WINDOWS 8 – KONAČNA PREDSTAVA PRVI DIO

Posted by Pas at 03/06/2012

Category: RAZMIŠLJANJA

Kad bi izračunali odnos, odnosno vremenski razmak, između izlaza operativnih sistema Windows tokom godina, došli bi do jedno vrlo čudnog vremenskog razmaka. Najme, sistemi su u prosjeku izlazili recimo svake tri godine, no nakon izlaska Windowsa XP, nastalo je gotovo šestogodišnje zatišje.
2001 godine u Microsoftu je došlo do očito nekakvog zastoja ili promjene, jer prvi naredni OS je izašao tek 2006 godine (VISTA). Ali oni koji se dobro sjećaju i koji prate pojedinosti oko operativnog sistema Windows, sjetiti će se da je nakon Windowsa XP bio u najavi LONGHORN (naziv za Nibiru je rogati planet ili horned planet) koji nije nikada ugledao svijetlost dana na tržištu iako je bio najavljivan da će to biti nešto strašno veliko i tehnički nadmoćno. Izašao je samo kao pokusna ili pripremna test verzija, no ljudima je u podsvijest odaslana poruka HORN- rog, rogata životinja… Primjetili ste da nije postojao niti jedan operativni sistem koji se je zvao Windows 4, Windows 5, ili Windows 6….ali postojali su operativni sistemi Windows 1. Windows 2, Windows 3,…. pa 3,1 i nakon toga Windows su prešli na broj 9, pa smo imali Win95, Win 98, Word 97 itd. Win 2000, Win 2003, Win 2008. Vidljivo je, da je Microsoft sa Windows 7 izdanjem, se vratio na stari način imenovanja OS.
Zašto?
Što je toliko interesantno na brojkama 7 i 8, da su se odlučili baš na tom nizu nastaviti nizanje svojih novih OS.
Palo mi je na pamet, kako bi vrlo lako moguće bilo, da slijedeći niz u nazivu bude, Windows 9 , zatim će za Windows 10 izmisliti neki novi naslov i neće ga izdati pod tim nazivom, ali će zato izdati Windows 11. Ovdje konačno izlazi numerologija na vidjelo, ali i promjena koja je nastala unutar Microsoftove «politike» – 2000 godine.
Pojavom Windows –a XP, Microsoft je drastično poromjenio logotip Microsofta. O tome što i kako su napravili – ugradili u logotip Windows-a 7, već sam pisao, a to je bila i jedna od okosnica teme moje zadnje 6-te knjige PROJEKT PLAN ET X.

Izašli su Windows 8. Ugledavši u lokalnim novinama novi logo Windowsa 8, samo se je definitivno potvrdio, sve što sam naveo za i u svezi Windows-a  7 – te je pojava i izdanje Windowsa 8 – definitivno potvrdila sve moje tvrdnje. Nisam sam to jedini primjetio.
Na internetu i putem facebook-a, upoznao sam još jednu osobu, koja je na svojoj stranici obradila ovu temu – a tu osobu i tu web stranicu, nisam od prije poznavao, niti bio na toj web stranici, no zapazili smo iste ili vrlo slične stvari u svezi tog logotipa.

Zašto Windows 8?
Da li je izdavanje Windowsa 8, iako su već od izdavanja Windowsa 7 prošle tri godine (pazite pojavljuje se broj 3, koji je vrlo znakoviti broj kod illuminata) bilo opravdano?
Da li je nova inačica tog OS (Win8) toliko bitno izmjenjena, da se je trebalo izaći sa novom verzijom OS?
Nije li se je moglo to «popraviti» običnom upgrade verzijom, poput servis pack-a, kao u slučaju Windowesa XP, za kojeg je izdano 3 velika servis pack-a i od tog OS napravila odličan i stabilan OS.
Nije.
Naravno da nije, zato jer izdavanje Windowsa 8, nema nikave ama baš nikakve veze sa Windowsima i njihovom novom verzijom, ali ima sa vremenom u kojem su izdani i to je čisti magijski obred sa numerologijom i sa ugrađenom simbolikom.
Kad bi običan čovjek (običan u smislu svakodnevan zaposleni čovjek koji živi na relaciji kuća –posao – kuća –posao) bio svijestan koliko su bitni ti simboli i simbolika, tim vrlo bogatim i moćnim ljudima, koji su se potrudili da od simbolike u javnom mijenju, naprave sprdačinu i ismijavanje (poput lansiranja Vidovitog Milana i njegovog Tarota) ostali bi iznenađeni, kako upravo ti bogati i učeni ljudi, koriste upravo tu nama smiješnu simboliku, za stjecanje svojega bogatsva, ali i za njegovu osiguranu i sigurnu budućnost. To je dovedeno do takve točke, u glavama naivnih ljudi, da čak i ovo što ću ja napisati, biti će tim individuama (koje su popušile nametnuto illuminati ismijavanje) – smiješno ili zabavno.
Može li čovjek biti gluplji nego što je?
Naravno da može, dovoljno je posjetiti neki HR forum, pa da vidite do kakvog intelektualnog dna, može otići čovjek, a upravo su takva mjesta podržana i financirana, od ovakvih moćnih ljudi i njihovih satelita, koji se trude da na takvim mjestima i portalima, imaju svoje ljude, koji će se pobrinuti da naivnog i neukog čovjeka koji se tu zatekne, obrlate i okrenu u svojeg vojnika a da ovaj toga nije ni svijestan, prigrlivši ga u svoju kompu, koja se sprda sa svim imalo ozbiljnijim faktorima i temama koji nas okružuju.
To se čini na dva načina.
Na tim forumima postoji dvije struje, u kojoj se korisnik može naći. Jedna je struja onih prigrljenih, koji se sprdaju sa ostatkom foruma, podržani od administratora foruma  i moderatora i ona druga grupa koja naivno sudjeluje u raspravi, misleći da je taj forum napravljen za izmjenu slobodnog mišljenja.

Prije sada već godinu dana napisao sam jedan post koji se zove https://igor-kostelac.com/2011/08/ravnoteza-svemira-nije-samo-nibiru-dolazi-i-cetvrti-igrac/ gdje sam spomenuo da u ovom svemirskom show programu u kojem se čeka na glavne glumce da stupe na scenu, čeka na četvrtog igrača – OSMICU !!!

Logo Windowsa 8 sadrži mnoge stvari, ali upravo je osmica ta, koja je od najveće važnosti i upravo je sad najbitnija.

Prvo i najuočljivije na logo-u Windowsa 8, je crno sunce, u donjoj polovini osmice, dok u gornjoj polovini osmice, ne baš nekim remek djelom dizajnera, nalazi se prozor (logotip Microsofta) koji prelazi preko bijelog sunca zaklanjajući ga.
Simbolički, prozor ima 4 boje, među kojima se nalaze RED GREEN I BLUE – tri osnovne boje, koje čine i od kojih se mogu napraviti, sve ostale boje u našem vidnom spektru. (hologram)
Opet bih se vratio na grupu Pink Floyd i na njihovu piramidu, sa albuma The Dark Side Of The Moon, na kojoj je prikazana piramida, na kojoj je sa jedne strane projecirana zraka – snop svijetlosti (informacija za hologram- blue beam) koja se na drugoj strani PIRAMIDE, manifestira ili pretvara u rašireni spektar boja, koji se širi i stvara lepezu – prikaza nečega (bilo čega),  jer je zadovoljen spektar u kojemu nam se nalazi vidno polje. Tako izgledaju zrake koje idu iz kinoprojektora na platno, kad ih gledaš sa strane – no na platnu se pojavljuje sasvim konkretna slika, koja te za vrijeme gledanja filma totalno obuzme i odvoji od reale u okolini.
Upravo je to cilj holohrama – odvajanje od reale.

 

Tako prozor na bjelom suncu bezobrano nam daje do znanja da se nalazimo u HOLOGRAMU, ali koga je to briga, tko uopće vjeruje. To je isto kao da maloj bebi pokažeš napeti kurac. Beba uopće ne kuži ni što je to kurac, ali ni zašto je napet – znači nula bodova, ali kod odrasle žene ili djevojke napeti kurac ima sasvim drugačije značenje – ne dvosmisleno, Toliko su bezobrazni da se rugaju ljudima, jasno ima dajući do znanja (i to crno na bijelom), da se nalazimo u projekciji holograma. No, ono što je važno za reći, nije samo jedna sličica, koja je jedina i koja pokazuje simboliku. Na nekoliko raznih sličica, jasno se nazire vješto ukomponirana priča, pa čak i ucrtana putanja Nibiru-a, planete koja okomito presjeca orbite planeta oko Sunca.

…ili prikaz kometa Elenine koji kruži oko Zemlje…

Postoji čitav niz detalja koji čine jednu smisaonu cjelinu. Ali jedan od najvažnijih, je razbijanje lanca DNK, kojeg je zamjenila nova linija DNK u obliku osmice. Na slici je jasno pokazana osmica koja je zauzela mjesto dvaju segmenata na logotipu Microsofta dajući dio znanja o promjeni , odnosno na drugoj fotografiji RAZBIJANJU DNK i implentiranju osmice u genetski kod ljudi. To dovodi u jasni i izravni značaj da se je, ili će se, ljudska DNK razbijanjem dovesti – umjetnim putem do neke nove vrste ili stanja ljudske DNK:

 

Ali sada se držite za stolicu, ovo što ću vam napisati ili otkriti, samo potvrđuje jedan moj post od opet prije godinu dana….
29.03.2011 napisao sam na blogu post pod nazivom
“KISIK GORIVO MATRIXA -KOČNICA ČETVRTOM DENZITETU”
https://igor-kostelac.com/2011/03/kisik-gorivo-matrixa-kocnica-cetvrtog-denziteta/ .
E, sad pazite o čemu se tu radi. Broj 8 sastoji se od dva kruga manjeg i većeg (oO) taj krug je u isto vrijeme i oznaka za KISIK (Oxygen), a kisik je atom.Oznaka atoma kisika je – slovo O, a oznaka za molekulu kisika je  O + O = O2,  a ona ima oblik osmice.

Ali tu nije kraj broja 8 u ovoj priči. Najme, kisik je osmi (8) element na periodičkoj tablici kemijskih elemenata, a da stvar bude još interesantnija, pogledajte i slijedeći kuriozitet:
Atomski (redni) broj kisika je 8

Relativna atomska masa je 15,999
Okrenemo li Realtivnu atomsku masu naopako, dobiti ćemo broj 1+5, 6+6+6 (666)
Odnosno 6,666 . Naravno ali to je samo slučajno…

 

Kao što sam već i pisao, kisik je ono što nas drži u ovoj iluziji od života. Nestankom kisika, nastupa SMRT, ali i mogućnost odlaska u više dimenzije. Znači gubitkom kisika, omogućuje se otvaranje novih dimenzija. Sadašnjom DNK koja je prikazana na Microsoftovom logotipu razbijanjem lanca DNK, koji bi trebao biti zamjenjen UGLJIKOM C-14 novim karbonatom (ugljikom) C-12 koji je najrasprostranjeniji a sastoji se od:

6- PROTONA
6- ELEKTRONA
6- NEUTRONA

To nam daje opet vrlo interesantan broj, koji je još poznat kao 666 ili “mark of the beast”  ili poznatijem pod nazivom SERAPENTA.
Razdvajanje naše DNK dolazi iz svemira,sa  kojom se vrši zamjena CARBONA u ljudskom DNK vraćanjem u izvornu PENTA formu c12 – a posebno navodnom jačom aktivnošću sunca.
Karbon(ugljik) 12 je jedan od osnovnih djelova naše dnk i ima oblik PENTAGRAMA

Dakle intervencijom osmice na DNK lanac želi se ljudsku vrstu zaustaviti u preobrazbi koja je u toku i zadržati je u ovoj hologramskoj halucinaciji čim duže – upravo KISIKOM i implantiranjem kisika u ljudsku DNK. Osmica ima i oblik zmije opletene oko štapa, što je zaštitni znak u zdrastvu i apotekama , kao simbol zdravlja i medicine…
Možemo zapravo otići i korak dalje i postaviti si jedno realno pitanje – gdje se mi uopće nalazimo,…jer ako uzmemo u obzir haluciogene gljive koje se uzimanjem oralnim putem i svojom voljom (znači kontrolirano i ne uvjetovano) čovjek se nađe u potpuno drugom prostoru i vremenu, što nam to onda govori? Nalazimo li se sad mi u jednom od tih realnosti ali protiv svoje volje?
A sad zamislite zrak (kisik) koga udišemo, je uvjetovan udisanjem i ostankom na životu, pod velikim nametnutim strahom od smrti, kao nečim strašnim i na taj način od ovoga života kojeg živimo, napravljena je jedina opcija ili idila, koja je idealna, čineći smrt nečim strašnim, uvjetujući na taj način čovjeku, ovakav život koji poznaje kao nešto optimalno i idalno, unatoč svim neprilikama i nehumanosti u kojima se čovjek tokom tog života nalazi. Čak je religijski, samoubistvo napumpano u takozvani religijski smrtni grijeh – samo kako čovjek ne bi posegnuo za smrću i tako izašao iz ove halucinacije, koja je uvjetovana udisanjem kao opstankom ali i ograničenošću.
Zašto ne prestanete disati – samo zbog straha od smrti, a granica je razdvojena sa vrlo neugodnim fizičkim osjećajem i vrtoglavicom, što kod čovjeka proizvodi – STRAH. Strah od SMRTI…

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-