da li su nam htjeli reći da ne smiju na Mjesec, jer tamo je već netko od vajkada, a tko im ne da da se tamo spuste.
Tko je na M;Mjesecu “oni” znaju jako dobro.No mi “obični” zemljani to ne znamo.
Po čijem nalogu, Vatikana?
Tko nam ne želi reći pravu istinu.
Što su gađali na mjesecu?
Jesu li uopće nešto gađali ili nas “step by step žele” pripremiti na vijest da na Mjesecu ima života i da je dobranim dijelom nastanjen.
Da na Mjesecu postoji atmosfera kao na zemlji kao i gravitacija.

Gledajući snimku udara bombe u mjesec, nasmijao sam se do suza, pa zar je netko popio tu grafičku kompjutersku animaciju pod ZBILJOM?
Ima li takvih debila kojima to mogu podvaliti, i koji će raditi znanstvene teze o tome.
Čudim se medijima koji su to popili i objavili kao vijest.
Pa i malo dijete je vidjelo da je to kompjuterska animacija.
Bolje i uvjerljivije izgledaju filmski efekti, u filmu 2012 nego službena snimka NASA-e.

NASA je snimila i objavila preko milion slika Mjeseca. Sve slike koje su objavljene su prošle cenzuru i na njima je izvršen zahvat PHOTOSHOP-om, zatim su nakon toga, još okrenute u negativ (mirror) i naopako tako da se svaki eventualni trag koji je ostao logičan, na njima izgubi u bez smislu.
Ljudi koji su expert u vladanju photoshopom, ali i drugim grafičkim i foto alatima i programima originalne NASA-ine slike povratili su u prvobitni originalni izgled, koliko su to mogli i vidi vraga što se je sve na njima pojavilo, letjelice, nastambe, čudni pravilni geometrijski obrisi raznih tijela predmeta čudnih oblika – enormne veličine. No NASA o tome ni riječi. Službeno prikazuje pusti sivi planet sa puknutim prištevima po površini lica Mjeseca.

Kad su astronauti rekli putem radio stanice u svemiru da ih oblijeće letjelica čudnih dimenzija i oblika te da ih prati čitavo vrijeme leta, baza NASA-e im je odgovorila, da zna za to i neka nastave dalje, te da oni imaju sve pod kontrolom.
Znaju i imaju sve pod kontrolom.Pa šta to znaju što mi kao ne znamo, da zemlju posjećuju već godinama i stoljećima letjelice iz druge dimenzije i drugih svjetova. Pa to zna svaka budala, na internetu se već godinama o tome piše i priča uz fotografije i snimljene filmove .
Što se zapravo krije?
Od koga od onih par budala, koje vječno ne vjeruju u to, jer im mozak peru utakmicom Dinamo Hajduk, pa ne vide dalje od dvadesetak klaunova koji trče za loptom, ko mala djeca i za to dobivaju kao velike novce, a kad jedan izgubi tri tjedna ga seru o tome. O jebote, napredak.

Knijgu u pdf formatu sana 120 stranica sa slikama sa mjeseca koje jeNASA snimila pa zatim prepravila možete skinuti u originalnom izgledu koju su majstori popravili na ovom linku:
http://www.ziddu.com/download/7527229/Mjesec.pdf.html

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-