UFO NIJE UFO

Posted by Pas at 27/06/2013

Category: RAZMIŠLJANJA, UFO

djecje-kocke-6-razlicitih-slika-zivotinja-slika-23774213

UFO tematika, je jedna od stvari koja ljudima oduzima mnogo vremena i drži ih u konstantnoj neizvjesnosti. Naravno ne svim ljudima, jer neki ljudi u tu „pojavu“ na nebu ne vjeruju, i smatraju da su to gluposti, a zapravo i nisu daleko od istine, zato uvijek kažem blago glupanima koji nisu indoktrinirani lažnim znanjem i znanošču, pa će tako imati jednom priliku naučiti nešto što će biti – točno i ispravno.

Nedostižni su i ako ćemo baš biti iskreni, nikada ih nitko nije jasno snimio, da bi se na tim fotografijama vidjeli detalji, koji bi mogli sa 100% sigurnošću dokazati ili pokazati. o čemu se zapravo radi.

To je sasvim normalno, jer ako se nešto kreće 16000 km na sat ili više, teško je da možemo očekivati fotografiju ili snimak, koja će biti upotrebljiv za detaljniju analizu.

Na žalost, oni stvarno dobri i detaljni snimci su lažnjaci.

Sjećam se svog prvog susreta sa UFO letjelicama, još kao dijete, nikada to nisam zaboravio i nakon toga, počeo sam se baviti promatranjem neba i čitati raznu literaturu, ali pojavom interneta, otvorila su mi se vrata raja (po pitanju te tematike) i iz jedne totalne nedostupnosti- došao sam do svakavih podataka. Kako je vrijeme prolazilo, moje je zanimanje za UFO tematikom splasnulo,..ali sa razlogom, jer pogađate, počeo sam logički razmišljati i postavljati pitanja, koja su me dovela do spoznaje da je 99% UFO objekata – ZEMALJSKOG PORIJEKLA.

Najviše me je od uvijek fascinirala tkz. bijela svijetlost, koja bi letjela ili se pojavljivala na snimkama, ne pokazujući ikakav znak materije ili letjelice sferičnog oblika, tipičnog za leteće tanjure.

To me je dugo držalo zaokupiranim,  dok jednoga dana, nisam gledao kako jedno dijete, slaže kocke sa slikama,. Sjećate li se onih kocki u kutiji bilo ih je 9 i svaka strana od te kocke imala je dio neke slike, npr. crvenkapicu, ili neku domaću životinju….

Stvarno nam svi odgovori, već stotinama godina stoje pred našim nosom – a mi ih jednostavno – NE PREPOZNAJEMO.

Svaka stvar je nekakva energija, koja se može pretvarati iz jedne vrste u drugu. Ona je vječna, mislim nema kamo otići, samo može promjeniti svoj izgled. Npr. voda koju kuhamo u loncu pretvara se u paru i podiže se u zrak prostorije u kojoj kuhamo vodu ali i šire. Kad potpuno ispari iz lonca voda nije nestala , ali je prostojija puna vlage koja se nakon pare kondenzira na zidu ili hladnim pločicama i opet pretvori u vodu, voda je iz lonca odletjela na zid…doslovno

Gledajte sada, imamo npr. 9 kocki, od kojih se može složiti npr. KRAVA.

  Krava_Vadarci_y_2

Mi tu kravu prepoznajemo samo kad je pravilno posložena, nama je neprihvatljivo da krava može izgledati ovako. Ali činjenica je da je to i dalje krava, jer ima sve elemente krave, ali različito posložene

krava izmješano

Pitanje je do kuda je „otišlo“ znanje i tehnologija koja nije dostupna široj javnosti i sa kojom se vješto manipulira, nebitno da li se radi o „telefonu“, letjelici ili dostignću u medicini. Naš mozak jednostavno ne može prihvatiti teleportaciju ili mogućnost da se letjelica ili čovjek pretvori npr. u svijetlost ili u neki drugi više dimenzionalni obik koji se u našem vidnom spetktru manifestira u obliku u kojem naš vid odnosno centar u mozgu ne prepoznaje matricu ili matrix, jer nam on nije zabilježen kao takva mogućnost u našoj svijesti..

Nemogućnost pristupa istoj(letjelici ili energiji) je potpuno ista kao i kad bi vas neko napao satelitom iz svemira koji je stacioniran na određenoj visini u atmosferi ili stratosferi, ako takva uopće i postoji. Bespomoćni smo jer ničim što nam je poznato takav stroj ne bi mogli uništiti. Dakle sa tog nedostižnog koncepta ili mjesta mogućnost manipulacije je ogromna. Ne smijemo zaboraviti i trolove, odnosno ekipu sa Zemlje, koja to sve još dodatno potencira i mistificira i na taj način (opet sa pretpostavkama i nemoguće dokazivim stvarima a kojima oni imaju pristup) čini stvar još kompliciranijom – da ne kažem zanimljivijom. Čovjek se nije pomaknuo sa svojom inteligencijom jedno zrno, od onoga što je bio u srednjem vijeku – ali i prije. Strahom i sramom se još uvijek riješavaju najveći problemi koji isto tim putem i nastaju.

Evo jednog primjera iz svakodnevnog života u kojem ćete se možda i prepoznati. Netko je izmislio novac. Novac obezbjeđuje krov nad glavom, hranu, odjeću obuću i vodu. Sve ostalo je nevažni dio koji je irelevantan. Vi dobijete za to tri novčiča – da kopate zlato koje iskopate i koje vrijedi stoine i stotine novčića, ali vi za to dobijete TRI novčića. Krov nad glavom, hrana, voda, odjeća i obuća koštaju vas tri novčića (često i više) da bi preživjeli dan da bi sutra mogli kopati dalje, za tri novčića kupujete krov nad glavom hranu vodu i odjeću i obuću od vašeg poslodavca, koja vam ta tri novčića uzima i vraća natrag u vaš džep jednom mjesečno. Čitav vaš radni vijek vi ste radili za samo tri novčića- to je vaša čitava „zarada“ ne 6 novčića, ne 9novčićam  ne 1000 novčića,..samo tri novčića, a ta tri novčića održavaju vas na životu, da bi mogli sutra kopati dalje. Da nemate ta tri novčića, ne bi mogli kopati dalje i umrli bi. Uvijek su samo tri novčića u igri – niti centa više.

U toj vašoj naivnosti što će biti sutra i strahu od sutrašnjice, hoćete li dobiti tri novčića ili nećete, vaš strah povećan je nemogućnošću bilo kakvog otpora, a sve izvan tog kruga igre sa tri novčića, neprihvatljivo je većni  učesnika života na Zemlji.

I onda se svako malo na nebu pojave VIŠA bića koja se tako kriju milijunima godina – pa se od silnog sakrivanja – ipak malo pokažu. Ne kužim zašto bi se pokazivali, ako se sakrivaju, ili se sakrivaju ili se ne sakrivaju. No to pokazivanje unosi među ljude strah i paniku, kod nekih znatiželju, iako sam mišljenja da bi ih većina, od straha pobjegla da se zateknu u takvoj situaciji. Da li je ta tehnologija oteta, ili je to znanstveno dostignuće neke posebne sekcije znanstveika, ili je to pak nastalo suradnjom sa vanzemaljskim stanovnicima, su pusta nagađanja i ne bih u to ulazio. Ono što bih tu želio naglasiti je, da stvari koje vidimo su nastale poznavanjem materije i njenim mijenjanjem, a koja je nedostupna široj masi ili znastvenom miljeu. Kako ne bi išli predaleko u dijeljenju koplimenata nekoj ekipi koja stoji iza toga, možemo samo postaviti jedno realno pitanje, a to je na koliko se načina može složiti ona krava i kakav bi outlook  ta krava imala u svim mogućim slučajevima, kao svijetlo, vatra, maglica, munja, toplina zrak i bila potpuno nevidljiva ili kao kamen možda? To bi postavilo potpuno novi stav čovjeka prema svakoj formi koju poznaje, jer bi svaka stvar(a koja je oblik energije) bila možebitni – netko ili nešto. Odjednom shapeshifting o kojemu se u zadnje vrijeme dosta priča, postaje ne samo tema koja je sasvim moguća , več nešto što je dio svakodnevnog života. Zato svaki puta kad na nebu vidite avion, možete se sa sigurnošču upitati – da li je to stvarno avion na redovnoj liniji, ..jedno znam sigurno – to ne možete provjeriti, prema tome – kakva je razlika između UFO i aviona – nikakva. Niti do jedne niti do druge stvari ne možete doći dok leti i provjeriti što je to,… osim kao niste Supermen. Ž

Naučeni smo stvari primati zdravo za gotovo pa kad na govornici iz 41 godine ispred milon Nijemaca vidimo čovjeka sa karakterističnim brčićima – mi ZNAMO da je to HITLER, a kad vidimo Beatlese mi znamo da je onaj jedan od njih Paul McCartney, ne postavljamo pitanja, sve primamo zdravo za gotovo pa tako i leteće tanjure i svijetlost koja sije na nebu

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-