VELIKA PIZDA

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: SEX & SEX SATIRA

Pisao sam o kurcu od 25 centimetara i svemu+ što ide u taj termin, od želja do stvarnosti koja je neumoljiva.
Kad vam netko kaže VELIKA PIZDA na što ćete prvo pomisliti………………e , tu sam vas čekao.{++++}
U tome i je razlika.
Kad neko kaže veliki kurac, pomislite na muško spolno udo ( ha ha ha ), ali kad vam neko kaže velika pizda – sjetite se na nekoga frenda koji vas je više puta u životu zajebao.
Ha, koja fora.
Baš si pizda i to velika.
Trebali bi zapravo reći, da ženska između nogu ima veliku hulju.
Ili zamislite situaciju svučete se, kita vam stoji do brade , ona otvori noge, a vi umjesto njene pizde – vidite vašeg nekadašnjeg najboljeg frenda – i ništa od sexa.
Prođe vas volja , a taman ste ga bili zaboravili….
I sad se upravo želim skoncentrirati, na pravu pravcatu pizdu – i taman kad to napravim vidim jednog frenda s kojim sam dugo godina svirao –  stvarno velika pizda.
Ajmo još jednom , ali sada ću se maksimalno skoncentrirat i misliti na dlake , klitoris, male usne rupu i šupak koji se nazire ispod nje.Ne smijem misliti na njega, ni u ludilu, iako velika pizda u mojoj glavi hologramski preslikava njegovu facu….
Šta je to velika pizda?
Kakva je to pizda, vidljivo velika ili izgleda neupadljivo, a kad ono ne možeš očima vjerovat.
Moram vam zapravo najprije obrazložiti, zašto sam napisao post o kurcu od 25 cm.
U jednom djelu posta, ispričao sam vam, kako je neugodna situacija, kad vam se digne, a ona se pčne smijat   i kaže vam da vam je mali.
Ona je prije toga bila u vezi sa tri tipa, koji su bili dobrano preko 20 cm i više.
Nikad nije bila ni sa kim, tko je bio normalne veličine.
Kad joj se to desilo, umrla je od smijeha.Vrlo neugodno.No evo i druge strane priče.

Zamislite da imate sex sa 100 partnerica koje imaju veliku pizdu, kad kažem veliku onda stvarno mislim veliku.
Zamislite samo koja je to BED karma.Dobro jednom,dva, pet , 10 puta, ali zamislite 100 i više puta zaredom.
Takav muškarac će sigurno misliti da ima jako mali kurac.Jer kad god ga stavi, to je ko da si ga stavio u kantu tople vode. Sve do jednog dana kad se je desilo ovo:
Prije nego se je desio sex, vodio se je razgovor ,gdje je ona rekla, da voli kad tip ima dobru batinu.
Malo po malo, razgovor je potekao u tom pravcu, a ostalo je učinila votka i juice. I tako nekoliko tura.
Kad je situacija došla do kulminacije, rekao sam joj iskreno u dobroj nadi da nemam veliki kurac – ili sam ja bar tako do onda mislio.Ona je rekla da nema veze i završili smo u hotelskoj sobi u Poreču.
Ja sam imao 32 godine, a ona 43. Svukli smo se i bili smo nabrijani – i od razgovora i od ljeta i vrućine, ali i od želje da se dobro izjebemo.Kad smo se konačno razodjenuli, pogledala me je i rekla:
Ooo, pa nisi ti baš tako mali. Dobro smo se izjebali.Nakon toga razmišljao sam o njezinom komentaru, da li je to bila samo utjeha ili se iza toga nešto krije – možda istina. Nema tog muškarca kome to nije važno – laže ko pas.
I evo nas konačno kod velike pizde.
Po redu.
Situacija  prva.Mjesto auto. Vrijeme iza pola noći, jedne Augustovske ljetne noći.
Klasika žvalimo se i otkopčavamo, vadim joj najprije jednu sisu, pa drugu, pa je skroz raskopčam.
Zatim njena ruka petlja po mojem šlicu, pa moja ispod njezine ljetnje haljine,dolazim do prve barijere – gaćica
i pod prstima osjećam vlažnost.Vješto mičem jedan rub nogavice od gaćica u stranu i mazim je po mačkici…šta…..molim….mačkici…ne to nije moguće. Prestajem je žvaliti i rukom probavam, da li sam ja to na pravom mjestu, tražim da napipam otvor, ali mi je cijela šaka već utonula unutra bez ikakvog , ama baš ikakvog otpora.Povučem ruku k sebi unatrag, ali ne osječam razliku, jedino što mi kazuje da sam vani je što je u autu friškiji zrak, pa mi hladi ruku koja je vlažna od njezine…šta je to….alien..ili..kako bih to nazvao.
Pa ruka, odnosno šaka mi je prilično široka i jaka,ali ulazim nutra i van bez ikakvog otpora.Ne mogu vjerovati, sve se dešava u sekundama i za to vrijeme oslobodila je moju čačkalicu iz gaćica i miluje ga.Glupo se smije faca je sva blažena i ne pokazuje nikakvu posebnu zainteresiranost ili očaj.Vraćam ruku unaprijed i uspijem ući unutra  pa sigurno do pola lakta.Ona na sedmom nebu.Uhvatila me za ostatak ruke i hoće još dalje .Osjećam pod prstima uterus ..kraj pizde, poput nekog ginekologa.Ona se smješka i ne govori ništa, a zatim kaže da idemo na zadnji sic.Ja sav u strahu.Koma. Šta ću sad napraviti? Od šoka i iznenađenja totalno sam izgubio erekciju,
Jebote zadnji sic,Šta ću ti tamo stavit unutra – nogu.?..Ona uporna.
Odosmo mi otraga .Bila je jako strpljiva i uporna te ga je povratila iz nesvjesti.Zadigla je noge, a ja sam u sebi rekao ma jebeš sve -šta bude bude.To je bilo ko da sam se kupao gol, u zimskom bazenu u Terme Čatež-u.Nisam ni znao gdje mi je moj pišonja, a  u jednom momentu sam karao i sic od auta -ili mi se je  to bar tako činilo.
Promatrao sam je, ali nisam kužio čemu služi moj štapić, zabijen u rastopljeni sladoled. Bio sam mokar od njene vlažnosti do koljena. Čak  ni sutradan nisam mogao uz svu toplinu koja je vladala vani, osušiti zadnji sic.
No to nije sve.Glavno tek slijedi.
Sutradan nakon svirke izašli smo na cugu i opet popili par votki sa juice-om.
Ovoga puta ona je predložila da idemo kod nje u hotelsku sobu.
Dok se je ona tuširala, ja sam gulio naranču koja je bila na stolu i klopao,uživao, polako , gol, čekao je na balkonu hotelske sobe u mraku.Došla je zapalila cigaretu, poljubila me i uvela u sobu.Upalila je malu noćnu lampicu i legla na krevet podbočivši se na laktove.Rekla je da sa stola donesem jednu naranču i da je uhvatim u ruku čvrsto.
Zatim je otvorila svoju špilju i zatražila da uđem rukom i narančom unutra.Mislio sam da se zajebava, no kad je raširila noge i uhvatila me za ruku vidio sam da je potpuno ozbiljna.
Vjerovali vi to meni ili ne, ja sam zajedno sa narančum u ruci ušao u nju bez ikakvog otpora.,
To je velika pizda.Imao sam kasnje, svakakvih cura nažalost jako širokih i dubokih.Kad sam konačno prvi put bio sa jednom normalnom, nisam ga ni mogao stavit do kraja – jer nije stao.Tek sam onda nakon dugo godina shvatio, da sam imao partnerice sa jako velikim pizdama.To je tako rijetka mogućnost, da je to upravo fantastično.Mnogo više i češće su žene sa širokom i dubokom pizdom od obdarenih muškaraca.I na kraju nemojmo nikad zaboraviti,da tamo ipak izađe čitavo malo dijete, koje se rodi – baš kroz veliku pizdu.
I uzalud sam slušao svoje prijatelje muzičare, koji su bili sa curama – tako uskim, da nisu mogli ni prst staviti unutra, a ja sam šutio i nisam govorio ništa, jer meni to nitko ne bi ni povjerovao.
I na kraju mogu vam reći samo to, da mi je takvih žena iskreno žao, jer – em što žene inače teško doživljavaju orgazam, em što su još i jako široke i duboke, tako da njihova nesreća je stvarno velika.Srećom da je neko izmislio drkanje – to spašava situaciju.
I na kraju nije mi bio cilj iznositi nekakve trofeje iz mog sexualnog života , već mi je cilj bio reći drugim ljudima kojima se je to dešavalo ,kojima se to dešava i kojima će se to tek desiti, da je to normalna stvar i da se zbog takvih stvari ne zabrinjavaju.Nažalost vrlo je malo ljudi koji o tome javno govore , meni je to sasvim uobičajeno, ništa posebno – velika pizda.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-