VRIJEME I NJEGOVO NESTAJANJE

Posted by Pas at 14/01/2013

Category: RAZMIŠLJANJA

Stvari su počele isplivavati na površinu, više ne treba čekati čitavu vječnost da se nešto sazna, a sve to zahvaljujući vremenu koje vjerovali ili ne – NESTAJE.

Može li vrijeme nestati?

Što je zapravo vrijeme?

Tko ga je postavio i o kakvoj se tu zamci radi pokušati ću objasniti glasnim razmišljanjem,..kao i uvijek.

Gdje zakvačiti početak ovog problema ili činjenice ?

Svaka stvar u ovom svemiru, u kojem se mi navodno nalazimo, ima svoje ime ali i prezime, odnosno još preciznije – ima svoju frekvenciju. Kako je pojam frekvencija možda običnom čovjeku preteška za shvatiti – a i preslužbena, probati ću frekvenciju opisati ili približiti običnim jezikom, običnih ljudi.

Ne znam da li ste ikada doživjeli npr., da glasnim slušanjem muzike (u jednom momentu, ali samo na jednom mjestu, u nekoj pjesmi koju slušate) zatrese se vaše staklo na prozoru. Ono se je zatreslo zbog toga što je određen ton iz zvučnika pogodio frekvenciju toga stakla – ali samo djelomično, jer u protivnom staklo bi se rasprsnulo na stotine djelova. Taj ton se je USAGLASIO sa položajem i materijalom tog predmeta, odnosno stvari – prozora ili stakla, no ako malo bolje razamislite, primjetili ste da se to dešava samo na jednom ili dva mjesta te pjesme i da na taj ton reagira, samo vaše staklo na prozoru, dok je vaza na stolu ostala nepomična,..ili čaša…to je zato jer ta dva predmeta imaju svoju točku vibracije koja je različita od prozora i nalazi se u nekom drugom tonalitetu.

Vjerojatno ste već čuli, kako operna pjevačica, može glasom puknuti čašu,..to se dogodi onda kada ona tonski pogodi tu frekvenciju ili ton koju ta čaša ima.
Mislim da bi to za nekakvo jednostavno objašnjenje jednom laiku bilo dovoljno.

Svaki čovjek ima svoju frekvenciju, ali ona nije poput stakla ili čaše, ili vaze, ili drveta, mnogo je sofisticiranija i različita, jer čovjek nije predmet ili mrtva materija. To zapravo znači da kad ja pomislim na nekoga (a misli su valovi i frekvencija) ja sam zapravo stupio u kontakt sa vama i to ne bitno da li ste živi ili mrtvi. Znači svaki od nas ima svoj broj odnosno frekvenciju na kojoj živi ili djeluje,..misli. Na tom principu dleluje telepatija, koja je nekim drugim «patentima» koji su uključeni i koji rade, ometa taj vid komunikacije među ljudima. U zadnje vrijeme, taj njihov patent slabi i pojačava se telepatija. Uzrok tome je najvjerojatnije kometa ili komete (osobno mislim da je jedna)  koja je svojim jakim elektomagnetskim poljem napala «patent» i mrežu, onih koji su je tu postavili.

Da preciziram.

Ako idem ulicom i viknem Hej Markooo.., svi koji se zovu Marko ali i koji su me čuli – okrenuti će se…znači da je moja informacija (frekvencija) koju sam odaslao, nedefinirana  i nije dozvala samo onog Marka kojeg sam ja zvao, već su se na cesti okrenuli svi sa imenom Marko, ali ako viknem Marko Marković okrenuti će se samo taj koji se tako zove, posebno ako koristim neki nadimak, onda sam zvao dosta precizno, ali kad bih ga zvao imenom, prezimenom, nadimkom, imenom majke, oca, po OIB-u, po JMBG-u i kućnoj adresi, okrenuo bi se sigurno samo taj kojeg sam zvao. Naravno tako nešto je nemoguće, jer je to predugačka informacija.

Frekvencija mjeri se u hercima Hz (Hertz) pa tako npr Marko Marković živi na 11356 Mhz, a taj broj sadrži samo njega – koji sadrži tu čitavu informaciju i nepogrešiva je. To znači da ja tog Marka, mogu naći u bilo koje vrijeme, bilo gdje se on nalazio na Zemlji – a možda i u svemiru…To je poput radio stanice – namjestim na Marka i sa njim imam momentalnu komunikaciju.

Ono što je važno za reći je da je na žalost, ta komunikacija zlorabljena, sa jedne druge strane, kojom se upravlja putem HAARP-a. Kako sam rekao, čovjekove misli djeluju na određenoj frekvenciji. HAARP-om je moguće putem ultra dubokih valova, proizvesti frekvenciju koja može ući u vaše misli i natjetati vas ..da se ubijete, počinite zločin, da budete pospani ili da budete bezvoljni i prazni ali i obratno. Zapravo putem HAARP-a se može kontolirati vrijeme ali i osoba, ali i da  zaboravite na vrijeme….

Evo kako se to radi.

Najgora stvar koja ti se može desiti u svakodnevnom životu, je da zakasniš na posao ili u školu, na autobus, u kino, na spoj..i da ne nabrajam. Netko se je strahovito složenim sistemom i aparatom koji funkcionira u praksi, potrudio da zbog toga trpiš ozbiljne konsekvence.

Npr. nakon 30 ili 40 neopravdanih sati – izbacuju te iz škole, možeš zbog kašnjenja izgubiti posao, možeš zbog kašnjenja izgubiti i život –ako se radi o ustanovi koja bi ti u zadanom vremenu mogla spasiti život,.. vlakovi i autobusi voze po vremenskom redu. Domino efektom to djeluje psihički na čovjeka i čovjek je zapravo zbog toga u stalnom stresu, nenaspavan je i umoran, opterećen je strahom da ne zakasni. Dodatnu popularizaciju vremena naprvili su i skupi i prestižni satovi, koji svojom cijenom označavaju status nositelja u društvu, ali najveći zajeb leži upravo u raznim natjecanjima, gdje je vrijeme od strahovito važnog značaja. Izmislili su tko će brže trčati, voziti auto, spustiti se skijama niz brijeg, sve su utakmice sa loptom ograničene vremenom i uvijek je u pitanju nedostatak istog. To nas toliko zavede, da se uživimo i sa stresom se koncetriramo i posmatramo utakmice i preostale minute, sekunde, desetinke i stotinke, stalno mjereći vrijeme fokusirajući se na to.

Satovi su posvuda, na radiju, televiziji, po gradovima, na CRKVAMA!!! Crkva svakih sat, pola sata, kvarat sata, zvoni i označava TOČNO VRIJEME koje nam se uvlači u podsvijest, pa mi spavamo u stresu pored satova, jedemo, pišamo i seremo , mjerimo koliko traje jebačina i ko duže jebe i ko u nakon koliko minuta svršava…strašno…

Zamisli ti  spavaš, a crkva zvoni i govori ti zvukom koji vibrira(frekvencija) koliko je sati i ti podsvjesno u stresu primaš vrijeme u snu. Ti to čuješ…

To me podsjeća na hipnotizera, koji uzme džepni sat u ruku na lančiću, i počinje ga pomicati lijevo desno, da se ljulja ispred vaših očiju i vi vidite samo sat, zanemarujući čitavu prostoriju i svijet oko vas, a hipnotizer vas tog momenta iskoristi, kako bi preuzeo kontrolu nad vama. Probajte sagledati vrijeme, kao na nešto, čime ste odvojeni od stvarnosti.

Mi hodamo po crti u krug. sat je crta po kojoj hodamo, odnosno vrijeme, sat je samo upozorenje, subliminalna poruka koja nas ograničava u svemu,..moram ići zakasniti ću…
Svatko tko nigdje ne radi i slobodan je, zapravo je opasnost po sistem, jer bi u ne brigi za to vrijeme, počeo primjećivati stvari, koji drugi ne primjećuju. Ja sam jedan od takvih , i ako sam još uvijek vezan za vrijeme i strašno me smeta kad moram nekamo žuriti, da mi ne zatvore to kamo idem.

Ali to nije tako bezazleno, sve je to dobro izračunato i služi svrsi.

Može li se ukrasti vrijeme i kako?

Sasvim vam je jasno, da netko ne može ukrasti odjednom 10 sati, jer bi se probudili umjesto ujutro, kasno navečer ili poslijepodne i to bi bilo malo previše sumnjivo.

Dakle mora postojati način za krađu vremena.

Ja ću kao i uvijek baviti se vlastitim primjerom.

Nestalim vremenom.

Već sam pisao na blogu, da mi se je desilo, da čitav dan mislim da je utorak, kad ispadne da je PETAK. Taj moment kada mi je to u nekoliko navrata supruga saopćila, imao je strahoviti fizički efekt koji je to ostavilo na mene i moment kad sam primio tu informaciju gotovo da mi je pozlilo od šoka i zavrtilo u glavi. U nevjerici sam prazno gledao ispred sebe, ne shvaćajući činjenicu da je petak. Na žalost to se nije desilo jednom i ne uvijek sa istim brojem dana. Zatekao sam se, kako živimo jedoličan patern života, u kojem su nam se počeli pojavljivati «deja vue» efekt

Koliko vi god mislili da vam je život raznolik i bogat događajima, mi se zapravo krećemo u zadanom krugu i vrtimo se unutar njega. Taj krug može biti jako mali, ali može biti i jako veliki. To je idealna situacija za manipulaciju. U filmu Dark City koga možete pogledati tu:  (http://www.filmovizija.com/strani-film/dark-city-1998-video_d9d86e6e3.html )

prikazan je na jedan vrlo neobičan način, kako se krade vrijeme,.. ali i prostor.

Film Cloud Atlas, je usko povezan sa tim filmom, ali oba filma su povezana sa Matrixom, pa bi mogli od njih napraviti trilogiju i morati ćete ih pogledati više puta, jer nisu baš laki za razumjeti, zbog toga što se kose sa ovim znanjem i sviješću koju imamo i živimo.

Ne žurite.

Filmove treba pogledati nekoliko puta kako bi uhvatili bit poruke. Nakon toga shvatiti ćete da smo mi tu ipak žrtve i zatvorenici i da živimo strahovitu patnju kojom se netko hrani (posjetite stranicu www.planetXtube.com ) i pogledajte 14 videoklipova vezanih za Nibiru i Planet X pa ćete moći shvatiti o kakvim se tu stvarima radi. Vrlo transparentno objašnjeno a nakon toga ćete početi primjećivati stvari oko vas drugačijim očima,..ja jesam i vrlo je efektno i edukaciono

Vrijeme je relativno, a relativno je naročito kad ste u prirodi i ne mislite na njega.
Priroda i život u prirodi, daleko od svega, potpuno ubija vrijeme kakvo poznajemo, naprosto ga ukloni i oni momenti dok ležite na travi i gledate u nebo su beskonačni.

Zašto?

Zato jer oko vas nema aparata, koji pokreću vrijeme, ako ništa drugo ono prolazi sporije , niste umorni, budite se rano sa suncem odmorni, dok bi kod kuće da se ustanete u to vrijeme, zijevali od umora, no vi ste odmorni, navečer legnete ranije ili ne, to ovisi o vašim potrebama, ali vam ujutro ne nedostaje sna. Dan je beskonačno dug, ali samo do onda, dok ne dođe dan za povratak u kolotečinu i počnete se raspitivati za vrijeme i ciljano se spremati slažući si unaprijed scenario i radnje koje slijede.

Požuri jer će mrak, da nas mrak ne ulovi, ili moram biti doma u 7, jer moram ovo ili ono, požuri bus nam ide ili vlak tad i tad, ili požuri moram stić natankat auto, jer pumpa radi do tad i tad…

Da li sad vidite, kako nas ta ograničenja vraćaju u hodanje u krug, sa postavljenim satom i vremenom.

Mi smo sa vremenom zarobljeni.

Hipnotizirani

Vratio bih se na nestanak onih 7 minuta. Što bi to točno značilo i zašto su nas prevarili i još nas varaju za vrijeme,..vjerovatno zato, jer to ima veze sa položajem planeta, jer ako ima višak vremena, to znači da se je Zemlja približila Suncu i putanja joj se je skratila i nastao je višak vremena,..jednostavno, a to bi značilo da je Zemlja gurnuta, a to opet znači ono što nikako ne bi smjelo značiti – nešto ju je gurnulo. Može li kometa gurnuti Zemlju, naravno da može, ako je jako velika, poput planete, ali ako je to nekakva gruda zemlje i snijega – teško. Logika dakle kaže, da je nešto veliko gurnulo Zemlju. A to već štima…i opravdava krađu vremena.

Na kraju, ne mogu da ovo ne spomenem. Svake godine ( a ja ih imam 53 i vjerovatno mnogo više od većine vas koji čitate ovaj blog, pa sa time je i moje sjećanje i iskustvo veće i bolje za uspoređivanje) prije Božića i Nove godine pa i Sv.Nikole osjećao se je jedan praznički ugođaj jednostavno bih rekao, da je nešto bilo u zraku. Taj sat u tjelu kojeg imamo je nevjerovatno točan. Ti dani u godini bili su posebni i uvijek su bili i tako su potencirani,.. kroz tisuće godina. Zadnje dvije godine, uopće nemam osjećajm niti da je Božić, ali niti da je Nova Godina, užasno mi nedostaje onaj bio sat kad doazi Nova Godina. To traje već dvije godine. Nakon što sam pronašao onaj lap top na kojem nedostaje 1:23 h  u satima i osam dana u danima, duboko sam se zamislio, da li je stvarno datum koji mislimo da je.

Nakon toga primio sam od jednog čitatelja mail u kojem on kaže:

Poštovani,
volio bih malo rastumačiti dokaze koje ste prezentirali u vašem članku pod naslovom: “Vrijeme? Koje vrijeme?”.

Prva činjenica je da se sat na windows mašinama upravlja iz BIOS čipa. Za njegov radni takt zadužen je kvartzni kristal frekvencije ni manje ni više (uvijetno rečeno) 32.768 kHz tj. 32.768 otkucaja u minuti. Zbog konačne točnosti prilikom izrade kristala može doći do odstupanja te vrijednosti od gubitka 10 sec/dan pa onih najpreciznijih od 0,000 001 sec/dan. Uzmimo za primjer prosječno kvalitetan kineski kristal koji ima točnost od 1 sec/dan. Jednostavna matematika nam kaže da će u 5 godina sat bez korekcije izvana biti u plusu ili minusu od 365 * 5 * 1 sec/dan = 1825 sekundi tj. 30 minuta. Starenjem se situacija kod komercijalnih kristala pogoršava te se točnost smanjuje, u istih 5 godina zbog starenja izgubit ćete ili dobiti ovisno o kristalu oko sat vremena. Pa će tako ukoliko se sat automatski ne ažurira po nekom točnijem oscilatoru biti sat vremena u plusu ili minusu nakon 5 godina rada. {sve izneseno drastično se mijenja s uvijetima u kojima kristal radi ili s godinama rada}

Nadalje…

Napajanje BIOS čipa u vrijeme kada je računalo isključeno iz električne mreže izvedeno je pomoću litijske baterije. Ono što znamo o litijskim (plosnatim) baterijama je da posjeduju (relativno dugo) ali ipak konačno vrijeme čuvanja naboja tj. držanja napona potrebnog za rad automatskog sata unutar BIOS čipa. To vrijeme u neopterečenom stanju iznosi po izlasku iz tvornice 10 godina, a prosjek u spomenutoj aplikaciji jest oko 5 do 7.

Suma sumarum, datum koji ste pronašli prilikom uključenja računala odnosi se na “nulte vrijeme” ugravirano u trajnu memoriju BIOS čipa. Kada je originalna baterija izgubila sav naboj, sat je prestao brojati i resetirao se na početnu vrijednost koju mu je unio proizvođač u samu jezgru.

Koliko minuta/dana smo izgubili kada je računalo zadnji puta bilo vremenski ažurirano (ugođeno) preko interneta nikada nećemo saznati jer s nestankom struje u back up bateriji to vrijeme je izgubljeno iz memorije!

Prva službena verzija WinXP prema dostupnim podacima pojavila se 2001. godine. Zanimljivo je da se vrijeme koje računalo pokazuje zapravo odnosi na 13 minuta prije početka famozne Y2K. Odabir tog vremena kao ‘početnog’ logično je iz razloga provjere kompatibilnosti BIOS sustava sa četveroznamenkastim brojenjem godina. Ja kod kuće još uvijek imam VHS video koji broji samo zadnje dvije dekade tj. do 99 pa opet od 00.

Zašto je netko bacio računalo ne znam? Isto tako postoji li mogućnost da se vrijeme krade od strane elita ne znam? Ono što znam rastumačio sam iznad, a system logovi vam mogu pokazati točno vrijeme i datum kada je računalo radilo – ravnati se po podacima iz explorera je ofrlji posao. Ako ste toliko upoznati s računalimo koliko ste opisival vaš rad s njima u starim člancima to bi trebali znati.

Srdačan pozdrav!

Očekivao sam takvu reakciju , zapravo očekivao sam da će netko reći da sam vratio vrijeme na lap topu unatrag i da lažem jer na žalost sa takvim ljudima najviše komuniciram i takve komentare najćešće čitam- ali nisam , pa to može učiniti svaka budala. i snimiti kamerom i postaviti na youtube.
Napisao sam mu na taj mail odgovor:

XY sve mi je to poznato što si napisao i očekivao sam takvu reakciju od nekoga tko se u to razumije. Zapravo, očekivao sam da će netko reći da sam pomjerio JA datum unazad, pa da varam ljude,..ali nisam. Prvi odmak vremena sam primjetio nestankom 7 minuta tokom 2012 godine. Imam službenu potvrdu da se krade vrijeme i kako se krade i tko ga krade i po čijem naređenju. Ljudi koji čitaju moj blog, redovno mi se javljaju u svezi ovog problema najprije sa velikom nevjericom, a kad imaju mogućnost da to provjere ostaju iznenađeni. Mene ne brine godina na lap topu, već me brine vrijeme, koje je oko sat i pol razlike. Sada bih ti trebao još nešto napisati, ali to nije za ovakav vid komunikacije, no da ti kažem da se to događa samo u Hrvatskoj, jer izgleda da kod nas se ne sprovodi nešto što se sprovodi negdje drugdje, u ostalim državama USA, Britanija, Njemačka…itd. Ono što je mene osobno u ovom slučaju zabrinulo, je jedan detalj,kojeg ću sada podjeliti sa tobom. Imam strahovito puno elektronike u kući, još od malih nogu, sa elektronikom sam radio i odrastao – takav mi je bio životni put, da bih ga paralelno zamjenio, dopunio  dodatno sa kompjuterima. U jednom momentu imao sam 40 kompjutera u kući – svojih kompjutera koje sam umrežio i radio svakakve pokuse sa njima. Na kompjuteru sam po 16 sati na dan ( sada manje) 1987 kupio sam jedan Yamaha-in sequencer QX5, koji je imao bateriju koju danas ima BIOS u kompjuteru , dakle 3,3 V baterija je imala “garantni rok” od oko 10 g. Nikada je nisam mijenjao ali uređaj još radi a ne koristm ga već sigurno 10 godina – dakle to ne štima…
Sad bih se vratio na bit problema. Kako sat u biosu ima svoje parametre, sa kojima je programiran i brzina sekunde koja se “vrti” ima svoj tok i brzinu, koja sigurno u odnosu na atomski sat ima i odstupanje, ali nema tako drastično odstupanje. Dakle uzmimo tvoju teoriju (ali i moju) da se je sa laptopom desilo upravo to što si naveo – priznajem takvu mogućnost, ali pazi sada,.. onog momenta kad je sat krenuo, krenuo je po logaritmu koji je upisan u tom programu koji ga pokreće.
1. Godina ne mora biti bitna
2..Datum ne mora biti bitan
..ali vrijeme na satu  je bitno, jer se nalazi na trayu ekrana , desktopa i vidljivo je vlasniku. Windowsi se sinhroniziraju po time serveru, sam vlasnik laptopa je sigurno prilikom instalacije podesio sat. To zna svaka budala, ali podesio ga je kao laik, iz Windowsa a ne iz biosa.
Razlika u vremenu u satima, ali i danima, preblizu je da bi bila netočna.
Ako sam ja u toku godine uhvatio da varaju 7 minuta – a varaju sigurno i to ne samo za vrijeme, već i za druge stavri (ali ljudi su glupi ko kurac i ni kurca ne vide) onda je vrlo lako računicom doći do tog rezultata. Pitanje je samo tih 7 minuta, kad je i u kojem roku nestalo. Ako uzmemo u obzir, da je nestalo u toku jedne godine – što je najmanje što mogu zamisliti onda 7 minuta puta 5 godina je 35 minuta ,ali na satu nedostaje oko sat i pol.
Da se nisam uvjerio u tu situaciju sa 20 mobitela i još jendim kompjuterom (novim kompjuterom) koje nije radilo od januara 2012 do Septembra 2012 nikada to ne bih saznao. Zar nije čudno da na svim uređajima koji su bili uključeni i narihtani na točno vrijeme – a zatim ugašeni, SVUDA nedostaje 7 minuta. Kakva je to jebena slučajnost. To je malo previše slučajno. Mislim da se i ti i ja, previše oslanjamo na zadane parametre, kojim su pokrili upravo takve stvari. Laž je vrlo dobro složena i pokrivena. Ta laž nije na razini našeg laganja kojim se običan čovjek služi svakodnevno za života – ta laž je kreirana kroz znanost – a mi se krećemo unutar tih parametara znanosti i nitko se ne usuđuje (a zbog javne sramote i prozivanja) bobu reći bob, a popu pop. Sve što znaš je laž, ali sve, bazirana je na nekim činjenicama  i to je čini uvjerljivom. Hvala ti na javljanju očekivao sam takvu reakciju, ali sa uvredljivim tonom. Drago mi je da je tvoj komentar uračunjiv i pristojan i argumentiran. Lijepi pozdrav.

Previše je čudnih okolnosti u igri da bih ravnodušno posmatrao što se dešava. najbolje je kad me netko pita za dokaze..to mi je mrak, ..šta ti ljudi misle tko sam ja ..ja da vam dam dokaze za nešto što se krije i od znanstvenika koji su jako dobro upućeni u stvari oko sebe – koliko jesu.  Nisam znao da tako visoko kotiram. Ja sam sasvim običan čovjek koji gleda oko sebe i nisam uzeo ono što su mi ponudili pod pravilo da se toga držim i zato vidim i primjećujem to što vidim.

Imate li bilo kakvih saznanja ili primjećivanja u svezi vremena  podjelite to samnom možda mi je nešto vitalno promaklo..

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-