ZABLUDE I PRAVO ZNAČENJE SRPSKOG GRBA

Posted by Pas at 18/04/2013

Category: RAZMIŠLJANJA

Mjesec

Stvari su uvijek vrlo jednostavne, ali mi u silnoj želji da razriješimo nekakvu zavrzalamu, mislimo kako je stvar mnogo zapletenija nego što zapravo je, jer nam niti ne pada na pamet da bi netko išao raditi nešto tako složeno i stavio nam to pred nos da to odmah riješimo.
Najčešće nakon jako dugo vremena i mozganja skužimo da su nam klješta koja tražimo po čitavoj kući u stražnem džepu hlača koje nosimo na sebi, ili kako se kaže tu pred nosom.

Naše nebo koje gledamo vrlo je jednostavno. Mi realno vidimo samo dvije stvari jasno , onakvima kakve jesu bez optičkih pomagala – to su Mjesec i Sunce. Za njih nam ne trebaju posebna pomagala jer su ta dva objekta i te kako uočljiva na nebu. Istina u Sunce ne možemo gledati bez zaštite, ali kad pogledaš sunce – veličine je i oblika poput Mjeseca.

Za sve  «ostale» svari na nebu koristimo teleskop ili dalekozor – kanoćal.

Uz pomoć teleskopa možemo još vidjeti Jupiter, Veneru i Saturn, sve ostalo su nejasne točkice koje više ili manje svijetle, naravno to ovisi i o jačini teleskopa.

Čemu ići dalje, kad su nam svi odgovori na nebu – pred nosom. Zapravo i nema tajni sve je nacrtano i pred nosom tu oko nas,…samo,..e samo treba povezati stvari. Povezati stvari možete na dva načina ili čitanjem tuđih zaključaka ili svojim opažanjem. Ja se služim ovim drugim – svojim opažanjem, pa sam tako i na taj način, nešto zapazio, a zatim sam to povezao i zaključio nešto vrlo važno, ..sada treba gledati dalje i još pažljivije pred nosom…

Jedna od prvih stvari koje sam nedavno zapazio je strop kupole jedne katedrale na čijem je centralnom djelu nacrtano sunce –ali u krugu, izdvojeno iz konteksta čitave kupole koja bi prikazom Sunca na vrhu trebalo (a i zbog položaja na velikoj visini unutar crkve) predstavljati – NEBO !!!

No, Sunce je vrlo jasno izdvojeno iz neba i okolice uostalom pogledajte sliku.

hologram

Ako pažljivo pogledate i pomislite što je graditelj ili arhitekta želio reći , sasvim će vam biti jasno da se tu radi o prikazu holograma, odnosno hologramskog omotača iz kojeg je izuzeto Sunce. Prateći razne događaje i pojave na internetu koje su vrlo neuobičajene, primjetio sam pojavu na nebu koja se je pojavila u zadnje vrijeme već nekoliko puta i koju nazivaju stručno HALO EFEKT. Pogledajte kako to izgleda na slici:

article_2308589_19432FEB000005

Dobrom oku i čovjeku koji inteligentno povezuje stvari ove dvije slike čine se jako povezanima , pa da ih pogledamo i usporedimo:

 Bez naslova

U oba slučaja na obje slike vidimo Sunce jasno obrubljeno prstenom  i vizuelnu odsutnost / udaljenost Sunca od svijetlećeg obruba. Da bi stvar bila interesantnija počele su se svijetom pojavljivati dvostruke duge, a za dvostruku dugu trebaju dva Sunca odnosno moraju opostojati dva izvora loma svijetlosti:

 doublerainbow

To smo riješili što se tiče uvoda u ovu temu.

Koliko vam je poznato Srbija kao kraljevina imala je svoj tradicionalni grb na kojem su na štitu na kojem je križ bila upisana sa svake strane križa po jedno slovo C. Kako Srbi pišu tradicionalno svojim ćiriličnim pismom, slovo C – na latinici označava slovo S. Tako je mnogo godina narodom kružila priča da 4 slova C na tom grbu sa masonskim oznakama (dvoglavi orao ali i drugi simboli) ima značenje koje glasi
Samo
Sloga
Srbina (ili Srbe)
Spašava (na ćirilici napisano naravno)

Istina u toj izreci ima jako mnogo istine, ali na žalost Srba – to što piše na njihovom grbu nema veze sa tim, niti u najcrnijem scenariju.

Srpski kralj Karađorđević prema pisanju svijetskih stručnjaka bio je najbogatiji kralj u Europi ali i šire. Zalihe zlata sa kojima je raspolagao nezamislive su običnom čovjeku. Njemci su za vrijeme drugog svijetskog rata opljačkali zlato Karađorđevića, a sef kraljevine Srbije, nalazi se na dnu jezera Toplic u Švicarskoj –što je dokumentirano filmon i snimkom ispod površine jezera na dubini od oko 70 m (jezero je duboko oko 105 metara  a možda i više). Na snimci se jasno vidi ogroman trezor od željeza na kojem piše Kraljevina Srbija. Kažu da je prilikom smrti Karađorđevića otkriveno da je na prsima imao tetoviranog habsburškog orla, ali da se o tome u javnosti ništa nije znalo. Ali to su samo neke od činjenica iz povjesti sa kojima vas ne bih htio zamarati, jer su one podložne različitim objašnjenjima.

srpski_20grb.jpg_480_480_0_64000_0_1_0

Već treću godinu za redom pratim potrese širom svijeta.  Potresi su sve jači i učestaliji. Smisaono ih ne možeš uhvatiti niti za glavu niti za rep. Postoje mnoge teorije što prouzrokuje takve potrese. Netko kaže da je to do tektonskih ploča koje se pomiču širenjem Zemlje. Netko kaže da to ima veze sa položajem planeta i njihovom konjukcijom, netko kaže da je to zbog planete X ili popularno tkz. Nibiru-a. Da ne duljim, ja bih se u ovom slučaju zadržao na ovoj zadnjoj tvrdnji, a to je da to ima veze sa Planetom X. Svakodnevno gledam u kartu svijeta i tražim poveznicu između potresa i položaja potresa na Zemlji. Nikako nisam uspio pronaći nekakav logički utjecaj takove jedne planete, ali isto tako nikada nisam niti neću vjerovati da su Sunčeve eksplozije uzrok tih potresa – jer nisu. To sam siguran 100%. Sunčevih eksplozija/oluja je bilo i u  povijesti i prije od kako sam živ, ali NIKADA nije bilo ovoliko potresa i probuđenih aktivnih vulkana- NIKADA!!!

I basta !!!

Ne znam koju sve teoriju nisam zamislio u svojoj glavi i pokušao je uokviriti u smisaonu cjelinu, koja ima logičnost čak pri tome potpuno odbacujući sve zakone fizike, za koje sumnjam da uopće i važe, u tom svemirskom prostoru. To je obična laž – ali na bazi istine.

Tražio sam patern koji se ponavlja po položaju potresa, ….ako se Zemlja vrti oko sebe i oko Sunca, pa u jednom momentu dođe do susreta sa Planetom X i sve moguće kombinacije, ali ništa mi nije dalo smisaonu cijelinu, barem ne po ovim pravilima koje su nam rekli da funkcioniraju, a to je Zemlja je okrugla, vrti se oko svoje osi, okreće se oko Sunca, ima nagnuće odnosno woble…probao sam sve..

A onda, prije par dana, išao sam pogledati ponovo sve tablice sa potresima i došao sam do patrena, došao sam do odgovora koji me je muučio toliko vremena – riješio sam zagonetku,..ali za sada samo djelomično, jer mi nedostaje još jedan segment, kojega ću naknadno morati ukomponirati u to.

Riješenje je u Srpskom grbu – vjerovali ili ne. Trebalo ga je samo staviti u pravilnu poziciju- a on to nije,..jer…masoni sve rade naopako, dakle da bi dobili značenje srpskoga grba treba ga izokrenuti – naopako. Sad ću vam pokazati jedan segment Srpskog kraljevskog grba koji u sebi sadrži tajnu koja nam je tu pred nosom. Križ koji sam uzeo za primjer u ovij slici je križ crvenog križa, ali to nije bitno on samo informativno mijenja križ sa Srpskog grba. Ovo je Srpski grb odnosno segment sa njega.

 

srpski grb primjer

Koliko vidite imamo 4 slova C okrenuta leđima jedan drugome a dijeli ih križ. Problem je u tome što to nije slovo C ili S na latinici, već je to Mjesec,..ali ne bilo kakav Mjesec.

Kako masoni sve okreću naopako, okrenuti ćemo taj grb odnosno mjesece na njemu- NAOPAKO i dobiti ćemo ovo:

 

srpski grb naopak

Ovo što sada vidite prestavlja mladi Mjesec koji se rađa i mjesec koji ide u zadnju četvrt nakon uštapa. Zanimljivo je da vizualni ciklus ima 11 etapa – pojava broja 11 koja ima u masonskim i iluminatskim krugovima posebno značenje. Ove Mjesece razdvaja križ, a križ se na engleskom kaže cross , a cross je dio riječi ili pojma od crossing planet, što je naziv za Nibiru odnosno Planet X (jer Nibiru ili Neberu je Jupiter)

Dakle što je to toliko interesantno i tajnoviti na Srpskom grbu, a ima veze sa destrukcijom odnosno potresima i pojavom potresa u ovom slučaju. Pažljivo pregledavajući zapise potresa u zadnje tri godine zaključio sam i primjetio da najjači potresi se pojavljuju kad se Mjesec  rađa i kad «umire» (zadnja četvrt). Potresi su definitivno povezani sa Mjesečevim mjenama, ali posebno sa ovim koje su prikazane na Srpskom grbu. Problem je u tome što Srpski grb prikazuje dva Mjeseca Dvije paralelne mjene odvojene križom ili možda spojene križom kao univerzalnom oznakom velike nevolje i destrukcije odnosno kraja svijeta.

E sad…

Tu postoje samo dvije ili tri opcije. Prva je opcija, da imamo DVA Mjeseca i ovaj drugi Mjesec je takozvani BLACK MOON (dark planet) što je i jedan od naziva za Nibiru odnosno za Planet X, a kojeg ne vidimo i koji stvarno dolazi svakih 3650 godina (godina ima 365 dana, a Planet X dolazi svakih 3650 g, sad  pogledajte sličnost samo dodaš nulu na 365) ili je taj drugi Mjesec stalno tu i nalazi se iza našeg Mjeseca,..ili treća solucija, a koja je vrlo izgledna, a to je da se u donjem segmentu križa ne nalazi mjesec nego – VENERA !!!
Pogledajte sliku Venere koja izuzetno podsjeća na Mladi mjesec:

 29042012venusaaaaaaaa_zpse3d40026

29042012venusaaaaaaaaa_zps93841389

Da li je moguće da se «dobitna» kombinacija totalne devastacije i destrukcije dogodi onda, kad se poput slot mašine poklope mjene, jednog i drugog «Mjeseca» i označava li taj križ u toj kombinaciji kraj civilizacije koja je «utkana» u masonska učenja i tajne kao i u razne freske i simbole kojima smo okruženi.

16.travnja (Aprila ) 2013 godine Iran je pogodio pores magnitude 8 Richtera – pogledaje kako je izgledao Mjesec toga dana, pogledaje sve najjače potrese na svijetu i u kojem je stadiju bio Mjesec. Naravno to može označavati i vremenski period između ta dva Mjeseca, no ipak u ovakvim pozicijama i «izgledu» Mjeseca dogodili su se najjači i najrazorniji potresi.

Je li to slučano- nije !!!

Dodatno, četiri slova C, (odnosno slovoS na latinici)  mogu označavali i Sunce i obožavanje Sunca, kao …Sunce Sunce Sunce Sunce. C je na rimskom brojka 50, pa za one koji vole enigme ostavljam im Srpski grb kao enigmu i konačno riješenje,..a onaj orao, ..e njega sam vam zaboravio objasniti. Orao, odnosno svaka glava zasebno gleda na jednu stranu. Kako masoni sve rade naopako, glave im treba okrenuti /zavrnuti jednu prema drugoj , a onda ovaj lijevi orao kaže ovom desnom , ..ju bre što sam lep, ne mrdaj, samo da se počešljam,  ili ovaj desni kaže lijevom, ej bre što radiš tu,..na smrt si me prepo….ili… pa di si bre do sada

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-