VIDLJIVE STVARI OKO SUNCA

Posted by Pas at 14/03/2014

Category: OBAVIJESTI I RAZNO

DSC03233cont

Pratitelj mog facebook profila poslao mi je ovu fotografiju, snimljenu 12.03.2014 na kojoj se jasno vidi objekt koji stoji uz samo sunce, ne radi se o lensflare-u, jer tako veliki lensflare ne postoji.

Ovako:
Od 11.03.2014 počeo sam voditi dnevnik, zaprašivanja neba i to iz vrlo sigurne i osnovane sumnje, da se zaprašivanjem isključivo nešto sakriva i da je sve ostalo samo ugodno sa korisnim i nije primarna funkcija zaprašivanja neba. Dakle smatram da se u određene dane vidi ili nazire, nešto uz sunce, ali ne svaki dan, što je jučerašnja fotografija koju sam dobio u inbox i potvrdila.
S toga bih vas molio za pomoć.
Trebaju mi pouzdane osobe, koje će mi dojavljati zaprašivanje neba sa raznih područja (regija i država) i koje će mi dojaviti kad se zaprašiivanje počinje vršiti i gdje se vrši – strana svijeta, grad, država, znači za vrijeme izlaska ili zalaska sunca, kao i sat sa kojim su to počeli raditi. Znači, ako mi dojavljujete zaprašivanje na istoku, pri izlasku sunca, potrebno mi je, da utvrdite točan sat kad su to počeli raditi.
To se odnosi i kad zaprašivanje/križanje počinje u podne, ili oko podne. Samo ako se organiziramo, možemo doći do nekakvih rezultata.
Pri tome je bitno, da slikate sunce kvalitetnim mobitelom ili fotoaparatom u čim većoj rezoluciji, kako bi te fotografije (na kojima bi bilo dobro da piše i datum kad su snimljene) pomno pregledali i usporedili, jer i svaka najmanja promjena obilka forme Sunca, može nam pokazati da se sa tim nešto sakriva – a sakriva se 100000%.
Da zaključim .
Treba mi više osoba, koje su normalne u glavi i koje su voljne sudjelovati u ovom pokusu. Za tri četiri mjeseca, dobiti ćemo matricu ili patern kretanja toga što se nalazi uz Sunce, a možda i prije – jer je činjenica, da se ne šara i ne križa svaki dan, a to znači da za to nema potrebe, jer se tih dana taj objekt, koji je vjerojatno iza Sunca – ne vidi. U svakom slučaju trošak kojeg su oni uložili u taj projekt, nadmašuje svaku našu maštu, pa s toga vjerujem i mogu zaključiti, da je to od iznimne važnosti, da čovječanstvo ne sazna za to.
U ostalom vrlo je lako uvaliti nekakvu sumnjivu kemikaliju u te mlazeve, i dati lažni iskaz o njenoj štetnosti, samo kako bi se skrenula pažnja sa pravog razloga ispuštanja te zavjese. Razmislite, postoje potpuno nevidljivi i bezbojni otrovi, sa kojima nas mogu zaprašivati, bez da bi znali za to, zašto bi nam pokazivali otrov koji svaka budala može vidjeti. Chemtrailsi su zavjesa koja sprečava da nešto vidimo – što ne smijemo znati i ništa više. Znamo dobro tko sjedi u labaratorijima, koji ispituju te sadržaje, kao i tko sjedi u NASA-i, ali i na svim drugim rukovodećim mjestima u svim državama. Molim vas da mi se javite u inbox ili na mail ukoliko se zatinteresirani za suradnju na ovom projektu.
Ovo je svakodnevna usputna obaveza ali je obaveza. Za fotografije je obavezno da na njima bude datum, a može i sat, kad je snimka nastala. Onog momenta kad prepoznam patern, ili matricu, kretanja tog objekta prekinuti ćemo akciju i obavijestiti ću vas i javnost do čega sam došao i što sam otkrio. Zahvaljujem unaprijed.Vaš identiitet neće biti objavljen

ORIGINALNA FOTOGRAFIJA

DSC03233

 

FOTOGRAFIJA SA DODANIM KONTRASTOM

DSC03233cont
EMBOSS FOTOGRAFIJA

DSC03233emboss DSC03233emboss2 DSC03233emboss3

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-