UFO IZNAD RIJEKE U NISKOM PRELETU USRED BIJELOG DANA

Posted by Pas at 15/12/2010

Category: UFO

Imao sam neviđenu i nesvakidašnju sreću, slikajući neke tekstove iz neke knjige slučajno sam pogledao kroz prozor balkonskih vratiju u 16 sati i 15 minuta i opazio dvije svijetleće kugle koje su se pribrižavale velikom brzinom iz pravca Učke, okrenuo sam se i uperio foto aparat i u hipu ispucao nekoliko fotografija svijetleće kugle odjednom su naprosto ishlapile sa mjesta gdje su stajale pa se opet pojavile i to takvom brzinom da na  pprvoj fotografiji nije ostalo ništa no na drugoj se jasno vide svijetleće kugle jedna do druge (kliknite na fotografiju da bi vidjeli uvećanu verziju u velikoj rezoluciji). Konačno su mi UFO letjelice dolijale i to usred bijelog dana.

Sve se je odigralo gotovo u desetak sekundi i prilično sam se dobro snašao jer sam ostao zatečen. Kad ste sudionik takvog događaja onda adrenalin čini svoje i stvari baš ne idu onako kako ih zamišljamo.
Svijetleće kugle došle su iz pravca Učke i napravile brzi zaokret prema mojoj kući, a zatim praktički mi nestale pred očima kao da ih je netko napravio odjednom nevidljivima.Interesantna je ta ruta koju sam već primjetio po noći nekoliko puta , no najinteresantnije je što lete vrlo nisko kao da nešto traže.

4 Comments

 1. Igor Kostelac says

  Interesantno kako mi se je objektiv zaprljao u samo nekoliko sekundi valjda je zrak bio prljav. Nego nisam znao da se ti tako dobro kužiš u NLO-e ti si valjda jedini koji zna što je UFO a što nije, jel tako ili griješim, drugi puta nakon što uslikam prvo ću tebi idiote poslati fotografiju jer ti si hiper stručnjak , …koji si ti idiot – to je za nevjerovat. Šta je sad si se usro?

 2. Obama says

  ti kao vlasnim ovog bloga nebi si trebao dozvoljavati ovakav riječnik..zar nije kulturnije i pametnije samo obrisati te uvredljive komentare, a ne da još odgovaraš na njih istom mjerom ?

 3. Igor Kostelac says

  @obama joj imaš pravo ali ne mogu tome odoljeti jer znam o kojoj induvidui se radi, najme imam dva teško bolesna pacijenta na blogu, jedan je iz Rijeke a jedan iz Zagreba sa filozofskog fakulteta, oba su pametnjakovići i seronje, bilo bi mi strašno monotono bez njih, da nema njih već bi odavno ugasio ovaj blog, ha ha ha ha kaj se nerviraš, pa to su seronje… znaš već kako je Mesić govorio…Uostalom rekao sam da ću takve komentare obrisati,.. no kad bi ih obrisao, onda ovaj blog ne bi imao smisla, jer je upravo protiv ovakvih individua otvoren , znači da vam pokažem koji je stepen mržnje prema mojem liku i djelu(naravno)…Uzalud bih vas uvjeravao ne bi ste mi vjerovali ovako .Here we are…

 4. ESTRELL says

  “NIKAD NE RASPRAVLJAJ SA BUDALOM. LJUDI NEĆE PRIMJETITI RAZLIKU!”
  graffit s Berlinskog Zida

+(reset)-
+(reset)-