ZAŠTO SU ŽENE KURVE, A MUŠKARCI NISU

Posted by Pas at 21/03/2010

Category: RAZMIŠLJANJA


Da, stvarno zašto su žene kurve…zašto mi muškarci nismo kurvetine i drolje i šuge i neznam šta, kad se pojebemo sa drugom ženom uz ovu – koju  “imamo”

No najprije jedan vic, legendarni…
Bili Ivica i Marica …..i Marica je prvi put dobila menstruaciju.Sva začuđena, dođe kod bake i pita je:
Joj bako vidi što je to?
Baka je pogleda, malo  joj bi neugodno i nije znala što da joj  kaže, pa reče:
Slušaj , odi ti do djeda on je stariji i mudriji, on će to sigurno znat.
I Marica ode kod djeda, pokaže mu problem i pita ga što je to.
Djedu bi neugodno pa joj kaže :
Slušaj, ja sam ti već star i ne vidim dobro, odi ti kod tate pa nek tata pogleda.
I Marica ode kod tate, obrazloži mu detalje i pita ga šta je to.
Tata pogleda i kaže:
Slušaj, nemam sad vremena, nešto radim, odi ti kod mame,
ona će ti to najbolje objasniti.
I ode Marica kod mame i pita je, a mama baš pričala na telefon…
i kaže joj –  da dođe malo kasnije.
Marica sva tužna sjedne u vrt i počne plakati, jer joj nitko nije rekao što je to , u to naiđe Ivica i pita je:
Marice zašto plačeš?
Marica kaže što joj se desilo,a Ivica na to kaže :
Daj da ja to pogledam….
Uhvati je za lastiku od gaćica, potegne je prema sebi , zaviri unutra i kaže:
Koliko se ja razumijem u sex , tebi su upravo odrezali kurac.

Muškarac i žena se razlikuju po mnogo stvari, jedna od naj očitijih je svakako spolovilo, ali i ženine grudi kod žena.I baš kao što su im spolovila definirana oblikom – takvi su i karakteri
Kod muškaraca spolovilo viri van  i s toga su muškarci vanjski tipovi odnosno bitan im je izgled i vanjština,
a manje unutrašnjost osobe.
To je i normalno i to je ono što žene imaju i čime privlače muškarce – vanjštinom..izgledom, sexipilnošću, jebozovnošću, guzicom ,sisom, kosom ,usnama, nogama , trbuhom, butinama , ramenima, kako sjede, kako puše,
kako hodaju, debele, mršave ..svakakve i još u mrežastim crnim čarapama sa halterima…brrrr strava.

Žene i njihovo spolovilo koje se nalazi u njima duboko, su dakle oprečni, odnosno unutarnji tipovi, oprečni od muškaraca. Muškarci ustvari uopće nisu lijepi, ali ako i jesu onda su – gay.
Što je ženi važno kod muškaraca.
Vrlo mali broj žena gleda muskarca po izgledu.One su za razliku od muškaraca mnogo mudrije i ne gledaju stvar kroz pičku ,već su mnogo opreznije i to toliko da su ponekad upravo žrtve svoje opreznosti – jer ih ta opreznost odvede u krevet,  sa tipom, sa kojim ni one same kasnije neznaju – kako su s njim završile u – krevetu.
I dok muškarci vide dobro dupe i ponese ih napad strasti, erekcija i čista želja da jebu to guzno meso ili dvije dobre sise, a potom zakopčaju šlic i sa kompom odu na pivu, bez ikakvog sentimenta i žaljenja unazad.
Bez posebnih osjećaja i vezivnog tkiva… just FUCK.

Ženama pak, treba vremena da muškarac dopre u nju, ona ga snima koliko je pažljiv, romantičan, intiligentan, dobar u duši, koliko je voli i koliko je želi , i to traje jedan čitav vremenski period – dok se ona konačno ne zaljubi i da mu pičke, otvori noge, omogući ulaz – njegovom napetom biku,koji joj pulsira u rukama, negdje u parku, u mraku, u autu, ili kod njega doma.
Onog momenta kad se to u njoj desi, istog trenutka otpustila je iz svoje duše – sve ostalo i ostale.
Ona je u tome 100 %.
Neće otići i zakopčati bluzu, navući nazad najlonke i zakopčati patent otraga na suknji i nestati – ne,
on će još satima nakon toga biti u njoj, u njezinoj mašti i zbilji u utrobi u trbuhu.Osjećati će ga kako stoji u njoj,.
I ako je udata, kad stigne kući – gledati će da se to ne primjeti, praveći milijon pogrešaka, koje će njezin muž shvatiti, tek za pet sešt mjeseci , kad već bude kasno i kad mu jednog dana kaže da odlazi.
Našla sam nekog drugog, nisam znala kako da ti kažem….,
A sve one noći dok je on pumpao u nju, sav sex koji ima, ono malo što su se tokom dana i vidjeli kao muž i žena, ona je zamišljala drugog i svršavala ko luda – a on nije kužio ništa, vjerujući i voleći je čitavo to vrijeme svim svojim srcem i dušom čudeći se njenoj nagloj strasti – nakon toliko godina braka.

Svaka bi žena trebala biti ponosna na svog supruga, koji pokara nešto sa strane, iz prostog razloga što bi joj to trebalo imponirati, da još ima bika – koji je sposoban jebat sve što vidi. A uvijek je njen.Nikad je neće zbog toga zakinuti -. u sexu ili u ičemu drugom.

Nema kod njega zaljubljivanja i prcanja ženine guzice i zamišljanja nekog drugog – on je to ostavio, tamo gdje se je i desilo – na licu mjesta.

Da ima i drugačijih primjera, baš opozitnih ovome, o čemu sam pisao, gdje se on zaljubi ili izgubi glavu, ali ne zbog sebe, ili zbog svoje žene, koja je ovakva i onakva – već zbog one druge žene, koja se je zatalebla u njega i sad ga – žmika ko spužvu, ne da mu mislit.KURVA.

Zato su žene kurve, jer to rade sa dušom, dugo i strpljivo prolazeći kroz zaljubljivanje i proces zaljubljivanja u nekog lukavca, koji joj je uvalio šprehu o receptima, vrtu, cvijeću, izletima punim romantike, za koju mi nismo imali vremena.Glupača je popušila i nakon toga mu u autu i popušila ,a onda mu na zadnjem sicu dala unutra – on joj ga je zabio – ćelavac, mali niski debeli,kad ga vidiš na cesti- šutnuo bi ga,  koji je to ljigavac – ali ti je jebao ženu i ti tu ne možeš – ništa.
Iza ne stoji, država,Kosorica, BABE i sve pizde materine koje štite tu nevinu- “kurvetinu”.
Koja se se je tjednima sastajala u podzemnim garažama i parkovima i raznim portunima i postepenu tonula u vezu
srcem i dušom – jer tip voli vrt, knjigu, kuhanje i cvijeće. Evo recepta za one koji neznaju kako se jebe.

Sjećam se,  koliko sam samo puta ja u braku, izjebo neku dobru pičku, komada sa odličnom guzicom, u halterinma, u autu, u portunu, u podzemnoj garaži.Zakopčao sam šlic i otišao doma.Nikad mi nije palo na pamet da ostavim ženu i djete, jer je ova volila Rolling Stonese ili U2 ili šta ja znam šta. Pojebo sam, bilo nam je dobro i gotovo, nema sad žaljenja i plakanja za ljetom iz 2006 ili 2003 godine.Nema.

Žena je nešto više od običnog nakurnjaka, kojeg mi muškarci u afektu nabijemo na kurac.Ona nosi djecu, brine se o kući, o  tebi, o meni, o djeci, o sebi, o svemu…
Nije bed ,ako se žena opali s nekim kad joj dođe, bez puno razgovora, nađe se slučajno s nekim, popiju cugu i za 10 minuta je zakara u WC-u ili u autu iza neke kuće, jer joj je došlo ili joj se htjelo,ili je on bio tako zgodan da je pala na izgled – to nije grijeh, to nije kurva,- to može jako uzbuditi kad ti ispriča navečer u krevetu ili u sauni….

No zamsli kad ti počne pričati kako su se šetali uz more, rijeku,po parku , kako je on pametan ,kako se kuži u recepte i kuhanje, kako ju je pozvao na planinarenje,kako su se prvi put poljubili…e to je KURVA. Gotovo.

1 Comment

  1. zagrljenaosmijehom says

    zanimljiv pogled

+(reset)-
+(reset)-