ZAŠTO PADAJU PTICE – DRUGI DIO

Posted by Pas at 22/01/2011

Category: RAZMIŠLJANJA, UFO

4.08.2003 godine u Velikoj Britaniji jutrom je osvanuo crop circle u žitu koji je dao nedvosmisleni znak u svezi ptica, no onda nitko nije shvaćao poruku koju je netko(ma tko god to bio) osam godina prije nagovijestio na Milk Hill, Adam’s Grave, Wiltshire  u Engleskoj.Sad je sasvim jasno što je poruka značila.Pad ptica jedan je od sigurnih i prvih znakova koji nagovještaju značajne promjene koje su pred nama uostalom pogledajte taj crop circle.

Pomicanje sjevernog pola koje traje još od 1831 godine kada je to prvi put zamijećeno nastavilo se je 1904 godine.

No znatno se je OS pomaknula  između 1904 i 1948 godinei to je bio jedan od najvećih pomaka.Isto je važno napomenuti da se je tih godina znatno povećao dolazak UFO letjelica koje su posjećivale zemlju mnogo intemnzivnije nego prije. 1962 do 1072 pa do1984 os se je pomicala u znatno manjim pomacima. Značajni pomak osi desio se je 1994 do 2001 godine. 1994 godine pojačao se je dolazak ufo letjelica pa tu godinu možemo smatrati prekretnicom u ufologiji. No onoliko koliko se je os pomaknula oko nove godine 2010-2011 je više nego jako mnogo no NASA nije objavila taj podatak jerje on krucijalan i pokazao bi javnosti da se sa zemljinom kuglom događaju ozbiljni problemi.

Jedan od najznačajnijh crop circle-a je ona u kojoj jedan alien drži u ruci disk ispisan u binarnom kodu.Dešifriranjem došlo se je do vrlo interesantnih poruka ili opomena – savjeta .najme na disku kojeg alien drži u ruci piše slijedeća poruka.

Poruka je slijedeća;

PRIJEVOD;

ČUVAJTE SE NOSITELJA LAŽNIH DAROVA I NJIHOVIH LAŽNIH OBEĆANJA

MNOGO BOLI ALI UVIJEK IMA VREMENA

VJERUJTE POSTOJI NEŠTO DOBRO TAMO VANI I MI SE BORIMO PROTIV OBMANE

Ova poruka se jako dobro uklapa, u moju osobnu uvjerenost da se netko ipak brine o nama …tamo vani…ili gore… da se čovječanstvo ne porobi iz svemira i tako čovjeku onemogući ravnopravnu borbu protiv ovog zla koje nas svakog dana sve više i više zauzima u svim segmentima života i društva.

Još jednom moram naglasiti nitko vam neće reći da se je zemlja zaustavila i da se ne okreće.Nitko vam neće reči da se je zemljina os znatno pomaknula od Nove godine na ovamo, nitko vas neće upozoriti da vam se približava nikakva opasnost po čovječanstvo, nikakva kataklizma ili nešto slično.Događaji koji slijede su sasvim normalni, nisu ništa što se nije dešavalo i prije.znakovito če se pojavljivati razni znakovi koji se do sada u našem životu nisu pojavljivali.znanstvenici neznaju ništa.imaju ograničeno znanje koje je krivo jer su kontrolirano učeni kako ne bi znali ono što znaju oni koji imaju pravo znanje – jer su sa tim znanjem služe  povlašteni. Čast pojedincima koji misle vlastitom glavom. Što se tiče crop circle-a (krugova u žitu) oko njih sam vrlo skeptičan i oprezan i mislim da su djelo više tehničke inteligencije ukljućujući i mogućnost da se radi o bivšim nacistima iz drugog svijetskog rata koji sa svojom naprednom tehnologijom su u mogućnosti proizvesti takve crteže.Mislim da se drugi svijetski rat nikada nije završio i da su nam prešućene važne činjenice koje su u tajnom sukobu i koji nisu nikad prestali ratovatio.ako pri tome uzmemo u obzir da svijetom i Amerikom vladaju Židovi onda priča izgleda sasvim logično. Rat Židova i nacista se nastavlja,…odnosno nikad nije ni prestao.

Sorry, comments are closed for this item.

+(reset)-
+(reset)-